“AVG Internet Security Business Edition” – Kako je Avast pojednostavio sigurnost i povećao performanse za mala i srednja poduzeća

TL; DR: S nedavnom akvizicijom AVG-a od strane Avast-a stigao je i prošireni analitički trag – olakšavajući nagrađivane sigurnosne mjere za mala i srednja poduzeća. Izdanje AVG Internet Security Business Edition za 2016. nudi višeslojni pristup koji učinkovito ublažava prijetnje podacima i vlasničkim podacima malih i srednjih poduzeća. Nove značajke, kao što su poboljšani internetski štit, sigurnosni podaci i uništavač datoteka, zajedno s intuitivnim upravljačkim sučeljem, omogućuju malim i srednjim tvrtkama da zaštite svoje internetsko okruženje od zlonamjernih namjera bez narušavanja performansi uređaja.

Nedavno istraživanje koje je proveo Ipsos pokazalo je da će svaka deseta tvrtka s godišnjim prihodom ispod 10 milijuna dolara, a svaka četvrta koja zarađuje više od 10 milijuna dolara godišnje, postati žrtvom cyber napada. Cilj ove zlonamjerne namjere je lako uočiti: novac i podaci. To je zastrašujuća vijest za mala i srednja poduzeća.

Procjenjuje se da će do 450 ove godine cyber kriminalci uzeti do 450 milijardi dolara, navodi se u članku agencije ThinkAdvisor. Uz ove milijarde idu i intelektualno vlasništvo, brojevi socijalnog osiguranja i informacije koje olakšavaju buduće napade.

Verizon 2016, Data Breach Digest, napominje da ova kršenja sigurnosti mogu poticati iz mnoštva izvora poput POS upada, napada web aplikacija, zlonamjernog softvera i ljudskih pogrešaka koje ugrožavaju sigurnost. Zlonamjerni softver čini 50% cyber napada, a dodatnih 20% kršenja sigurnosti dolaze od ljudskih čimbenika, poput pada žrtvom sheme krađe identiteta putem e-pošte..

“Ransomware, nažalost, ima veliki utjecaj na mala i srednja poduzeća”, rekao je Ryan Valle, voditelj Avastovog proizvoda za upravljanje proizvodima. “Najveći se fokus zlonamjernih namjera stavlja na podatke. Bilo da se radi o kreditnim karticama ili vlasničkim podacima, podaci su gotovo uvijek krajnji cilj. “

Kolaž kutije za glavu Ryan Valle-a i AVG proizvoda

Ryan Valle, čelnik tvrtke Avast za upravljanje proizvodima, želi pomoći malim i srednjim poduzećima u obrani od mrežnih prijetnji.

Ryan je napomenuo da za male i srednje tvrtke da zaštite svoje podatke mora se primijeniti višestruko rješenje za obranu od različitih cyber prijetnji s kojima se suočavaju.

AVG Internet Security Business Edition ispunjava tu potrebu primjenom višeslojnog pristupa korištenjem zaštite temeljenih na potpisu i masi i korištenje heurističkih i bihevioralnih komponenti za prepoznavanje i odbacivanje prijetnji u sigurnosnoj matrici.

Kompletni set alata AVG Business Edition kontinuirano djeluje nezapaženo u pozadini kako bi ublažio kršenja uz maksimiziranje performansi uređaja. A AVG-ovo preuzimanje kompanije Avast proširilo je njihov trag, pružajući im širi nabor podataka iz kojeg mogu analizirati nove potencijalne prijetnje i pružiti odgovore potrebne za mala i srednja poduzeća kako bi osigurali svoje internetsko okruženje.

“Sigurnost se zauvijek mijenja i ponosni smo na pružanje duševnog mira”, rekao je Ryan. “Imamo sigurnosne mjere opreza koje tvrtkama omogućavaju jednostavno izračunavanje.”

Višeslojni pristup pružanju sigurnosti na promjenjivom tržištu

S podacima koji su središnja točka zlonamjernih aktivnosti na mreži, višeslojni, sveobuhvatni pristup pruža najučinkovitije ublažavanje za zaštitu najosjetljivijih aspekata malih i srednjih poduzeća: njihovih podataka i vlasničkih podataka.

“Na Avastu gledamo kako bismo složili različite zaštite koje su potrebne, ne samo radi zaštite podataka od mrežnih zlonamjernih programa, već i od ransomwarea koji se uglavnom širi putem e-pošte”, rekao je Ryan. “I ovdje imamo komponente koje štite te aspekte e-pošte, identificiraju i preuzimaju krađu identiteta i nepoželjne e-pošte iz pristigle pošte, pružajući dodatni sloj zaštite.”

To je veliko za mala i srednja poduzeća koja imaju više zaposlenih na svojim mrežama, budući da se 70% kršenja ljudskih faktora širi putem e-pošte, prema Verizon studiji.

AVG Business Edition koristi trostupanjski pristup sigurnosti kroz svoj motor. Budući da njihovi laboratoriji mogu analizirati ogromne količine podataka za izgradnju novih potpisa, Avast može ukloniti zaštitu za nove vrste prijetnji komponenti za otkrivanje na temelju potpisa.

Kolaž zaključavanja i poslovnih ljudi računanja

Avastov višeslojni pristup koristi heurističke, potpisne i gužve komponente za zaštitu podataka.

Drugi aspekt važan u Avastovom pristupu koristi heurističke i komponente ponašanja.

“Ako se nešto učita u memoriju i pokuša izvršiti promjene u okolini i stvarno počne utjecati na uređaj, naše AV rješenje može to iskoristiti”, rekao je Ryan. “Heuristička i bihevioralna komponenta mogu identificirati i zarobiti tu vrstu prijetnje.”

Ono što Ryan zaista uzbuđuje je treća komponenta koja se temelji na mnoštvu Avastovog pristupa sigurnosti. Njihov se skup proširio zbog akvizicije koju je preuzeo Avast, i kao rezultat, znatno su porasli svoje sigurnosne ponude.

“Svlačenjem svih tih podataka, imamo jedan od najvećih tragova sa stajališta distributera sigurnosti”, rekao je. “I SMB i potrošačke strane doprinose ukupnom sigurnosnom znanju koje unosimo. Te podatke koristimo za daljnju zaštitu svih uređaja.”

Najbolje u sigurnosti poslovne klase: 4 značajne značajke koje su značajne u 2016. godini

Ponuda AVG Internet Security Business Edition iz 2016. omogućuje njihov višeslojni pristup mogućim širokim paketom alata. Novost ove godine su značajke kao što su Online Shield, Sigurnost podataka i File Shredder, koji skladno djeluju kako bi zaštitili podatke, spriječili opasna preuzimanja i izbrisali podatke koji korisnici ne žele oporaviti..

AVG Business logotip

AVG Business Edition osigurao je izbor HostingAdvice Developers ‘Choice ™: Najbolje u sigurnosnim rješenjima poslovne klase.

Ove nove značajke zajedno s intuitivnim upravljačkim sučeljem omogućuju malim i srednjim poduzećima da zaštite svoje mreže od prijetnji.

Online štit: identificira opasne preuzimanja

Mjerenje vremena je sve što se tiče utvrđivanja i sprečavanja kršenja. Paket AVG Business Edition 2016. uključuje poboljšani mrežni štit koji nudi otkrivanje temeljeno na oblaku kako bi se odmah prepoznali preuzimanja koja mogu biti nesigurna.

Datoteke se provjeravaju prije preuzimanja i postaju prijetnja. A korisnici koji razmjenjuju datoteke pomoću usluga prijenosa datoteka zaštićeni su od nenamjernog preuzimanja zlonamjernog softvera.

Podaci sigurni: osigurava datoteke i mape

Integritet tvrtke ovisi o održavanju sigurnih podataka klijenta. AVG Business Edition sada uključuje Data Safe koji podatke tvrtke i klijenta čuva iz ruke cyber kriminalaca.

Pomoću Data Safe tvrtke mogu stvoriti šifrirane mape zaštićene lozinkom kako bi zaključale svoje datoteke. Data Safe djeluje kao kanta za pohranu podataka koje tvrtke žele osigurati. Šifriranim datotekama u Data Safeu može se pristupiti kao standardni pogon diska i kopirati na druge uređaje koji imaju AVG.

File Shredder: briše osjetljive dokumente

Većina pametnih tvrtki zna da brisanje informacija ne mora nužno zauvijek nestati. Aparat za uništavanje datoteka AVG Business Edition briše podatke sigurno i trajno, osiguravajući da ih ne može prikupiti drugdje.

Datoteke koje su izbrisane File Shredder ne mogu se oporaviti, čak ni upotrebom naprednih programa za disk. Jednom kad odu, neće više.

GUI: Centraliziran i intuitivan za jednostavno upravljanje

Važno je vidjeti širu sliku i znati gdje ranjivosti leže i brzo ih se rješavati. Grafičko korisničko sučelje AVG Business Edition pojednostavljuje pružanje vidljivosti i moći nad njihovim podacima.

“Centralizirano upravljanje koje nudimo pruža trenutačne informacije i mogućnost reakcije”, rekao nam je Ryan. ” A sa stajališta sigurnosne sposobnosti, vrijeme je presudno kako bi se omogućilo malim i srednjim poduzećima da poduzmu mjere protiv nove prijetnje. “

Vizualno, nadzorna ploča privlači pogled korisnika na područja u okruženju koja bi mogla imati najviše pozornosti. Zbog toga je njegova upotreba vrlo intuitivna i olakšava mogućnost prepoznavanja problema i rješavanja problema.

Snimka zaslona grafičkog korisničkog sučelja

Grafičko korisničko sučelje olakšava otkrivanje područja koja mogu biti ranjiva na prijetnje.

Sustav upravljanja fleksibilan je i može se nalaziti na licu mjesta ili u oblaku, ovisno o individualnim potrebama poduzeća.

“Izvještavanje analitike važan je dio centraliziranog upravljanja jer se sigurnost stvarno temelji na znanju”, rekao je Ryan. ” Sveukupna sigurnost okoliša često je predstavljena u izvještajima upravljačke ploče. “

Izazov: Maksimiziranje performansi bez ugrožavanja sigurnosti

Za mala i srednja poduzeća, cilj je povećati profitabilnost i efikasnost, a temeljni način da se to postigne je povećanje životnog vijeka i funkcionalnosti njihovih uređaja kroz zaštitu.

Često postoji pomak između performansi i sigurnosti, ali AVG Business Edition radi na rješavanju ovog problema alatima koji performanse stavljaju u prvi plan bez ugrožavanja sigurnosti.

“Jedna stvar će se uvijek oslanjati na ovaj ili onaj način, ali uvijek nastojimo pružiti maksimalnu razinu zaštite, a da nikada ne dozvolimo da performanse trpe”, rekao je Ryan. “Mi uistinu smanjujemo svaku sporost vezanu za preuzimanja, često korištene aplikacije i kopiranje datoteka u mreži i oko nje.”

Ryan nam je rekao da Avastovi alati tako spretno smanjuju utjecaj na performanse jer koriste pametne metode skeniranja. Na primjer, kada korisnik zatraži pristup podacima, AV motor skenira te podatke.

Neaktivne datoteke stavljaju se u red za skeniranje kako ne bi utjecala na izvedbu. Kad tom korisniku, recimo, treba sat ručka, motor pregledava i pregledava cjelokupnu sigurnost uređaja.

Fotografija računanja poslovnih osoba

AVG Business Edition radi u pozadini neprimjetno kako bi povećao performanse bez ugrožavanja sigurnosti.

Proces stvarno uzima u obzir kada se uređaj koristi i što je uređaju potrebno u određenom trenutku.

“Potpisi se stavljaju na različite datoteke”, rekao je Ryan. “Ako se potpis nije promijenio, što znači da datoteka uopće nije kopirana ili premještena nakon zadnjeg skeniranja, znamo da datoteka na nju nije utjecala. Te metodologije osiguravaju održavanje performansi, ali sigurnost nikad nije ugrožena. “

Avast često testira svoj proizvod s neovisnim ispitnim laboratorijama koje provjeravaju stope otkrivanja i djelotvornost proizvoda i njegove performanse. Posljednji rezultat, rekao nam je Ryan, bio je pet od šest, što je znatno iznad prosjeka u industriji u pogledu održavanja ravnoteže između performansi i sigurnosti..

Prošireni analitički otisak vodi naprijed za sigurnost

Otkako je AVG preuzeo Avast, uzbuđenje raste oko putanje kojom se kreće njihov portfelj usluga. Ryan je napomenuo da Avast traži da iz svakog rješenja uzme što plodnije komponente kako bi oblikovao nova rješenja koja poboljšavaju ukupnu sigurnost krajnjih točaka.

Opet, ono što im zaista govori govori je njihov veći trag.

“Analitika koja proizlazi iz cjelokupnog traga koji nam je sada na raspolaganju zaista će pružiti mnogo fleksibilniji i pojednostavljeniji pristup pružanju i poboljšanju sigurnosti”, rekao je Ryan. “Od ove dvije organizacije koje su uvijek imale strast prema sigurnosti, kombinirajući snage s tog stajališta, vidjeli smo da se događaju nevjerojatne stvari i očekujemo još više u budućnosti.”

Iako današnja globalna matrica cyber prijetnji može biti zastrašujuće okruženje za malo i srednje poduzetnike u kojima djeluju, osvježavajuće je znati da postoje ljudi poput Ryana koji će ih zaštititi od zlonamjernih namjera..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me