Benjamin Franklin tehnološki institut: Poticanje potpornih mogućnosti učenja za raznoliku zajednicu studenata tehničkih sveučilišta

TL; DR: Tehnološki institut Benjamina Franklina, osnovan 1908., pruža pristupačan put do tehničke karijere za nedovoljno populirano stanovništvo na području Bostona. Urbani fakultet stvara priliku kroz praktično okruženje za učenje bogato praktičnim, usmjerenim na karijeru znanje. Sa 93% stope zapošljavanja, škola je postala vješta u osiguravanju priprema maturanata za cjeloživotno karijere u tehnološkoj industriji.

Benjamin Franklin, rođen 1706. u Bostonu, jednom je izjavio da je “Genij bez obrazovanja kao srebro u rudniku.” Sada, više od 200 godina nakon njegove smrti, doprinosi velikog američkog izumitelja njegovom rodnom gradu pomažu edukatorima s Tehničkog instituta Benjamin Franklin (BFIT) da identificiraju i uvježbaju mlade talente u tom području.

Neprofitni fakultet utemeljen je dijelom sredstvima koja je 1789. godine naslijedio Benjamin Franklin za “Stanovnike grada Bostona”. Godine 1904., Andrew Carnegie, koji je Franklina smatrao herojem, nadopunio je sredstva odgovarajućim darom koji je korišten za izgradnju škole. Danas Franklinova zaostavština i dalje nadahnjuje školski pristup razvoju kurikuluma i holističkoj podršci.

Calvin Conyers, direktor za prijem na BFIT-u, i logo škole

Calvin Conyers, direktor Priznavanja, rekao je da BFIT pruža vještine potrebne studentima za cjeloživotno zapošljavanje.

„Nudimo pristupačno fakultetsko obrazovanje u tehničkim područjima velike potražnje, uključujući računalnu tehnologiju, tehnologiju biomedicinskog inženjerstva i elektrotehniku,“ rekao je Calvin Conyers, direktor priznanja na BFIT-u. „Naš je cilj osposobiti studente vještinama spremnim za posao koje će im omogućiti uspjeh nakon diplome.“

BFIT služi kao raznolika zajednica studenata kroz podupiruće okruženje za učenje posvećeno tehnološkoj spremnosti za karijeru. Calvin je rekao da urbani fakultet, koji se može pohvaliti 93% zaposlenosti, radi u tandemu s industrijskim liderima na stvaranju vodiča za obuku, stažiranje i radna mjesta – stavljajući potencijal zarade na doseg tradicionalno nedovoljno očuvanog stanovništva.

“Vještine koje diplomiraju stječu tokom života jedna su od najvećih pogodnosti koje nudimo”, rekao je.

Pristupačan put do cjeloživotne karijere u polju tehnike

Brz tehnološki napredak posljednjih godina stvara jaz u kvalifikacijama u američkoj radnoj snazi ​​koji će se očekivano povećavati kako odlasci baby boomersa odlaze u mirovinu. Situacija je toliko strašna da nedavne procjene govore da bi do 1,822. Moglo ostati bez 1,8 milijuna tehnoloških poslova.

Dok poslodavci traže kvalificirane radnike, BFIT ulazi u stvaranje novih radnih mjesta za svoje studente i studente. Calvin je rekao da fakultet drži prst u pulsu industrije kako bi osigurao da tečajevi pripreme studente za posao koji treba popuniti.

Studenti koji diplomiraju na BFIT-u

Više od polovice polaznika BFIT-a studenti su prve generacije.

“Na BFIT-u svaki tečaj koji poduzimate utječe na stanje u industriji i želi vas zaista pripremiti za karijeru – ne samo za popunjavanje sate kredita”, rekao je. “Naši partneri iz industrije kažu nam što trebaju studenti da bi preživjeli na tom polju, a to su tečajevi koje nudimo našim studentima.”

Koledž je godinama uspješno koristio ovu tehniku. Nakon što je Henry Ford predstavio pristupačni Model T, školski tečaj za benzinske i benzinske motore postao je toliko dobro posjećen da su se učenici postrojili iza ugla škole samo radi postavljanja na listu čekanja.

Calvin je rekao da BFIT nastoji upoznati studente sa zanimljivim poslovima koje možda ne moraju nužno uzeti u obzir. “Postoji puno tehničkih područja u kojima postoji velika potražnja za kojima studenti nisu izloženi kao što su odrasli”, rekao je. “Riječ je o upoznavanju učenika sa svim mogućnostima koje im stoje na raspolaganju.”

Opslužuju područje Bostona s 93% stope zapošljavanja

Na primjer, Calvin je rekao kako program BFIT-a za optiku, koji priprema studente za pozicije u zdravstvenoj tehnologiji oka, ima 95% stope zapošljavanja. U Massachusettsu prosječna početna plaća za optičare iznosi 48.000 USD godišnje, pri čemu se očekuje da će se prilike za posao povećati za 23% u sljedećih 10 godina.

“Jedina smo škola u državi s dvogodišnjim programom optičarstva, koji učenike priprema i dizajnira, distribuiraju kontaktne leće i naočale”, rekao je Calvin. „Nitko ne odrasta razmišljajući o karijeri na tom polju. Naš posao je pružiti stvarnu jasnoću u ono što oni sami ulažu. “

Činjenica da je BFIT jedini fakultet u državi s programom posebno iznenađuje s obzirom da je Boston jedno od vodećih metro područja koledža u SAD-u – i dom je Boston University, Harvard i MIT.

Calvin je rekao da se fakultet uglavnom fokusira na nišnu populaciju studenata unutar Bostonovog unutarnjeg grada. “Mi obično zapošljavamo učenike koji nemaju mogućnost pohađanja drugih škola na temelju financija ili ponekad čak i akademskih škola”, rekao je. “Često su to studenti koji su uzbuđeni zbog četverogodišnjih institucija. Onda, čim dođe račun, oni shvaćaju da ne mogu podnijeti financijsku pomoć. “

U smislu dosega, BFIT koristi tradicionalne kanale, poput srednjoškolskih i fakultetskih sajmova, ali i privlači zajednicu putem više ležernih prodajnih mjesta. “Imamo osobu koja pruža pomoć u zajednici koja je strogo odgovorna za prisustvovanje različitim događajima u zajednici, košarkaškim igrama, takvim stvarima za izgradnju interesa za područja koja su obično teško dostupna.”

Velike male klase znače praktično obrazovanje i individualiziranu pažnju

Calvin je rekao da su instruktori BFIT osvježavajuće otvoreni kadri o nevoljama. „Populacija koju opskrbljujemo sastoji se od učenika koji obično imaju vanjska pitanja koja bi mogla utjecati na njihovo obrazovno iskustvo, bilo da su suočena s roditeljstvom u mladoj dobi, financijskim problemima, beskućnicima ili samo životnim situacijama koje prosječni učenik ne bi želio“ tradicionalno ne gledam “, rekao je.

Aktivni obrazovni pristup sveučilišta također služi kao ključni diferencijator za studente. Umjesto da se osloni na stažiranje za iskustveno učenje, BFIT studentima pruža laboratorijska iskustva kroz sve njegove nastavne programe.

“Ovdje u Franklinu studenti rade praktičan posao do prvog semestra u okviru svog glavnog studija”, rekao je Calvin. “To je potpuno drugačije od stažiranja gdje stvarno samo uzimate kavu i krafne, a potom vas izbacuju u radnu snagu i prisiljeni učiti u letu.”

Na primjer, program računalne tehnologije BFIT pruža studentima praktično znanje i vještine koje su potrebne kako bi se istakli kao stručnjaci za računalnu podršku. Program se usredotočuje na osnovne elektroničke blokove, upravljanje, održavanje i softver koji odgovaraju različitim putovima karijere. S 10% mogućnosti administratora mreža i računalnih sustava koji plaćaju 99.000 USD godišnje, BFIT priprema diplomirane studente za unosnu karijeru.

Calvin je rekao da se škola ne boji povezivati ​​program kad očekuje da će plaće ili mogućnosti na tom polju pasti. “Prije tri godine, neposredno prije nego što sam se ukrcao, BFIT je imao program za dizajn i tehnologiju građevina koji je naš predsjednik odustao na temelju istraživanja”, rekao je. “Ne želi da ljudi diplomiraju na područjima koja nemaju dovoljno mogućnosti.”

Osiguravanje nedovoljno populacije ima ogroman potencijal za zaradu

Calvin, koji ima prethodno iskustvo u administrativnim ulogama na dvije četverogodišnje škole, rekao je da je BFIT-ov pristup različit od onoga koji je vidio u višem izdanju. “Naša je misija potpuno drugačija u smislu pružanja cjeloživotnih mogućnosti karijere,” rekao je. “Mi se samo trudimo da naši programi budu jaki i da diplomirani diplomiraju sa svime što bi im moglo trebati za uspjeh u njihovoj industriji.”

Krećući se naprijed, BFIT će i dalje pratiti industriju zbog obećavajućih mogućnosti karijere. Calvin je rekao da je škola nedavno dodala glavni menadžment građevine u kojem učenici uče o tehnikama i tehnologijama potrebnim za prevladavanje uobičajenih izazova u industriji.

“U Massachusettsu će se posao u upravljanju građevinama povećati za 23% u narednih 10 do 15 godina, baš kao što je to slučaj u svakom većem gradu”, rekao je. “Svake godine nastavit ćemo se širiti istraživanjem sljedeće velike stvari koja će studentima pružiti konkurentnu prednost.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me