Cloud Host World nudi robusna WordPress rješenja s pojednostavljenim migracijama, automatskim ažuriranjima i pouzdanom podrškom

TL; DR: Cloud Host World nudi raznolik raspon web usluga – uključujući e-poštu, VPS i namjenske poslužitelje – poduzetnicima širom svijeta. Web domaćin također se razlikuje po pristupačnim cijenama, pouzdanoj korisničkoj usluzi i statusu WordPress sučelja za naredbenu liniju (WP-CLI). Tvrtka koristi tu stručnost kako bi stvorila alate koji pomažu svojim klijentima da napreduju na sve većem tržištu WordPressa. Cloud Host World ostaje ispred WordPress trendova i nudi prilagođene pakete koji potiču brz rast poslovanja e-trgovine.

WordPress pokreće gotovo 35% weba, a značajan broj novih korisnika svakog se mjeseca prijavljuje za nove račune. Oni donose oko 2 milijuna prijava godišnje.

Većina malih i srednjih poduzeća odlučuju se za korištenje WordPressa kako bi zadržali veći nadzor nad dizajnom i funkcionalnošću web mjesta iskorištavajući više od 54.000 dodataka koje nudi platforma. Tvrtke koje koriste CMS mogu učinkovitije povećati svoj promet i ostvariti prihod od oglasa – ako odaberu pravog domaćina.

Logotip Cloud Host World

Cloud Host World pomaže poduzetnicima širom svijeta u izgradnji internetske prisutnosti.

Cloud Host World je tvrtka sa internetskim uslugama sa sjedištem u Indiji koja tim malim i srednjim poduzećima nudi prilagođena rješenja za hosting i razvoj WordPressa koja su im potrebna za rast njihovih marki i poboljšanje njihovih suštinskih linija.

Tvrtka razumije da je izrada responzivne stranice samo prvi korak uspješnog internetskog pothvata. Dakle, Cloud Host World uključuje sve što će nekom biti potreban, uključujući e-poštu, VPS i namjenske poslužitelje kako bi personalizirao svoje iskustvo.

“U posljednjih nekoliko mjeseci, bilo je dosta potražnje za prilagođenim razvojem WordPress-a”, rekao je Yogesh Sonawane, predsjednik Uprave World Host World.

No Cloud Host World shvatio je da mnogi korisnici imaju pristup samo odabranim temama i dodacima iz WordPress-a.

Zbog toga je postao doprinositelj WordPress sučelja naredbenog retka (WP-CLI) kako bi se tvrtke razlikovale od mnoštva konkurenata..

WP-CLI sučelje naredbenog retka zadovoljava specifične potrebe klijenta

WP-CLI je u osnovi open-source sučelje koje omogućuje WordPress stručnjacima da prilagode svoje stranice bez korištenja web preglednika ili WP administracijske ploče. Ali samo odabrani korisnici i organizacije mogu pristupiti spremištu WP-CLI koda. I WordPress vjeruje tim suradnicima – poznatim kao održavači, voditelji projekata ili predavači.

Tvrtki nije lako postati suradnik WP-CLI-ja, ali Cloud Host World postigao je taj podvig. U stvari, potpisan je u dokumentu „Credo zavjerenika“, dokument koji WordPress opisuje kao alat za „uspostavljanje općenito dogovorenih standarda za počinitelje i nastavit će se razvijati s vremenom“.

Grafika statistike o oblaku domaćina u oblaku

Cloud Host World pomaže tvrtkama da se razlikuju kroz prilagođene WordPress usluge.

Doprinosi WP-CLI moraju slijediti WordPress-ov poziv na akciju, čiji je dio dio, „Stvaranje odličnog softvera putovanje je, a ne odredište.“

A Cloud Host World kao doprinositelj WP-CLI svojim klijentima daje do znanja da su u partnerstvu s istinskim stručnjakom za WordPress hosting.

Cloud Host World nudi tri WordPress hosting paketa koji udovoljavaju jedinstvenim potrebama svojih klijenata. Sva tri paketa unaprijed su konfigurirana s My SQL, Apache i PHP, kao i SSL certifikatima, podrškom za web mjesto i neograničenim brojem poddomena. Paketi uključuju i značajke automatskog postavljanja, zaštitu DDoS i obnavljanje sigurnosne kopije jednim klikom. Odatle planovi imaju ključne razlike.

Standardni paket uključuje do pet domena, 3 GB prostora na disku, 5 GB propusnosti, dvije baze podataka i pet računa e-pošte. Tvrtke kojima treba više domena mogu se odlučiti za paket Elite WP koji uključuje do 25 domena, 10 GB prostora na disku, 25 GB propusnosti, 10 baza podataka i neograničen broj računa e-pošte.

Najveća ponuda tvrtke je Pro WP paket koji omogućuje klijentima neograničen broj domena, prostora na disku, propusne širine, e-pošte i poddomena.

Razvoj dodataka, automatske izrade sigurnosnih kopija i ažuriranja

Osim statusa suradnika WP-CLI, Cloud Host World nudi poduzetnicima svoju stručnost u svemu, od praktičnih WordPress migracija do dugoročnih rješenja za skaliranje.

Neke tvrtke mogu odabrati davatelja hostinga jer su zahtjevi za postavljanje i održavanje web stranice toliko intenzivni. A Cloud Host World vodi klijente kroz sve potrebne korake, od stvaranja mrežne prisutnosti do održavanja web stranice i izrade sigurnosne kopije..

Klijenti mogu migrirati svoje WordPress stranice u Cloud Host World bez stanke. A poslužitelji tvrtke su dovoljno brzi da podnose povećani promet jer tvrtke rastu prihodi od e-trgovine.

Ako tvrtki ikad bude potrebno promijeniti ili dodati svoju web lokaciju, može održavati sučelje dok vrši prilagodbe putem mogućnosti postavljanja i kloniranja web mjesta Cloud Host World. A to osigurava da web stranice dobivaju automatska ažuriranja i štite sadržaj svakodnevnim sigurnosnim kopijama koje mogu brzo vratiti informacije.

Još jedna ključna prednost Cloud Host World koju je Yogesh istaknuo jesu besplatni SEO dodaci za WordPress hosting klijente svih razina. Ovi alati pomažu tvrtkama da prošire domet svojih web stranica osiguravajući da ih relevantni pretraživači zapravo mogu pronaći.

“Dobivamo veliki promet za naše klijente putem SEO”, rekao je Yogesh. “Mi im pomažemo i kroz dugoročno istraživanje ključnih riječi.”

A ako se neki klijenti bore s njegovim značajkama, tim za korisnike usluga Cloud Host World dostupan je 24 sata dnevno i 7 sati kako bi im pomogao da brzo izglade probleme..

“Pokušavamo riješiti karte u roku od tri sata – to je naša standardna politika”, rekao je Yogesh.

Izrada povoljnih planova hostinga za korisnike WordPressa

Cloud Host World izgradio je reputaciju responzivnog pružatelja usluga WordPress hostinga koji pomaže tvrtkama da se povežu s mrežom i emitiraju svoje marke. I dok se tvrtka nalazi u Indiji, brzo gradi bazu korisnika širom svijeta.

“Mi smo sa sjedištem u Indiji, ali upravo smo usredotočeni na Sjedinjene Države. Tražimo klijente koji se žele razvijati s nama “, rekao je Yogesh.

Imajući to u vidu, klijentima nudi probno razdoblje kako bi osiguralo njihovo zadovoljstvo. Ako su klijenti nezadovoljni planom – iz bilo kojeg razloga – mogu prekinuti vezu s Cloud Host Worldom u prvih 45 dana i dobiti puni povrat.

No rješenja tvrtke za WordPress hosting toliko su inovativna da je doživljaj njihovih usluga često dovoljan da zasuli bilo kojeg klijenta koji se možda našao u vezi oko Cloud Host World-a.

“Uzbuđeni smo što svoje klijente povezujemo s WordPress rješenjima”, rekao je Yogesh.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me