CodeinWP i ThemeIsle poslužuju savjete i alate za programere, blogere i freelancere koji žele stvoriti u WordPressu

TL; DR: Dizajneri i programeri tvrtke CodeinWP i ThemeIsle, koji znaju o ulaganjima i najpopularnijim svjetskim sustavima upravljanja sadržajem, redovito dijele svoju stručnost s čitateljima i vlasnicima web lokacija. Dok sestrinska stranica ThemeIsle nudi mnoštvo zvučno kodiranih tema i dodataka, CodeinWP je izgrađen kao središte za ljubitelje WordPressa. Tjedni vodiči CodeinWP-a, temeljno istraženi postovi na blogovima i drugi obrazovni resursi osvjetljavaju unutarnji rad WordPress platforme – osnažujući sve korisnike da istraže potencijal za izgradnju i održavanje vlastitih zvjezdanih web lokacija.

Osnovna ljepota WordPress-a leži u obilju mogućnosti i sustavu upravljanja sadržajem koji nudi svojim korisnicima da izrade potpuno operativne, dinamične web stranice – bez potrebe za učenjem kodiranja.

No obilje značajki i funkcionalnosti može biti mač s dvije oštrice. Novi vlasnici web lokacija i programeri koji teže tome često se probijaju kroz ogroman broj tema i dodataka – za neke od njih problemi s kompatibilnošću ili zahtijevaju složene instalacije i uvoz sadržaja.

Suočeni s mnogim istim izazovima i čuli od mnoštva kupaca s istim iskustvom, suradnici CodeinWP-a nastoje osigurati obrazovne resurse kako bi ublažili glavobolju korisnika WordPress-a i pomogli im da povećaju svoju internetsku prisutnost, izjavio je ljubitelj digitalnog marketinga Claudiu Dăscălescu.

„Razlog zašto je WordPress toliko popularan i ljudi ga toliko vole je taj što ga možete učiniti sami. Ali ako želite to učiniti sami, zasigurno ćete trebati imati proizvode koji su jednostavni za upotrebu “, rekao je. “To je vrsta problema koji pokušavamo riješiti: Uvijek mislimo na korisnika koji web stranicu pokušava napraviti sam.”

U kombinaciji sa sestrinskom tvrtkom, ThemeIsle, koja nudi razvijene teme i korisne, prilagodljive dodatke, CodeinWP služi kao resurs na jednom mjestu koji pomaže korisnicima koji grade WordPress stranice razumjeti kako platforma funkcionira – i što mogu graditi s njom.

Prelazak s agencije na čvorište informacija

Prije nego što se usredotočio na WordPress udžbenike i smjernice, CodeinWP je pokrenut 2012. godine kao agencija koja je Photoshop dizajne pretvorila u WordPress teme i predloške. U najranijoj iteraciji tvrtke, generalni direktor Ionut Neagu vodio je četverostruki tim u razvoju prilagođenih WordPress web stranica za klijente i služio kao njihova opcija za rješavanje problema s WordPressom..

Slika Claudiua Daskića s logotipima CodeinWP i ThemeIsle

CodeinWP i ThemeIsle usredotočeni su na upotrebljivost i proširivost WordPressa, prema Claudiu Dăscălescu.

Ali izrada i isporuka unaprijed pripremljenog web mjesta nije bila dovoljna za CodeinWP tim koji je vidio kako se klijenti trude da nauče WordPress platformu. Tim je počeo prepoznavati često postavljana pitanja i zaustavljanja izrade web stranica i objavljivao postove na blogovima koji su se bavili tim frustracijama.

“Novi klijenti, kada počnu, imaju puno pitanja”, rekao je Claudiu. „Pisanje članaka bilo je ideja da posao radimo samo jednom i raspoložimo resurse kako bismo pomogli kupcima prije nego što postave pitanje.“

Kako se CodeinWP kretao prema pružanju obrazovnih sadržaja, ThemeIsle se 2014. godine pojavila kao zasebna usluga. Umjesto razvoja prilagođenih web lokacija za klijente, ThemeIsle nudi mnoštvo WordPress tema i dodataka.

“Možete nekome dati proizvod i on može izgraditi web stranicu. Ako stvorite sadržaj kako biste ga educirali o tome kako ga uzgajati, kako poboljšati, što izbjegavati i što dalje, to je dobra sinergija “, rekao je Claudiu.

Istražite otok WordPress dodataka na ThemeIsle

U ThemeIsle, razvojni tim djeluje u skladu s filozofijom da je jednostavnost uporabe ključna. Iako CodeinWP nudi udžbenike, istraživanja, usporedbe proizvoda i još mnogo toga, kako bi WordPress korisnici stekli bolje razumijevanje unutarnjeg rada platforme, ThemeIsle služi kao oaza u kojoj vlasnici web mjesta mogu pristupiti temama i dodacima bez glavobolje usmjerenima unaprijediti svoju produktivnost.

“Način na koji gradimo proizvode je da ih održavamo što jednostavnijim, a istovremeno se oslanjajući na značajke koje WordPress već ima”, rekao je Claudiu. „Ono što korisnici obično imaju problem je što obično dolaze iz složenijih proizvoda. Prelaze na naš proizvod jer ih je zaista jednostavno postaviti, a mogu vrlo brzo promijeniti teksturu i boju te neke elemente dizajna. “

Modeli uređaja Hestia WordPress teme

Korisnici mogu pronaći premium i besplatne dodatke i teme, poput Hestia, na ThemeIsle.

ThemeIsle trenutno nudi više od 30 besplatnih i vrhunskih WordPress tema, uključujući Hestia, koja je kompatibilna s većinom besplatnih proizvođača stranica i ima jednosmjernu jednostavnost postavljanja, svestrane mogućnosti prilagođavanja i podršku.

“Pitali smo jednog od naših vodećih programera zašto je proizvode gradio onako kako je i radio”, rekao je Claudiu. “Njegov je odgovor bio jednostavan:” Kada izrađujem proizvod, želim biti siguran da je osoba koja koristi proizvod sretna – koliko sam sretna kao i kad koristim dobar proizvod. “

Dodatak Paradise: proširite funkcionalnost web stranice s Orbit Foxom

Među najnovijim ponudama tima na CodeinWP i ThemeIsle je dodatak Orbit Fox, stvoren za širenje funkcionalnosti web stranice. Korisnici mogu dodavati različite module i usluge, uključujući nadgledanje rada, integraciju Google Analytics, prilagođene ikone izbornika, predloške odredišne ​​stranice i dodatke za izradu stranica – bez obzira koja se tema koristi.

“Ako želite izgraditi brzu odredišnu stranicu za svoj proizvod i brzo pokrenuti nešto, možete instalirati WordPress i dodati dodatak svega što želite”, rekao je Claudiu.

Istaknuvši naglasak tvrtke na upotrebljivosti i korisničkom iskustvu, nadzornik Orbit Fox-a zahtijeva samo korisničku adresu e-pošte da započne praćenje kad njihova web lokacija ne postane izvan mreže. Modul će obaviti ostatak posla, nadgledajući stranicu i slati e-poštu kako bi obavijestili korisnika kada je web mjesto u padu.

“Obično je ovo plaćena značajka ili je teško postaviti”, rekao je Claudiu. „Dobar dio je za naše korisnike koji su obično početnici ili vlasnici tvrtki koji nemaju toliko vremena da isprobaju različite stvari na svojoj web stranici, a to im nudi jednostavan način provjere zdravlja svoje web stranice. Kada dodate resurse na CodeinWP, ideja nije samo da pomognemo našim korisnicima, već i da pomognemo cijeloj WordPress zajednici. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me