HostingCon 2014: Vruće teme, sesije i zabava

Tim HostingAdvice.com vratio se s našeg putovanja u HostingCon 2014, a mi smo doživjeli eksploziju!

Bogatstvo informacija dostupnih na HostingConu neodoljivo je, a naš tim razgovarao je sa svakim dobavljačem hardvera, web domaćinom i graditeljem web mjesta s govornicom.

Četvorica članova tima HostingAdvice.com također su prisustvovala mnogim sjednicama i razgovorima i naučili puno o stanju u industriji.

U članku u nastavku ću se pozabaviti vrućim temama 2014. i najboljim sesijama na HostingConu, kao i kratkim pričama o umrežavanju i noćnom životu ove godine..

Najpopularnije teme za pružatelja usluga za 2014. godinu

Bilo je uobičajenih trendova o kojima je raspravljao velik dio prisutnih i izlagača. U 2014. pružatelji hostinga za male i srednje veličine traže rješenja koja se razlikuju od onih koje nude Amazon Web Services (AWS), a malo je stanara koji izgleda dominiraju u trenutnom razmišljanju.

1. Usredotočite se na korisničku podršku

Jedan način da se pružatelji usluga hostinga mogu natjecati s većim domaćinima je fokusiranje na korisničku podršku. Zaduživanjem od Rackspace modela, ove tvrtke mogu privući i zadržati kupce jednostavno zato što njihovi kupci znaju da tvrtka stoji iza njihovog proizvoda, pa će čak i izvan SLA-e podržati to..

2. Diferenciranje proizvoda putem izvedbe i / ili cijene

Druga metoda za manje domaćine koji se natječu u današnjem krajoliku je pružanje kvalitetnije usluge od većih domaćina.

Mnogo puta manji domaćini mogu pružiti više finozrnata rješenja i veće performanse. Tvrtke poput Cloud Spectatora pomažu industriji i potrošačima u donošenju razumnijih odluka o mjernim podacima o cijenama i performansama.

Razlikovanje proizvoda putem izvedbe i / ili cijene

3. Javni i privatni rast oblaka

Mnogi kupci prelaze na javna i privatna rješenja u oblaku za svoje tvrtke. Na strani privatnog oblaka, čini se da kupci mnogo više koriste aspekte infrastrukture i pohrane podataka od mogućnosti računalstva u oblaku.

Razvoj i sazrijevanje pristupa API-ja poslužiteljima utemeljenim u oblaku bila je također još jedna vruća tema. Budući da su programeri naviknuti na API-je posvuda, domaćini postaju nužno za privlačenje kupaca.

4. Bučan i susjedski učinak glavni su fokus razvoja

Kao što bi trebalo očekivati, industrija je uzbuđena zbog brzine razvoja i prilagodbe tehnologije spremnika, kao što je Docker. S tvrtkama koje žele istisnuti svaki CPU ciklus, bit memorije i sektor tvrdog diska iz svog hardvera, postaje očito da tehnologija treba razvijati.

Tvrtke poput SolidFire ovaj problem napadaju rješavanjem rješenja za pohranu podataka. Solidfire je stvorio zajamčeno-QoS SSD rješenje s automatskim odstupanjima i svim ukrasima koje biste željeli od rješenja za pohranu podatakacentera.

Zanimljivi, otvoreni sastanci

Bilo je nevjerojatnih sesija na HostingCon-u 2014. Mnogi ključni igrači u industriji imali su vrlo iskrene i otvorene rasprave o svim gore spomenutim pitanjima i još mnogo toga. Sesije su se kretale od malih, s manje od 20 polaznika, do velikih, s više od nekoliko stotina.

Neki od istaknutih događaja uključuju CEO Panel s Matthewom Porterom (CEO u Contegixu) i Lanceom Crosbyjem (CEO u SoftLayeru).

Zanimljive, iskrene sjednice

Za mene je najzanimljiviji razgovor bio “Graditi ili kupiti? Kako razviti svoje male i srednje velike hosting tvrtke. “

U ovaj razgovor uključeni su panelisti Hartland Ross (eBridge Marketing Solutions Inc.), Frank Stiff (Cheval Capital Inc.), Arvand Sabetian (Arvixe) i Jamie Opalchuk (HostPapa). Sjednica je obuhvatila dva važna putanja za rast hosting hostinga. Pokušat ću ukratko prikazati glavne točke.

1. Organski rast (putem SEO, oglasa itd.)

Budući da SEM postaje neizdrživ zbog povećanja troškova PPC-a, ova strana diskusije upozorila je na pokušaj ove metode rasta bez potpunog razumijevanja.

Možete baciti puno novca u oglase bez da možete izračunati ROI, a razgovor s osobama s iskustvom u tom području prije ronjenja može igrati ključnu ulogu u uspjehu vaših kampanja..

Čini se da je organski rast usmenom predajom najbolja platforma za organski rast u 2014. Najveća prilika u industriji čini se zbog hostinga specifičnog za aplikaciju, gdje se SERP-ovi i „best of pasmina“ još uvijek spremaju.

2. Rast putem akvizicije

Domaćinske tvrtke se stalno kupuju i prodaju. Sjajan način za rast hosting tvrtke je kupnja vaših kupaca.

Rast akvizicijomČesto je moguće ne samo pridobiti kupce, već i pružiti uslugu veću od one koju trenutno primaju.

Važno razmatranje koje treba uzeti u obzir pri donošenju ove odluke može biti dobar, dugotrajan pogled na zadržavanje i zadovoljstvo kupaca i pokušavanje procjene broja kupaca koji će napustiti kao rezultat promjene..

Sve u svemu, ovaj razgovor ima moj glas za “Najzanimljivije zasjedanje HostingCon-a 2014”, iako je bila teška odluka.

Bilo je toliko sjajnih sesija, a moj pokretač pokusa bio je „Ideje za pokretanje upravljane AWS ponude“, Antonio Piraino (CTO ScienceLogic).

Nema sumnje da moj potencijal učenja HostingCon-a bio je neprocjenjiv za mnoge polaznike. Da biste otrgli jedan popularni mem, postojala je prilika da se “nauče sve stvari”.

Noćni život i zabave za HostingCon

Noćni život i zabave za HostingConKao što možete očekivati, događaji umrežavanja i after-partyji bili su vrhunski. Uključili su tročasne vožnje jahtama, Lamborghinija i Ferrarija na raspolaganju za vožnju, šankove uz plažu i sve zabave za koje biste očekivali da South South nude.

Bilo je dovoljno vremena za upoznavanje svih koje smo htjeli upoznati, a vjerujem da je svaki polaznik bio otvoren za razgovor o njihovoj tehnologiji i slušanje o drugim kompanijama i igračima na tržištu.

Ne mogu zamisliti ugodniju i privlačniju konferenciju. Ljudi u WHIR-u bili su osjetljivi prema nama i priredili su sjajnu konferenciju!

Zahvaljujemo na zanimanju za HostingCon 2014, i hvala svima koji su prisustvovali, podržali ili organizirali događaj. Odlično smo se proveli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me