Iza marki koji pokreću male poslove: kako Hostopia marketinške usluge, podršku i infrastrukturu pružaju usluge pružanja usluga

TL; DR: Pomažući davateljima internetskih usluga i telcos-a u razlikovanju i proširenju svojih portfelja usluga, Hostopia omogućuje tvrtkama da bolje služe kupcima koji žele izgraditi internetsku prisutnost. Tvrtka, osnovana prije gotovo 20 godina, pružateljima usluga pruža mogućnost povećanja profita i lojalnosti kupaca nudeći razne vrhunske proizvode i platforme s bijelim oznakama. Od web hostinga i dizajna logotipa do marketinških alata za e-poštu i upravljanja mrežnim direktorijima, Hostopiain inovativni pristup pružateljima usluga omogućuje produbljivanje odnosa s malim poduzećima pružajući im moćna rješenja koja će voljeti.

Pružatelji usluga, poput internetskih usluga i telekomunikacijskih usluga, nude veze bez kojih korisnici ne mogu raditi. Umjesto da jednostavno nudi osnovne alate i opcije, Hostopia pruža priliku za besprijekorno nude proizvode koji su u skladu s kupcima malih poduzeća.

Nastavljajući na iskustvu s web hostingom, dizajnom logotipa, marketingom e-pošte i e-trgovinom, Hostopia-ini alati dodaju vrijednost osnovnim ponudama pružatelja usluga, istovremeno gradeći prihod i zadržavajući kupce, rekao je Damon Fieldgate, koji je potpredsjednik i generalni direktor matične kompanije Hostopia , Deluxe.

“Dio vrijednosti Hostopije je da Deluxe također upravlja Aplus.net i Deluxe hostingom, među ostalim robnim markama važnim za poslovanje malih poduzeća i uspjeh”, rekao je. „Izgradnjom Hostopije iskoristili smo ono što smo naučili i zajedno s zvjezdanim paketom proizvoda prenijeli našim partnerima.“

Radeći Deluxe Hosting i Aplus.net u kanalima izravne prodaje, Damon je rekao da su Deluxe i Hostopia timovi postali stručnjaci u prodaji vrijednih alata za male tvrtke. Hostopia tu stručnost prenosi na pružatelje usluga koji žele razviti bliži i profitabilniji odnos sa svojim klijentima.

“Kada idemo kod naših partnera, možemo reći:” Evo što smo pokušali na našem kanalu. Evo što djeluje, a što ne djeluje. Imamo okvir, strukturu i operativnu kadencu da im pomognemo da izgrade svoj direktni kanal prema svojim kupcima “, rekao je Damon. “To je dobitna pobjeda.”

Razvijanje odnosa nudeći više digitalnih proizvoda i usluga

Davatelji usluga mogu se istaknuti u ponudi tradicionalnih proizvoda i usluga – ali na tome se ne moraju zaustaviti, kaže Damon. Uz Hostopia, davatelji internetskih usluga i telcos mogu proširiti njihov opseg i produbiti odnos s kupcima.

“Kada budemo partner s pružateljima usluga, pružamo im priliku da njihovoj korisničkoj bazi daju stvarni poticaj u vrijednosti”, rekao je. “Ne samo da dodaju novi prihod, već stvaraju i ljepljivost oko svojih temeljnih proizvoda.”

Nepoznatim poduzetnicima telcos i ISP mogu naizgled ponuditi relativno identične proizvode. Međutim, integrirajući se u Hostopia platformu programa s bijelim natpisom, davatelji se mogu i razlikovati od konkurenata i pružiti intrigantne usluge koje privlače i zadržavaju kupce.

“Kada svojoj bazi proizvoda dodaju niz najsuvremenijih alata, njihovi kupci zaista vide vrijednost ostanka s njima”, rekao je Damon. “Važno je izgraditi snažan partnerski odnos s malim poduzećima, jer su te tvrtke kamen temeljac našeg gospodarstva.”

Platforma proizvoda tvrtke Hostopia podijeljena je u tri glavne kategorije: marke, mrežna rješenja i marketing za male tvrtke. Mala poduzeća mogu usavršiti dizajn svog logotipa, web stranice, videozapisa, profila društvenih medija i tiskanih promotivnih materijala, zajedno s alatima za produktivnost e-pošte, e-trgovine i mrežnih faksova..

“Razvoj proizvoda pokreću dvije stvari”, rekao je Damon. “Prvo istražujemo što naši poslovni partneri vide kao potrebe svojih kupaca. Drugo, promatramo svaki slučaj pojedinačno kako bismo vidjeli koji će proizvodi biti povezani s osnovnim partnerima. “

Ono što mala poduzeća žele najviše: sjajne usluge digitalnog marketinga

Kako se sve više tvrtki kreće na mreži, tako se povećavaju i marke, tvrtke, alati i usluge potrebne za rast publike. Kako e-trgovina postaje sve gužva na tržištu, Damon je rekao da tvrtkama može biti eksponencijalno teže privući pažnju kupaca. Mala poduzeća često postaju zakopana pod većim konkurentima.

“Zato digitalni marketing vodi mnogo razgovora”, rekao je. “Naši kupci i naši partneri uvijek nastoje razgovarati o tome.”

Kao takvi, proizvodi tvrtke Hostopia usredotočeni su na pomaganje otkrivanju malih tvrtki. SEO stručnjaci pomažu korisnicima da izvrše izgradnju veza, upoznavanje i bogate strategije generiranja sadržaja, dok alati za marketing na društvenim mrežama upravljaju Facebook sadržajem i oglašavanjem.

Snimke zaslona s alatima za marketing Hostopia e-pošte

Uz platformu za poslovnu e-poštu, Hostopia omogućuje partnerima prodaju alata za marketing putem e-pošte.

“Od plaćanja po kliku do organske optimizacije do društvene, sve to radimo”, rekao je Damon. „Naši društveni alati pružaju se na mnogim platformama, a ne samo na jednoj ili dvije. Naravno, važno je generirati sadržaj koji će koristiti vaši krajnji kupci, ali način na koji ga promovirate je jednako važan. “

Bilo da se radi o načinu na koji stručnjaci za marketing pretraživača Hostopia isporučuju prijedloge prilagođene kupcima malih poduzeća ili marketinške alate za e-poštu koji poduzetnicima omogućavaju stvaranje, slanje i praćenje promotivnih poruka e-pošte, tvrtka se koncentrira na isporuku vrhunskih rješenja.

“Želimo našim partnerima donositi alate bez kojih njihovi kupci neće moći živjeti”, rekao je Damon.

Hostopia kao partner, a ne samo dobavljač

Damton ne uzima pasivan pristup isporuci proizvoda i usluga svojih partnera s bijelim oznakama i preprodajom, prema Damonu. Umjesto toga, tvrtka surađuje s partnerima na marketinškim i prodajnim frontovima kako bi obje organizacije postigle uspjeh.

“Ovo nije polje snova”, rekao je. “” Izgradi to i oni će doći “ne postoji ovdje.”

Kao stručnjaci koji pomažu malim tvrtkama da pronađu uspjeh na mreži i točne proizvode i usluge koji pomažu klijentima da postignu svoje ciljeve, Hostopia nudi angažiranje i podršku kupcima malih poduzeća svojih partnera.

“Mi zapravo obavljamo ulazni angažman za kupce koji iskazuju interes za alate koje prodajemo u ime partnera”, rekao je Damon. “Na mjestima gdje smo preuzeli vidjeli smo mjerljiv porast prodaje, zadržavanja i prodora.”

Osim što surađuje sa partnerskim timovima koji su usmjereni prema kupcima na stvaranju poruka koje najviše odgovaraju odjeku potencijalnih kupaca davatelja usluga, Hostopia traži načine kako njegove usluge nadopunjuju proizvode potpisa i konkurentske prednosti.

“Ne radi se samo o isporuci tih sjajnih proizvoda”, rekao je Damon. “Također je pomoć partnerima da shvate kako se ti proizvodi uklapaju u razgovor s kupcima koji obavljaju oko svojih osnovnih usluga.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me