Kako se Storm Internet razlikuje na tržištu SAD-a sigurnim oblačnim rješenjima i naprednim akreditacijama

TL; DR: Velika i mala poduzeća počinju shvaćati prednosti migracije nekih, ako ne i svih, svoje informatičke infrastrukture na upravljane pružatelje usluga hostinga i oblaka. Storm Internet jedan je od najpoznatijih pružatelja usluga hostinga u oblaku u Europi, a njegov tim ima kombinirano 150 godina iskustva u dobivanju web stranica i aplikacija na mreži. Tvrtka se zalaže za kontinuitet poslovanja, zaštitu podataka i pružanje usluga, zbog čega slijedi najnovije certifikate u industriji. I posvećenost tvrtki Storm Internet zaslužila je velik izbor nagrada i priznanja za svoje proizvode, usluge i inovativna rješenja.

Dok organizacije preispituju svoje IT strategije u svjetlu digitalne transformacije, mnoge su napravile prelazak na cloud hosting kako bi smanjile operativne troškove. No danas su koristi veće od smanjenja održavanja infrastrukture i ulaganja kapitalnih rashoda.

Prema posljednjem McAfeejevom izvješću o prihvaćanju oblaka i rizika, 87% anketiranih korporacija reklo je da je iskusilo poslovno ubrzanje korištenjem oblačnih usluga. A 52% ispitanika reklo je da vidi bolju sigurnost podataka u oblaku nego prije.

Storm Internet razumije te pomake na tržištu i smatra da je neophodno da upravljači pružatelja usluga hostinga i oblaka oblikuju svoje usluge prema trenutnom krajoliku. To je zato što čak i moderna mala i srednja poduzeća mogu imati iste potrebe za sigurnošću podataka kao i velika poduzeća.

Oluja Internet logotip

Storm Internet nudi sigurna rješenja za hosting kako bi pomogao svojim kupcima da rastu i ostanu u skladu s propisima.

“Sigurnost ima prioritet”, rekao je Salim Benadel, predsjednik Uprave i osnivač Storm Interneta. “Oduvijek je bilo važno, ali sada je to neophodno, više nego ikad prije.” Potrošači su čuli za to i puno su svjesniji zahtjeva. “

Storm Internet uspostavio je uspješnost dodane vrijednosti tvrtkama kroz svoje usluge upravljanja hostingom i cloud uslugama. Tvrtka namjerava omogućiti tržišnim imperativima – uključujući sigurnost podataka – oblikovati svoju ponudu proizvoda i certifikate.

Njegova stalna ekspanzija i stalan tok industrije nagrada potvrđuju taj pristup. Oluje i akreditacije Storm Interneta predstavljaju više od izvrsne usluge, predstavljaju uspješnu diferencijaciju u vitalnom segmentu tržišta..

Sigurnost podataka sada je jednako usklađena s propisima koliko i tehnološkim inovacijama. Zato Storm Internet čak radi sa svojim konkurentima na razmjeni podataka o prijetnjama i izdavanju upozorenja. U međuvremenu, domaćin nastavlja s skaliranjem portfelja usluga kako bi se prilagodio potrebama korisnika, pristup oblikovan u misiji tvrtke da prilagodi standardu prilagođavanja.

Pohvale i nove potvrde ističu napornu godinu u tvrtki

Ako Storm Internet pokaže sve svoje nagrade, priznanja i certifikate, posjetitelji njegovih kancelarija u Oxfordshireu u Velikoj Britaniji imat će se puno toga za prilog. To je dijelom zaslužno za impresivnu povijest tvrtke koja se uspjela na godišnjem Udruženju pružatelja internetskih usluga. nagrade (ISPA).

Storm Internet osvojio je impresivan broj ISPA-a, uključujući Best Cloud Service i Best Host (2017), Best Cloud Product (2016), Best Business Cloud (2015), Best Dedicated Hosting (2014) i Best SME Business Hosting ( 2013).

Najnoviji dodatak toj listi je čast Best Hosted Service koju je osvojio na ISPA-i 2019. u srpnju. Tvrtka je također nominirana u dvije druge kategorije: Najbolja cyber sigurnost i Najbolje rješenje kupaca.

“Ovogodišnji kratki popis sadržavao je najteže natjecanje koje smo vidjeli”, rekao je Salim. “Osvajanje pobjede u ovoj kategoriji pravi je dokaz napornog rada koji naš tim provodi.”

Kolaž fotografija ekipe Storm Internet koji prihvaća nagrade

Storm Internet uživao je u dugoj uspješnosti na dodjeli nagrada Udruženja davatelja internetskih usluga.

A Salim je rekao kako očekuje da će se ova kompanija 2020. boriti za još mnogo nagrada.

Ta se priznanja natječu za zidni prostor s ažuriranim certifikatima tvrtke Storm Internet. Nedavno je tvrtka stekla akreditaciju ISO 27001 i ISO 9001, cjelogodišnji proces tijekom kojeg je analizirana i revidirana sigurnosna infrastruktura..

Nagrade i potvrde pokrivaju napornu godinu za Internet Storm. Tvrtka je također dizajnirala novu platformu za velikog pružatelja usluga zdravstvenog softvera kao usluge (SaaS). A razvijajući takvo rješenje kupca, Storm Internet gradi na vrhunskim vezama za sigurnost podataka utemeljenih na oblaku s tvrtkama širom Sjedinjenih Država, rekao je Salim.

Sigurnost podataka o bezbjednosti pruža kupcu mir uma

Salim pripisuje stalni uspjeh Oluje Internet stalnom usredotočenosti na sigurnost podataka, dostupnost usluga i oporavak od katastrofe. Iako je svako područje i dalje bitno, Salim je rekao kako vjeruje da svijest o sigurnosti podataka karakterizira najznačajnije promjene na tržištu u posljednjih nekoliko godina..

„Ne tako davno potencijalni kupci postavljali bi nam ista pitanja:„ Koliko brzo možete napraviti moju web stranicu? “I„ Hoću li dobiti dobru ocjenu na Googleu? “, Rekao je Salim. „Sada su SEO i brzine web stranica još uvijek važni, ali primarni se fokus preusmjerio na sigurnost sustava i zaštitu podataka o klijentima od cyberthreatreat-a. U konačnoj analizi, nema smisla imati dobar SEO i brzi odgovor web stranice ako vaša web lokacija ostane ranjiva na napade. “

Fotografija centra podataka za internet partnera Storm

Tvrtka surađuje s pružateljima podatkovnih centara koji mogu ponuditi vrhunske poslužitelje svojim klijentima.

Storm Internet povećao je svoje usluge s dodanom vrijednosti u skladu s tim zahtjevima ponudom, uključujući prodora testiranja, revizije sigurnosti, PCI sukladnosti i SSL certifikate. Također nudi GDPR optimizirani hosting – automatizirani postupak provjere usklađenosti s Općom uredbom o zaštiti podataka E.U..

Dodatni sigurnosni diferencijator je položaj Storm Interneta u ekosustavu pružatelja usluga hostinga. Tvrtka osigurava svoj hardver u vrhunskim centrima podataka kako bi pružila svoje usluge upravljanja hostingom.

Također otvoreno surađuje s konkurentima u razmjeni podataka o cyber prijetnjama i na taj način štiti interese svojih kupaca. To stavlja Storm Internet u poziciju da doda svoju vrijednost vrijednosti.

“Konkurenti smo, ali imamo iste bolne točke i probleme”, rekao je Salim. „Stoga ćemo tražiti rješenja i surađivati ​​kako bismo brzo postigli što bolje stvari, zajedno. To upućuje na naše kupce i pruža im sigurniju, sigurniju uslugu. “

Hosting Specialist koji omogućuje tvrtkama da rastu

Olujni kupci Interneta često su shvatili da, kako IT postaje sve integralniji u njihovom poslovnom modelu, zahtijeva i više resursa, što može zaustaviti rast. Storm Internet ublažava tu dilemu tako što je preuzeo odgovornost za hosting i upravljao IT kupcima kako bi pomogao kupcima da se povećaju.

Također savjetuje klijente o rastućoj potrebi poštivanja zakona i propisa o zaštiti podataka – uključujući GDPR. Storm Internet radi na obrazovanju kupaca o relevantnim fokusnim područjima iz Ureda povjerenstva za informiranje Ujedinjenog Kraljevstva.

A kad kupci trebaju kupiti prostor na poslužitelju, Storm Internet može pružiti sigurnosne certifikate, rješenja za usklađenost, skeniranje protiv zlonamjernog softvera i druge usluge.

Storm Internet postigao je uspjeh na tako konkurentnom tržištu iznovavši percepciju upravljanog pružatelja usluga hostinga. Njegov poslovni model posuđuje od većih IT konzultanata – ali održava fokus na zahtjevima kupaca. To također omogućava malim tvrtkama da se šire.

A kad se korisnici povećaju, tako se povećava i Storm Internet.

Salim je rekao da mnoge tvrtke i dalje žele brzu internetsku brzinu internetske veze, pogotovo ako koriste infrastrukturu i aplikacije temeljene na oblaku, kao i usluge. Zbog tog zahtjeva, Storm Internet je nadogradio brzinu međusobnog povezivanja s 1 GB na 10 GB i standardizirao svoj medij za pohranu na najnoviji SSD format.

Oluja Internet: Izrada standarda prilagodbe za web hosting

Storm Internet teži postavljanju najviših standarda tehnološke i industrijske prakse, a u toj je potrazi stekao brojne nagrade. Ali tvrtke neće pronaći standardnu ​​opremu s Storm Internetom jer dizajnira uslužne pakete kako bi zadovoljile jedinstvene IT potrebe poduzeća.

I razumije se da su ti kupci sigurniji u cyber-sigurnost nego što su nekad bili, zbog čega mnogi daju prednost sigurnosti prilikom traženja upravljanog davatelja usluga ili pružatelja usluga oblaka. Storm Internet je također svjestan svog vrijednog tržišnog položaja između dobavljača robnih usluga i IT konzultantskih poduzeća.

“Sigurnost je sada u prvom planu i cijela industrija se mijenja kako bi bila svjesnija sigurnosti.” – Salim Benadel, predsjednik Uprave i osnivač interneta Storm

To je očito i u njenoj osnovnoj ponudi usluga i podršci s dodanom vrijednosti koju pružaju klijentima koji se suočavaju sa izazovima u vezi s podacima. To je danas posebno važno jer učinkovita cyber sigurnost jednako je usklađenost s propisima koliko i firewall i softver za nadzor prijetnji.

A Storm Internet lider je u suradnji i razmjeni znanja – udružujući snage s konkurentima u borbi protiv uobičajenih prijetnji. Tržišni rivali moraju biti svjesni rizika i imati koristi od uzajamno osigurane zaštite za sebe i svoje kupce.

“Kako se više informacija i ovisnosti postavljaju na mreži, tu je i puno više moguće dobiti”, rekao je Salim. “Sigurnost je sada u prvom planu i cijela industrija se mijenja kako bi bila svjesnija sigurnosti.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me