Novi fokus tvrtke ZNetLive na oblaku donosi informatičku infrastrukturu i softverska rješenja potrebna za uspjeh na današnjem konkurentnom tržištu

TL; DR: Iako je ZNetLive glavni igrač indijskog hosting tržišta, on i dalje donosi inovacije i prilagođava se kako bi ostao na vodećem rubu. Tvrtku je nedavno kupio RP tech India koji podržava istraživanja i razvoj ZNetLivea na predstojećim AI, IoT i cloud rješenjima. ZNetLive je također proširio svoje tržište SaaS kako bi svojim klijentima pomogao pronaći još korisnije softverske programe za rast poslovanja u Indiji. Tržište je privuklo više od 500 neovisnih davatelja softvera, a tvrtka uvijek nastoji dodati svoj raznoliki izbor proizvoda.

ZNetLive je već bio jedan od najpouzdanijih indijskih pružatelja usluga web hostinga. No, u veljači 2019. godine matično poduzeće ZNet Technologies preuzeo je RP tech India. To je partnerstvo stavilo ZNetLive na put ka postizanju još većeg rasta na rastućem indijskom tržištu tehnologije povećanjem njegovih oblačnih usluga i drugih tehnologija.

“Prošla godina bila je jedna od najfascinantnijih i najuzbudljivijih u smislu redefiniranja uspjeha ZNetLivea”, rekao je Barkha Singh, CMO ZNet Technologies.

RP tech India kupio je većinski udio u ZNet Technologies jer je želio pomoći kompaniji u širenju svoje ponude. Konkretno, RP tech India pruža ZNetLive resurse, osoblje i vrijeme da se usredotoče na razvoj oblačnih usluga, mogućnosti interneta (IoT) i umjetnu inteligenciju. Kako bi podržao taj razvoj, RP tech India prikupio je ZNetLiveov istraživački i razvojni proračun i povećao zapošljavanje.

A ZNetLive će iskoristiti te inovacije i poboljšanja za daljnje zadovoljenje potreba svojih indijskih malih i srednjih poduzeća i poslovnih kupaca.

ZNet Technologies stekao je RP tech India baner

ZNetLive je počeo istraživati ​​i razvijati nova AI, IoT i cloud rješenja nakon što ih je RP tehnički preuzeo od Indije.

Barkha je rekla da je najviše oduševljena spajanjem jer je ZNetLive sada bolje opremljen da udovolji potrebama promjenjivog IT svijeta. A tvrtka je u dobroj poziciji da napravi značajne korake u oblačnim uslugama pomoću tehnologije usmjerene na digitalnu transformaciju i svoje robusne SaaS ponude.

“ZNetLive je identificirao izazove hosting industrije i usredotočio se na pružanje više ponuda temeljenih na oblaku u smislu hosting prostora, sigurnosnih kopija, sigurnosnih i komunikacijskih usluga”, rekao je Barkha.

Zbog priliva investicija u inovacije, tvrtka u naredna 24 do 36 mjeseci planira započeti s uvođenjem novih sigurnosnih rješenja. Naposljetku, partnerstvo će pomoći pružanju vrhunskih usluga za više indijskih poduzeća razvijanjem ogromnog traga infrastrukture koji doseže klijente širom Indije.

“Budući da digitalna transformacija postupno postaje norma za tvrtke, mi možemo ubrzati tu transformaciju za klijente sa našim mogućnostima”, rekao je Munesh Jadoun, izvršni direktor i osnivač ZNet Technologies u intervjuu za WIRE19.

Parovi s raznolikim hostingom stvaraju dodatne mogućnosti za klijente

Partnerstvo s RP tech India omogućuje ZNet-u da doda svoj već opsežni popis usluga. Jedna od glavnih prednosti tvrtke jest ta što može zadovoljiti raznolik niz poslovnih potreba. Tvrtke mogu prilagoditi svoje ZNetLive konfiguracije zadržavajući istu razinu usluge.

“Moj najdraži aspekt ZNetLive-a je ljudski usredotočen pristup i fantastična struktura podrške koja jača bazu našeg postojanja”, rekao je Barkha.

Ostale popularne ponude uključuju WordPress hosting, SSL certifikate, anti-ransomware rješenja za cyber-sigurnost i alate za jačanje suradnje i komunikacije u timu..

Kupci i dalje vjeruju ZNet-u jer im tvrtka štedi novac i vrijeme uz istodobno pružanje visokih stopa produženja i prilagodljivih usluga.

“Gledajući nepredvidivo ponašanje IaaS industrije u kojoj radimo, rekao bih da je ROI dobrobit broj jedan koja ZNetLive donosi tvrtkama”, rekao je Barkha.

Prilagođene usluge pružaju vrijednost za indijsku tvrtku

Kao indijska tvrtka, ZNetLive se uvijek fokusirao na posebne potrebe malih i srednjih poduzeća i poduzeća u zemlji. Kroz partnerstvo s RP tech India, ZNetLive je povezao i globalne tvrtke kako bi proširio svoje usluge i razvio više ponude.

U travnju 2019. godine, ZNet Technologies udružio se s GMO GlobalSign i Acronis kako bi klijentima pružio vrhunske mogućnosti identiteta i sigurnosti. Kroz ovo partnerstvo, ZNetLive je stekao potrebne alate za pružanje GlobalSign i anti-ransomware zaštite svim klijentima u svojoj mreži..

Neke od tih novih sigurnosnih opcija uključuju provjeru autentičnosti i kontrolu pristupa, potpisivanje dokumenata, sigurnost web poslužitelja te platforme za upravljanje SSL i javnom ključem (PKI)..

„Čast nam je što je GlobalSign, lider u globalnim PKI, IoT i digitalnim potpisima, izabrao ZNet Technologies za svog distributera za Indiju“, rekao je Munesh za CRN India nakon najave partnerstva.

ZNetLive i GlobalSign natpis o partnerstvu

Partnerstvo ZNetLive-a s GlobalSign-om osigurava da njegovi klijenti mogu poslovati širom svijeta.

ZNet Technologies su također udružili snage s Acronisom kako bi partnerima opremili inovativna rješenja za cyber zaštitu. ZNet Technologies pomoći će poboljšanju dometa jednostavne, učinkovite i sigurne tehnologije za zaštitu cyber zaštite lokalnih tvrtki putem svoje široke partnerske mreže. U današnjem digitalnom dobu kada su rješenja za cyber zaštitu kritične potrebe, mogućnosti umjetne inteligencije (AI), koje su dio Acronis proizvoda, pružaju povećanu sigurnost i pouzdanost, predstavljajući učinkovitu metodu za zaustavljanje napada ransomwarea. „Cilj nam je omogućiti da Acronis sigurnosna rješenja budu lako dostupna partnerima s fleksibilnim opcijama naplate pomoću naše platforme za pružanje usluga u kući i automatizacije poslovanja“, rekao je Munesh Jadoun, predsjednik Uprave ZNet Technologies. “Planiramo da usko surađujemo s Acronisom, kako bismo naoružali naše partnere pravim tehničkim vještinama za primjenu prijeko potrebnih rješenja za cyber zaštitu na široke mase.”

Ta nova partnerstva jasno daju do znanja da ZNetLive uvijek traži rješenja koja će svojim indijskim klijentima smatrati korisnim. Pored toga, tvrtka sve više postaje primarni indijski dobavljač korisnih rješenja u cijelom svijetu, o čemu svjedoči i njegovo partnerstvo sa GlobalSign-om sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu i Acronisom iz Singapura. I drugi glavni igrači u hosting industriji – uključujući AWS, IBM i Microsoft – rade sa ZNetLive na njihovim rješenjima sa sjedištem u Indiji.

Iako se fokusira na indijske klijente, ZNetLive je kroz svoje partnerstvo nagomilao globalne kompanije koje slijede i sada opslužuju više od 90 000 klijenata u inozemstvu. Kroz svoje prvo desetljeće u poslovanju tvrtka se značajno proširila i razvila nova partnerstva koja su usmjerena na budućnost.

A ZNetLive će nastaviti sa inovacijama i proširivanjem svojih usluga zbog svog cilja razvijanja jedinstvenih rješenja važnih problema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me