Podignite svoj sadržaj na sljedeću razinu pomoću Program4Pc: Tim američkih iskusnih programera temeljen na SAD-u koji stvara visokokvalitetni multimedijski softver

TL; DR: Program4Pc je razvojna tvrtka koja se fokusira na pružanje visokokvalitetnih, user-friendly multimedijskih alata po povoljnim cijenama. Stručnjaci za audio, video i foto softver sa sjedištem u SAD-u ponosni su na pružanje brže korisničke podrške od mnogih svojih inozemnih kolega. Uz besplatna ažuriranja i uvelike snižene nadogradnje verzija, Program4Pc stavlja napredni multimedijski softver nadohvat ruke za širok krug kupaca.

U današnjem digitalnom svijetu pristupačnost i profesionalni dizajn idu ruku pod ruku. Stvarajući softver koji ima na umu širok krug korisnika, programeri mogu otključati mogućnosti često marginaliziranih pojedinaca, poboljšavajući općenito korisničko iskustvo..

Bilo da kreirate aplikaciju za video konverziju ili vrhunski DJ softver, Program4Pc se uvijek fokusirao na inkluzivnost u dizajnu. U posljednje vrijeme čini se da se napori tvrtke isplaćuju.

Program4Pc logotip

Program4Pc nudi robustan paket audio, video i softvera za uređivanje slika.

“Nedavno sam primio e-poruku od osobe s autizmom koji je zahvalan što je našim softverskim sučeljem lako za kretanje, bez skrivenih gumba ili kompliciranih izbornika”, rekao je član tima za podršku u programu 4Pc. “Nevjerojatno je bilo znajući da je ovaj korisnik mislio da je softver tako lako razumjeti da će trebati vremena za upisivanje takvih povratnih informacija.”

Prostrani asortiman softvera za uređivanje audio, video i fotografija za Program4Pc izgrađen je kako bi pružio robusna, ali jednostavna rješenja po povoljnim cijenama, stavljajući napredne multimedijske alate u domet široke populacije korisnika.

Povrh toga, američki tim programera osposobljen je za pružanje proizvoda usmjerenih na kupca uz potporu znanja. S besplatnim manjim ažuriranjima koja se temelje na povratnim informacijama korisnika i potpuno novim verzijama na djelu, Program4Pc je posvećen usluzivanju svoje korisničke baze stalnim poboljšanjima..

Visokokvalitetni softver za uređivanje audio, video i fotografija

Program4Pc je predstavio svoj prvi softverski proizvod Video Converter Pro prije više od desetljeća. Intuitivni, brzi i pouzdani softver omogućava korisnicima da pretvaraju svoje video datoteke u više od 300 formata, a ujedno i podešavanje elemenata poput rezolucije zaslona, ​​audio kodeka i brzine kadrova. Također omogućuje korisnicima poboljšanje i prilagođavanje njihovih videozapisa pomoću posebnih efekata, kao i alate za obrezivanje i spajanje datoteka.

Program4Pc banner

Softverska tvrtka uvijek poboljšava svoj sveobuhvatni asortiman alata za uređivanje multimedije.

Danas softverski paket tvrtke uključuje i Audio Converter Pro, korisni alat za pretvaranje datoteka između popularnih audio formata, vađenje zvuka iz videa, obrezivanje datoteka, snimanje glazbe, pa čak i stvaranje melodija zvona za iPhone.

Program4Pc se također razvio u profesionalni softver za DJ i audio miješanje. Uz DJ Music Mixer, početnici i profesionalni DJ-i mogu uživati ​​u automatiziranom MP3 mješanju i podudaranju u ritmu, efektima u stvarnom vremenu, pametnim funkcijama petlje, premještanjem tonova, miješanjem videozapisa i mogućnosti uklanjanja vokala sa bilo kojeg zapisa.

S druge strane, DJ Audio Editor tvrtke omogućuje korisnicima lako i lako upravljanje i uređivanje audio datoteka. Softver omogućava korisnicima da urežu i miješaju audio datoteke, snimaju zvuk iz bilo kojeg izvora, primjenjuju filtre i efekte, pretvaraju CD-ove u audio datoteke, izdvajaju zvuk iz videa i uređuju audio oznake, među ostalim značajkama. DJ Audio Editor također omogućuje korisnicima spremanje datoteka u različite popularne formate.

Potpuni paket multimedijskih alata napravljen u SAD-u.

Program4Pc je nedavno zaokružio svoj multimedijski softverski paket Photo Editorom, intuitivnim dijelom softvera osmišljenim kako bi i amateri i profesionalni grafički dizajneri mogli prilagoditi svoje slike. Između ostalih značajki, potpuno funkcionalno rješenje omogućava korisnicima obrezivanje, veličinu i uređivanje slika; stvorite animirane GIF-ove iz videozapisa i fotografija; napraviti prilagođene prezentacije; i snimajte slike iz video zapisa.

Tvrtka nudi jednostavne mogućnosti plaćanja putem kreditne kartice ili PayPal-a. Nakon uplate kupci će automatski biti poslan licenčni kod. Da biste instalirali softver, jednostavno preuzmite besplatnu probnu verziju i unesite ponuđeni kôd. Ako ikada izgubite svoj aktivacijski kôd, tvrtka je korisnički tim spreman i čeka da vam ponudi novi.

Program4Pc nadmašuje svoje konkurente u jednostavnosti upotrebe, pristupačnosti i posebno usluzi kupcima – dijelom zahvaljujući i prikladnom položaju tvrtke unutar SAD-a. Inženjeri, razvojni inženjeri i razvojni tim tvrtke rade sve što je u SAD-u; ništa se ne daje u inozemstvo drugim zemljama.

Visokokvalitetni softver i pažljiva korisnička usluga Program4Pc rezultirali su pregledima s više od pet zvjezdica više od 20 milijuna kupaca.

Pristupačna, jednostavna rješenja s besplatnim ažuriranjima

Osim upotrebljivosti i korisničke usluge, Program4Pc se razlikuje po povoljnim cijenama. Svaki se dio softvera može kupiti sam za razumne troškove, iako su na skupne pakete dostupni popusti do 60%..

Program4Pc omogućava svim korisnicima da preuzmu DJ Music Mixer, DJ Audio Editor, Audio Converter Pro, Video Converter Pro i Photo Editor za suđenje bez rizika s vodenim žigovima na izlaznom video i zvuku. Nakon kupnje, tvrtka pruža 30-dnevno jamstvo povrata novca. Program4PC želi osigurati da su korisnici 100% zadovoljni njegovim softverom.

Program4Pc također nudi skupne popuste na zahtjev kako bi se olakšali troškovi za korisnike više licenci. Te slučajeve treba preusmjeriti kroz korisnički centar za korisničku podršku.

A, kako bi kupcima uštedjeli još više novca, tvrtka registriranim kupcima pruža besplatna manja ažuriranja za sav softver. Svaka aplikacija uključuje automatske obavijesti nakon puštanja ovih ažuriranja, čime se osigurava neometan i bez stresan proces.

Uz osobnu podršku, Program4Pc nudi detaljne vodiče o svim proizvodima. Na primjer, internetski resursi tvrtke DJ Music Mixer uključuju upute o tome kako aktivirati program, postaviti točku signala, promijeniti tempo i visinu zvuka, primijeniti efekte na glazbu, kreirati popise za reprodukciju, ukloniti vokale i crossfade između palube, među mnogim drugim profesionalcima funkcije.

Uskoro: Dostupne su verzije nadogradnje sa popustima

Pored besplatnih periodičnih ažuriranja, Program4Pc nudi ove velike nadogradnje trenutnim kupcima za 50% popusta. Naravno, korisnici mogu zadržati prethodnu verziju po želji.

“Na primjer, možete kupiti verziju 8.1, možete dobiti besplatna ažuriranja do verzije 8.9, a zatim kupiti verziju 9 za 50% popusta”, rekao je. “Ili verziju 8.9 možete zadržati onoliko dugo koliko želite.”

Svakim ažuriranjem i nadogradnjom verzije korisnici mogu očekivati ​​poboljšano i još pristupačnije korisničko iskustvo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me