Predstavljamo EasyWP ™ pomoću Namecheap: Novo upravljano WordPress hosting rješenje koje kombinira robusne usluge i pristupačnost

TL; DR: Poduzetnici i novinari e-trgovine često teško stvaraju i održavaju WordPress stranice. Osim izazova postavljanja i dizajna, web mjesta mogu postati plijen mnogim uobičajenim problemima – uključujući oborene poslužitelje i preopterećenje prometa. Namecheap, web domaćin sa sjedištem u Los Angelesu, prepoznao je te nedostatke i izgradio rješenje: cloud-temeljenu WordPress hosting hosting platformu pod nazivom EasyWP. Upotrijebi oblak Namecheap kako bi korisnicima pružio podatke i pouzdanost hostinga, što oblacima donosi prednosti bez složenosti. Umjesto toga, EasyWP nudi intuitivne alate i upravljanu uslugu po razumnoj cijeni.

Kada je razvijao vlastite WordPress web stranice, Matthew Russell, šef službe za oblake tvrtke Namecheap, otkrio je da je WordPress hosting uobičajeno čvrst i skup, odnosno pristupačan i bazičan. Ali nije našao učinkovito rješenje koje je palo u obje kategorije.

“Prije nekoliko godina, osobno sam imao pregršt WordPress web stranica i puno iskustva s hostingom, ali i dalje su bili glavobolja za upravljanje”, rekao je.

U upravljanju tim WordPress web mjestima Matthew je rekao da je potrebno puno vremena da se postavi i implementira WordPress na tradicionalan način. To je također glavobolja upravljanja više WordPress web stranica s različitim upravljačkim pločama cPanel, prijavama i još mnogo toga. Također se nije želio baviti tipičnim kvarovima na hostingu – uključujući oborenog poslužitelja ili zaluđene susjede poslužitelja.

“Samo sam želio da intuitivno djeluje, bez nereda, pa sam razmišljao kako bismo mogli poboljšati proces WordPressa”, rekao je.

S tim ciljem, Matthew je koristio svoje iskustvo s Namecheap – koji nudi pristupačna imena domena i usluge hostinga – da stvori pojednostavljeno WordPress hosting rješenje. Konačni proizvod, Namecheap’s EasyWP, pojednostavljuje hosting za korisnike koji upravljaju s nekoliko web stranica i nudi intuitivne predloške za korisnike koji bi unajmili treću osobu da izgrade svoju platformu.

Snimak ekrana natpisa EasyWP Upravljanog WordPressom

WordPress rješenje za upravljanje brojem imena Easychep izgrađeno je s lakoćom korištenja na umu.

Nadalje, EasyWP je podržan snagom oblaka NameCheap, tako da korisnici stječu pogodnosti – uključujući pouzdanost i sposobnost rješavanja velikih porasta prometa – bez potrebe za nadogradnjom svojih planova ili nedostatkom resursa poslužitelja..

“Želio sam stvarne prednosti oblaka u kojima korisnici mogu uživati ​​bez da razumiju sve o oblaku”, rekao je Matthew.

EasyWP pruža uslugu samostalnim praktičarima i vlasnicima malih i srednjih poduzeća koji se za postizanje svojih ciljeva oslanjaju na WordPress. Kao što mu ime govori, glavna karakteristika koju EasyWP nudi korisnicima je jednostavnost.

A s fokusom EasyWP-a na najkorisnije alate i oblak razvijen od početka, tvrtka je spremna da pomogne tvrtkama da uspostave internetsku prisutnost u godinama koje dolaze. Iako je EasyWP trenutno u beta verziji, očekuje se da će biti spreman za široko izdanje u prvom tromjesečju 2019. godine.

Jednostavnost je ključna: nuditi pojednostavljene planove za zauzete klijente

Razvijajući EasyWP, Matthew je naletio na teoriju “Jobs to be dont”, Clayton Christensen iz poslovne škole Havard. Ova je teorija pomogla uokvirivanje Matthew-ove vizije za EasyWP u apstrahiranju bilo kakvih poteškoća i pružanje proizvoda koji razumije da korisnik želi koristiti WordPress za izgradnju i upravljanje njihovom web prisutnošću bez ikakvih žurbi..

Po Matejevom iskustvu, mnoge WordPress hosting tvrtke nudile su WordPress na starijim tehnologijama, poput zajedničkog hostinga ili upravljanja WordPressom po vrlo visokim cijenama. U svojoj je tvrtki Matthew želio istražiti što kupci pokušavaju učiniti – i ponuditi samo one usluge koje bi im bile korisne.

“Imajući u vidu ovo stajalište, želio sam da moja platforma bude jednostavna i laka”, rekao je.

Kako bi postigao taj cilj, EasyWP nudi specifične značajke za svakog kupca. Postupak postavljanja i instalacije traje 30 sekundi i samo nekoliko klikova. Povezivanje s imenom domene mnogo je lakše nego što je bilo u prošlosti. I neke druge ponude uključuju jednostavno sigurnosno kopiranje i obnavljanje, pristup FTP datotekama i WordPress web mjesto koje je odmah funkcionalno.

Snimke zaslona s web mjesta EasyWP

EasyWP omogućava korisnicima da brzo pokrenu WordPress web stranice i lako ih održavaju.

Korisnici mogu prilagoditi svoje planove ovisno o tome koliko prostora za pohranu trebaju i koliko posjetitelja njihove web stranice vide svakog mjeseca. EasyWP Starter plan nudi 10 GB SSD prostora za pohranu i kapacitet za smještaj do 50.000 posjetitelja mjesečno. Planovi za srednju i visoku razinu pružaju SSD za pohranu od 50 GB i kapacitet 200.000 posjetitelja mjesečno i 100 GB i hosting za 500.000 posjetitelja, respektivno.

Tvrtka već gradi nove planove za prilagodbu ostalih radnih opterećenja. EasyWP je toliko funkcionalan, jer tvrtka nudi jednu od najvećih dostupnih platformi u oblaku, s desecima tisuća spremnika koji se stalno pokreću. Ta računalna sposobnost pruža kompaniji brojne mogućnosti za rast i dodavanje značajki i kapaciteta.

“Naša će oblačna platforma otvoriti mnoga vrata, od kojih je neka teško predvidjeti”, rekao je Matthew. “Ono u što smo sigurni, čineći naporan rad, izgrađujući vlastitu platformu u oblaku i izgrađujući ovu stručnost u kući, bit ćemo u dobroj poziciji da svojim klijentima ponudimo uzbudljive mogućnosti.”

Pružanje optimiziranog korisničkog iskustva po razumnoj cijeni

Iako EasyWP nudi znatan broj značajki, tvrtka je svoju cjenovnu strukturu zadržala pristupačnom. Razvijajući tvrtku, Matthew je želio uravnotežiti prednosti hostinga u oblaku s pristupačnošću da bi usluga postala pristupačna.

“Mnogo stručnjaka u industriji ne shvaća koliko je oblak skup. Uvijek postoji nepredvidiv element prilikom korištenja. Početak je brz i jednostavan, ali tada možete patiti od zaključavanja dobavljača i plaćati porez u javnom oblaku “, rekao je Matthew. “Ali trebali biste imati priliku modelirati koliko resursa očekujete da koristite.”

To je razlog zašto upravljani WordPress hosting često može biti skup. Kako bi EasyWP ostao pristupačan, Matthew je prepoznao da Namecheap treba razviti vlastiti oblak. Tako je tvrtka izgradila jednu iz temelja kako bi mogla ponuditi razumnije cijene od onih drugih hosting rješenja.

Snimak strukture strukture cijena Namecheap EasyWP

Struktura cijena tvrtke Namecheap za EasyWP pruža kupcima samo ono što im treba.

“Mi smo to postigli. Naplaćujemo samo 3 do 4 USD mjesečno, a ne neke proizvode po cjenovnim vrijednostima od 15 do 20 USD mjesečno “, rekao je

Cijene za EasyWP kreću se od samo nekoliko dolara mjesečno i kreću se do 12 USD mjesečno za povećani prostor za pohranu i vrhunski promet. Ako korisnici cijelu godinu plaćaju rješenje, plaćaju manje nego što bi htjeli za svaki mjesec i ostvariti uštedu od gotovo 50%.

No najveća je korist za korisnike EasyWP-a ta što oni ne moraju napustiti WordPress jer su hosting opcije previše skupe.

“Isprobao sam nekoliko početnih platformi za bloganje i strahopoštovao sam se koliko je popularna WordPress postala”, rekao je Matthew. “Postoje i druge ponude za hosting, ali su skupe – uglavnom zato što su izgrađene na javnom oblaku.”

EasyWP: Istinski upravljano rješenje, a ne proizvod za sve veličine

Želja za jednostavnom, pristupačnom upravljanom WordPress opcijom dovela je do stvaranja EasyWP-a, ali rješenje nadilazi samo objedinjavanje kupaca na planovima hostinga u jednoj veličini. Iako je to mjera za smanjenje troškova za slične hosting platforme, EasyWP svojim kupcima pruža veću kontrolu.

“Mi smo uistinu upravljano rješenje”, rekao je Matthew. “S mnogim drugima niste na zajedničkom poslužitelju i isporučujemo četiri, ako ne i pet, devet pouzdanosti.”

Učinkovitost, pouzdanost i sigurnost jamstva su EasyWP-a i tvrtka ima nevjerojatnu evidenciju pouzdanosti. Matthew je rekao da EasyWP može ponuditi tako pouzdanu uslugu po niskoj cijeni jer kontrolira vlastitu infrastrukturu. Njegova ažurirana infrastruktura također je suprotna ponudi koju mogu ponuditi i druge WordPress hosting tvrtke.

„Postoji prilična zabrinutost zbog podataka u javnoj domeni. Tretiramo to izuzetno pažljivo “, rekao je Matthew. „Ne zaključavamo korisnike u vrtu s zidovima, kao što mogu imati s nekim graditeljima web mjesta. A korisnici EasyWP-a imaju koristi od postojanog stava Namecheapa o svim stvarima o zaštiti podataka i privatnosti. “

Jednostavnost, sigurnost i povoljna cijena daju EasyWP-u Namecheap trostruku prijetnju privlačnim mogućnostima koje nude kupcima. Korisnici WordPressa koji traže robusno rješenje trebali bi EasyWP smatrati alternativom skupljim i manje pouzdanim rješenjima za hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me