Progress® OpenEdge® platforma za razvoj aplikacija – kako 55K organizacije ubrzano grade i implementiraju aplikacije kako bi ostale konkurentne

TL; DR: Napredak u oblačnim tehnologijama i sve veća potražnja za učinkovitijim upravljanjem više podataka potiču poduzeća da rješenja za modernizaciju aplikacija ostanu konkurentna. Progress® OpenEdge® je okruženje za razvoj aplikacija koje pojednostavljuje razvoj i isporuku kritičnih poslovnih aplikacija. Platforma pruža pouzdanu bazu podataka s visokim performansama i nudi niz alata, uključujući, između ostalog, mehanizam za upravljanje pravilima, procese tijeka rada i analitiku. Nudeći svestranu i skalabilnu platformu, OpenEdge omogućava brz i učinkovit razvoj aplikacija, implementaciju i modernizaciju, zbog čega više od 55.000 tvrtki koristi rješenje.

Potreba za modernizacijom naslijeđenih aplikacija nije vijest za većinu poduzeća na razini poduzeća. Prema nedavnoj studiji, 60% do 80% IT proračuna namijenjeno je za održavanje trenutnih sustava i aplikacija koji su postali spori i zastarjeli u današnjem svijetu gladan podataka.

Stoga ne čudi da više od 150 milijardi USD softverskog utroška ide na modernizaciju ovih naslijeđenih aplikacija kako bi se troškovi održavanja IT-a kontrolirali – i pomoglo tvrtkama da ostanu konkurentne na tržištima koja zahtijevaju brzinu i učinkovitost. Voditelji poslovnog softverskog softvera znaju koliko je vremena žrtvovano za modernizaciju naslijeđenih aplikacija. Moraju se uzeti u obzir brzi zaokret i ROI kako bi se smanjili troškovi i radna snaga usredotočila na svakodnevne operacije poslovanja. Tu je u pitanju Progress® kako bi pomogao.

Progress® OpenEdge® omogućuje tvrtkama da učinkovito moderniziraju stare aplikacije i stvaraju nove, a njegov je jasan sintaks lako naučiti.

Napredujte logo OpenEdge

Progress® pomaže poduzećima razviti, modernizirati i implementirati učinkovite aplikacije unaprijed ili u oblaku.

Platforma za razvoj aplikacija pruža bazu podataka visokih performansi, poznatu po skalabilnosti i pouzdanosti, a nudi i brojne tehnološke komponente, uključujući, između ostalog, mehanizam za upravljanje pravilima, proces rada i analitiku. OpenEdge se prilagođava bilo kojoj vrsti poslovanja i nudi jedan od najnižih ukupnih troškova vlasništva.

Brzo i učinkovito donošenje zastarjelih zastarjelih aplikacija, Progressova rješenja pomažu tvrtkama u optimizaciji korisničkog iskustva, što u konačnici djeluje na privlačenju prihoda i poticanju lojalnosti kupaca. To je razlog zašto više od 55.000 tvrtki širom industrije koristi OpenEdge za razvoj i implementaciju sutrašnjih aplikacija.

Fleksibilna, skalabilna i pristupačna platforma dizajnirana za vaše potrebe

OpenEdge je svestrana platforma za stvaranje modernih aplikacija. Ažurirane i postojeće aplikacije mogu se rasporediti na različitim platformama i sučeljima – uključujući mobilne i cloud.

Progresove WebSpeed ​​aplikacije mogu se premjestiti na napredni poslužitelj aplikacija (PAS) da bi se iskoristile prednosti novih alata za kodiranje za nadogradnju. Progress Application Server premošćuje jaz između starijeg naslijeđenog softvera i novijeg, sigurnijeg softvera upotrebom manje resursa i implementacijom ugrađenog sigurnosnog okvira.

PAS smanjuje količinu vremena i napora potrebnog za pročišćavanje starih programa, smanjujući na taj način ukupne vlasničke i operativne troškove. Razvojna platforma OpenEdge učinkovito smanjuje troškove za 30% u usporedbi s drugim platformama, a ušteden novac od neobjavljivanja starih aplikacija umjesto toga može se potrošiti na razvoj novih aplikacija.

Skalabilnost platforme radi u oba smjera. Aplikacije mogu ili povećati kapacitet kada su zauzeti ili ih smanjiti kako bi uštedjeli resurse kad nisu potrebni. Povećana automatizacija i smanjeni troškovi oslobađaju resurse i pružaju tvrtkama konkurentnu prednost.

Modernizirajte stare verzije aplikacija da biste poboljšali UX i održali svoj udio na tržištu

Na tržištu koje se stalno mijenja, tvrtke se moraju prilagoditi da ostanu u vodi. Transformacija starih aplikacija u moderne iteracije pomaže zadržati kupce, kao i privući nove, poboljšavajući korisničko iskustvo (UX).

Uvijek su poželjne aplikacije s korisničkim sučeljima koja se izvode bez problema i bez poteškoća. Pojednostavljene aplikacije otvaraju nove tokove prihoda i održavaju trenutne kako bi tvrtke nastavile raditi ostajući u kontaktu sa svojom korisničkom bazom. Međutim, UX nije samo sučelje. Dizajnersko razmišljanje igra ogromnu ulogu.

Grafika, intuitivnost, upotrebljivost, izgled i osjećaj i sučelje dolaze u obzir pri razmišljanju o UX-u i na taj se način Progress približava razvoju aplikacija. Napredak je Telerik stekao 2014. godine, što je izravno rezultiralo stvaranjem Kendo UI Builder-a. Ovaj alat omogućuje transformaciju OpenEdge aplikacije za isporuku web aplikacija s elegantnim prednjim krajevima. To znači brži razvoj aplikacija koje zadovoljavaju potrebe krajnjih korisnika i pružaju najbolje moguće iskustvo.

Određeni broj potencijalnih kupaca isključivo koristi tablete i telefone, a tvrtke si ne mogu priuštiti zanemarivanje mobilizacije. Tvrtke koje iskoriste mobilizaciju imaju priliku otvoriti manje zasićeni i neiskorišteni tok prihoda.

OpenEdge® – transformiranje poslovnih dodirnih točaka u svim industrijama

Akioma Software i Westminster Financial među tisućama su tvrtki koje su OpenEdge pomogle u razvoju, implementaciji i modernizaciji aplikacija.

Akioma Software djeluje s misijom da pojednostavi složenost često teškog zadatka razvoja novih alata za citiranje. Uz pomoć Progress OpenEdge-a, tvrtka je izgradila Akioma.config, što znatno skraćuje vrijeme razvoja alata za konfigurator. Istom konfiguratoru koji je pisao tradicionalno devet mjeseci potrebno je samo dva tjedna da razvije i primijeni. Akiomin kompleksni softver za upravljanje ponudama omogućuje velikim kompanijama da nude prilagođene cijene proizvoda i usluga klijentima na temelju prilagođenih pravila.

U međuvremenu, Westminster Financial, još jedan OpenEdge klijent, znao je da je neophodnost smanjenja ljudskih pogrešaka od presudne važnosti. Tvrtka je zahtijevala sigurniji i učinkovitiji način za upravljanje generacijom izvještaja i baza podataka.

Ranije ručno izvršeni bi ovi zadaci postali automatizirani pomoću nove aplikacije utemeljene na oblaku dizajnirane s Progress-ovom Rollbase-om. Kao rezultat toga, pogreške unosa podataka smanjene su za 20%. Ovi i mnogi drugi primjeri iz stvarnog života pokazuju kako suradnja s OpenEdgeom dovodi do obostrano korisnih poslovnih odnosa što rezultira manjim brojem pogrešaka i većim povratom ulaganja.

Nastavak predanosti za izgradnju i implementaciju aplikacija sutrašnjice

Napredak je posvećen izgradnji i implementaciji aplikacija budućnosti. Yogesh Gupta, izvršni direktor Progressa, nedavno je najavio nadolazeće izdanje OpenEdge 12 i udvostručio predanost tvrtke inovacijama koje su započele prije 35 godina svojim ulaganjem u OpenEdge. U ožujku 2017. Progress je isporučio OpenEdge 11.7 koji nudi povećanu visoku dostupnost, skalabilnost i sigurnost.

„Naši se kupci oslanjaju na OpenEdge platformu za razvoj i implementaciju aplikacija koje pokreću njihovo poslovanje. Oni ovise o nama da pomičemo granice platforme OpenEdge svakim izdanjem kako bismo osigurali da pružimo ono što im je potrebno da bi ostali konkurentni “, rekao je Colleen Smith, potpredsjednik i generalni direktor Progress OpenEdge-a. “S izdanjem platforme OpenEdge 11.7 gradimo na ovoj tradiciji izvrsnosti sa mogućnostima koje pružaju dodatna jamstva o vremenu produženja, sigurnosti i preciznoj analitičnosti.”

Korištenjem OpenEdge-a mnoštvo je tvrtki napravilo korak u 21. stoljeće. Uključivanje OpenEdge-a u svoj poslovni model nije samo pametan način za povećanje učinkovitosti – već je i vrlo učinkovit u povećanju donjih crta.

S napretkom IT odjeli više ne moraju posvetiti 60% do 80% svojih resursa za održavanje zastarjelih sustava. Poduzeća moraju ulagati u budućnost, a Progress ima sve potrebne alate za dugoročno uštedu vremena, energije i novca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me