QuadraNet proširio svoj centar stopala podataka kako bi ponudio brze, fleksibilne i pouzdane mogućnosti hostinga širom svijeta

U suštini: Od svog osnutka kao telekomunikacijske usluge u Los Angelesu, QuadraNet je narasla ponuditi niz hosting rješenja za klijente širom svijeta. Tvrtka sada održava centre podataka na lokacijama diljem Sjeverne Amerike, uključujući najnoviji pogon u Seattlu. A Amsterdam, centar podataka iz QuadraNeta, proširuje doseg tvrtke u Europu, pružajući domaćim i transatlantskim klijentima brzu i pouzdanu uslugu u regiji. QuadraNet planira nastaviti svoju europsku ekspanziju i implementirati nova hibridna cloud rješenja kako bi osigurao da može zadovoljiti potrebe bilo kojeg klijenta na bilo kojoj lokaciji.

Proširenje može biti rizičan prijedlog za tvrtku – posebno u tehnološkoj industriji – jer zahtijeva vjeru da će njezini napori rezultirati većim udjelom na tržištu. Kad to ne uspije, mogao bi biti ugrožen čitav posao, čak i onaj dio koji uspijeva.

Možda je najbolji pristup širenju ispunjavanje stalno rastućih potreba burne korisničke baze, istovremeno privlačeći nove klijente. Ta se strategija pokazala uspješnom za hosting pružatelja usluga QuadraNet, koji je započeo kao telekomunikacijski servis u Los Angelesu 2001. godine.

Kako bi išao ukorak s razvojem u industriji i udovoljavao potrebama vlastite rastuće baze klijenata, 2004. osnovao je centar podataka s punim servisima u centru Los Angelesa.

Objekt veličine 60 000 četvornih metara smješten u zgradi Telecom Centra sadrži neprekidno napajanje, CRAC jedinice, neovisne usmjerivače za distribuciju i širinu pojasa preko 250 Gbps – što se može prilagoditi potrebama klijenta.

Snimak ekrana natpisa QuadraNet

QuadraNet je započeo kao telekomunikacijska tvrtka 2001. godine i sada pruža robusne usluge hostinga širom svijeta.

Tijekom godina, QuadraNet je stekao dodatne marke i čak se proširio na namjenske poslužitelje, a sve s ciljem pružanja svega što će svojim klijentima možda trebati. Sada tvrtka privlači i opslužuje još širu korisničku bazu.

2017. godine tvrtka je otvorila svoj drugi centar podataka L.A. u blizini Međunarodne zračne luke Los Angeles. Objekt veličine 22 000 četvornih metara u potpunosti je obnovljen kako bi se prilagodili dodatni kapaciteti Quadraneta.

U 2019. QuadraNet je otvorio dva nova centra podataka kako bi proširio svoje područje kao u SAD-u i širom svijeta – jedan u Amsterdamu, a drugi u Seattlu.

„Željeli smo proširiti se na Pacifički sjeverozapad i Europu jer smo vidjeli povećanu potražnju za aplikacijama osjetljivim na kašnjenje – VPN ili davateljima usluga – koji moraju biti na tim lokacijama da bi poslužili svoj CDN ili bilo što drugo što im je potrebno u toj regiji“, rekao je Ilan Mishan, izvršni direktor QuadraNeta. “Mi ugošćujemo i bavimo se mnogim pružateljima usluga koji imaju krajnje korisnike kojima su potrebne posebne aplikacije i podaci u blizini.”

Servis za širenje na pacifički sjeverozapad i Europu

Datacenter u Seattlu – smješten samo 30 minuta od centra grada – pruža pristup Internet razmjeni u Seattlu, koja je poznata po raznovrsnosti prijevoznika. Opcije mrežnog prijevoznika pružaju rute sa malim kašnjenjem diljem Sjedinjenih Država, Kanade i Azije. Potpuno klimatizirani prostor podignutog poda ima 100% produženu snagu i podnosi kritična opterećenja visoke gustoće i zahtjevne redundantne zahtjeve..

Ali to nije jedini napredni podatkovni centar koji je tvrtka otvorila u prvom tromjesečju 2019. godine.

QuadraNet’s Amsterdam je prvi korak u njegovom planu za širenje usluga širom Europe. Širenje omogućuje kompaniji da bolje zadovolji globalnu potražnju za svojim uslugama i mogućnostima hostinga u oblaku.

Kolaž fotografija Centra podataka QuadraNet Seattle

Novi QuadraNetov centar podataka iz Seattlea pruža uslugu niskog kašnjenja u SAD-u, Kanadi i Aziji.

“To nam je prva europska lokacija i uzbuđeni smo zbog toga. I sve je isto. Sve se usluge nude na svim lokacijama, uključujući Amsterdam ”, rekao je Ilan. “Sada možemo bolje smjestiti svoje klijente koji trebaju usluge u toj regiji, umjesto da ih moramo uputiti nekom drugom.”

Sigurnosna infrastruktura napajanja amsterdamskog centra podataka čini pouzdanu mogućnost za tvrtke koje se žele proširiti u Europu. Lako mogu migrirati iz drugih europskih centara podataka i dobiti pristup glavnim regionalnim internetskim razmjenama poput AMS-IX i NL-ix, koje pružaju i različite mogućnosti mrežnog povezivanja..

Datacentri širom SAD-a pružaju povoljan pristup i uslugu

Kako je rastao, QuadraNet je postao geografski raznolikiji s web lokacijama diljem Sjedinjenih Država. Zajedno, ove lokacije pružaju zalihe, otpornost i visoke performanse potrošačima širom Sjeverne Amerike.

  • Dallas od 68.000 kvadrata, koji je otvoren 2008. godine, nudi visoki omjer snage i prostora i propusni kapacitet od 80 Gbps. Sadrži visoku dostupnost, mogućnost povezivanja i slobodu i fleksibilnost za skaliranje prema potrebama klijenta. Sigurnost na licu mjesta i svakodnevno tehničko osoblje osiguravaju nesmetano i sigurno odvijanje operacija.
  • Od 2009. godine centar za prodaju podataka u Miamiju QuadraNet postao je vodeće središte tržišta Latinske Amerike i Kariba. Povezuje se na više podzemnih električnih mreža napajanja i svjetla na Floridi, osiguravajući prednost isporuke električne energije. Sama zgrada ocjenjuje se da može izdržati uragan kategorije 5, a u slučaju nužde dvostruki dizelaši s automatskim prijenosom i dodatnim rolo generatorima osiguravaju neovisne izvore napajanja kako bi poslužitelji mogli raditi.
  • QuadraNetov centar Atlante otvoren je 2014. godine i srž je tvrtke u cijeloj mreži. Ovaj ekskluzivno pogon i osoblje nalazi se na maloj udaljenosti od Atlanta Telx POP-a, jednog od najvećih podatkovnih centara s bogatom širinom pojasa u zemlji. Atlanta centar podataka nudi rješenja za jedinstvene potrebe klijenta, osim suvišnih napajanja, pune snage UPS-a i sigurnosne kopije generatora, uz raznolike, suvišne širine pojasa..
  • Čikaški podatkovni centar veličine 114 457 četvornih metara predstavljen je 2015. godine i nudi skalabilne implementacije za prilagodbu rastu klijenata. Kupcima pruža mogućnost povezivanja s malim kašnjenjem koje opslužuje više financijskih, zdravstvenih i medijskih kompanija sa sjedištem u gradu. Web mjesto također sadrži suvišne feedove napajanja i UPS i sigurnosne kopije generatora, plus suvišne širine pojasa.
  • QuadraNet je 2016. godine dodao svoj Secaucus u New Jerseyju. Ova lokacija ima izvrsnu kašnjenje s povezivanjem sa i iz Kanade, Europe i srednjeatlantske regije. Prostor od 48 000 četvornih metara sadrži prekomjerne UPS sustave, generatore sigurnosnih kopija na licu mjesta i on se može pohvaliti sa 100% produženim radom za klijente.

Te su web lokacije pored svojih LAX lokacija, koje također osiguravaju rad hardvera u optimalnim uvjetima. Nacionalna prisutnost pomaže američkim poduzetnicima u e-trgovini – ili tvrtkama koje žele doseći američku publiku – brzo se povezati s potencijalnim kupcima.

Hibridni oblačni servis pruža veću fleksibilnost

Razvoj proizvoda QuadraNet-a pokretan je povratnim informacijama i potražnjom kupaca, što su bili presudni dijelovi njegovog uspješnog plana rasta. Jedan od značajnih trendova koje je primijetila tvrtka je prebacivanje poduzeća na hibridni oblačni model koji pruža fleksibilnu funkcionalnost uz posvećeni prostor na poslužitelju.

Zato QuadraNet planira ponuditi hibridna oblačna rješenja koja integriraju postojeće mogućnosti oblaka s posvećenim poslužiteljima tvrtke QuadraNet – i mijenjaju uslugu u skladu s jedinstvenim poslovnim potrebama. To omogućuje klijentima da iskoriste prednosti računalstva u oblaku uz održavanje i korištenje različitih naslijeđenih infrastruktura.

“Bez obzira o kojoj god se industriji radili, mogu nam se obratiti sa svojim potrebama infrastrukture, a mi im možemo smjestiti smještaj bez potrebe da idemo bilo gdje drugo. Bilo da trebaju napraviti oblak na namjenskim poslužiteljima ili rješenje hibridnog oblaka, mi to možemo učiniti “, rekao je Ilan. “Oni uživaju u tom odnosu s nama jer razumijemo njihovu stranu toga.”

Svi klijenti tvrtke QuadraNet uživaju velike brzine veze, obilnu propusnost, moć i sigurnost podataka i veliku latenciju – bez obzira koji ih centar podataka služi. Njegov pogon u Seattlu pomaže učvršćivanju dometa QuadraNet-a širom Sjeverne Amerike i šire, dok Amsterdamski centar podataka radi isto kao i kompanija u Europi.

Ovi dodaci postavljaju QuadraNet da nastavi pružati izvanrednu uslugu klijentima udovoljavajući njihovim specifičnim potrebama, pomažući im da uspijeju u bilo kojoj industriji ili nastojanju u kojem teže..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me