Spine-health.com ima programere s nezavisnim, stručnim savjetima o ergonomiji i držanju

TL; DR: Spine-health.com osnovana je prije gotovo 20 godina od strane medicinskih stručnjaka s više specijalnih stručnjaka, autoritativno je mjesto koje se bavi izazovima održavanja tjelesne kondicije i udobnosti unutar okvira sjedećeg radnog mjesta. Kroz oštre savjete o uporabi odgovarajuće uredske opreme, upute za primjenu režima vježbanja bez namjere i direktorij stručnjaka koje treba kontaktirati u slučaju problema s lumbalnim sustavom, kralježnica kralježnice pomaže u ublažavanju opterećenja na leđima mnogih napornih IT profesionalci. Spine-zdravlje je sveobuhvatno skladište informacija o tome kako uredski radnici mogu poboljšati svoje tijelo i zato su zaradili našu nagradu Developers ’Choice ™ za obrazovanje o ergonomiji..

Ako ste programer, dobri su izgledi da satima sjedite ispred računala i usavršavate i sastavljate projekte. Unutar uredskog okruženja obično ima malo prostora i vremena za ispružanje nogu, a puno manje vježbanja. Za one s godinama rada na IT-u ispod pojasa, bol u leđima može biti pravo i ponekad iscrpljujuće pitanje.

Srećom, programeri mogu pronaći olakšanje pomoću Spine-health.com. Stranica je autoritet za liječenje bolova u leđima i vratu i srodnih stanja od kojih pati toliko uredskih radnika.

Zdravlje kralježnice stvorila je skupina medicinskih stručnjaka koji su vjerovali da pristup visokokvalitetnim, autoritativnim sadržajima ne samo koristi osobama koje pate od bolova u vratu i leđima, već djeluje i kao izvor za stručnjake koji liječe ove pacijente.

Uz brojne članke o uredskoj opremi, vježbanju i odabiru pravog liječenja za nečelje kralježnice, zdravlje kralježnice je neprocjenjiv resurs za mnoštvo IT profesionalaca koji su u uredima cijeli dan. Zbog izvanrednih savjeta i bogatog edukativnog materijala s ponosom prepoznajemo Spine-health.com s nagradom Developers ‘Choice ™ za obrazovanje o ergonomiji.

Odabir prave uredske stolice presudan je za sprečavanje bolova u leđima

OSHA definira ergonomiju kao prilagođavanje posla nekoj osobi. Ponekad to znači doslovno ugradnju opreme, namještaja i dodataka u vrste tijela. Ergonomija na radnom mjestu nije korisna samo zaposlenicima, već i tvrtkama. Udobni i zdravi radnici mogu učinkovitije raditi, a dobro dizajnirana oprema može dugoročno uštedjeti novac za inovacije.

Zdravlje kralježnice prepoznaje ergonomsko dizajniranu uredsku opremu, poput stolica, neophodno je za dugoročnu udobnost uredskih radnika. Loše držanje je jedan od glavnih čimbenika koji dovode do naprezanja vrata i leđa, a zdravlje kralježnice je najvažnije pravilno uskladiti dijelove tijela u odnosu na jedan drugi kako bi se izbjegla bol.

Grafički prikaz dobrog držanja s ergonomsko oblikovanom stolicom i lošeg držanja s redovitom stolicom

Ergonomsko oblikovane stolice pomažu radnicima da održavaju dobro držanje, što je neophodno za zdravu kralježnicu.

Prema Spine-zdravlju, većina uredskih stolica ne pruža odgovarajuću potporu donjem dijelu leđa. Nažalost uobičajeno držanje okrenuto prema naprijed, ove stolice stvaraju ravnotežu između trbušnih i leđnih mišića, što dovodi do neprirodnog naprezanja.

Stolica s adekvatnom lumbalnom podrškom sprečava IT radnike da se satima previše naginju preko računalnog ekrana, smanjujući na taj način opterećenje na kralježnici i mišićima, a radnoklasnom programeru omogućuje udobnije usmjeravanje napora na projekt..

Vježbe jednostavne za napraviti, bez opreme kako biste bili zdravi u uredu

Nastaviti s vježbanjem u uredu, ključno je za poboljšanje usredotočenosti i općeg zdravlja. Stanje zdravlja kralježnice, jer je kralježnica dizajnirana za kretanje, ograničeno kretanje mnogih uredskih stolica koje ometaju fleksibilnost mora se zaobići odgovarajućim istezanjem i laganim hodanjem. Budući da su uredski prostori ograničeni, većina praktičnih vježbi često je bez opreme.

Među popularnijim metodama za zdravlje kralježnice preporučuju se vježbe istezanja i jačanja leđa, poput onih pronađenih u McKenzie terapiji. McKenzie terapija je standardizirani pristup liječenju išijasa i djeluje tako da proširuje kralježnicu kako bi ublažila pritisak na diskove.

Grafički prikaz crvene rendgenske snimke s lumbalnom regijom i grafički prikaz skeleta

Zdravlje kralježnice informira čitatelje kako mogu brzim i jednostavnim vježbama stabilizirati svoje lumbalne regije.

Dinamička stabilizacija lumbalne kosti zahtijeva da subjekt pronađe neutralnu točku kralježnice – najudobnije pozicioniranje – i uvježba mišiće za održavanje tog položaja. Mnoge od ovih vježbi stabilizacije leđa mogu se izvoditi dok stojite, što ih čini idealnim za bilo koji uredski prostor – čak i skučene kabine.

Ove vježbe se brzo i lako izvode. Ne koštaju ništa, ne zahtijevaju nikakvu opremu i drže krv dotok u mozak.

Katalog liječnika & Spinalni kirurzi vode vas u pomoć

Osim što korisnicima pruža informacije u vezi sa uredskim stolicama i vježbanjem, Spine-health ima ogroman katalog liječnika za one kojima je potrebna. Zdravlje kralježnice odnosi se na dobrobit korisnika, čak i onima kojima možda neće moći izravno pomoći.

Kada se dogodi velika ozljeda ili kada se nakuplja bol, neki IT radnici mogu potražiti pomoć liječnika, kiropraktičara i kirurga kralježnice. Imenik liječnika za kralježnicu omogućava korisnicima da pronađu pružatelje usluga prema lokaciji.

Ne samo da su liječnici i bolnice navedeni po državama, već je za njih dostupan poseban profil, koji sadrži detalje o vrstama prakse i načinima liječenja, kao i o popisima specijalista i uvjetima koji se obrađuju. Profili također uključuju upute, radno vrijeme, telefonske brojeve i podatke o osiguranju – sve što bi korisniku trebalo da učini sljedeći korak prema liječenju..

Pouzdan, sveobuhvatan obrazovni izvor o zdravlju kralježnice

Strog uređivački postupak Veritas Health, izdavača Spine-health-a, osigurava da su sadržaji stvarni i prikladni za stvarne medicinske savjete. Zdravlje kralježnice zahtijeva da svi sadržaji budu nekomercijalni, da ih pregleda član medicinskog savjetodavnog odbora i da su stvarni medicinski profesionalci..

Iako postoje brojne web stranice povezane sa zdravljem, zdravlje kralježnice izdvaja se pružanjem opsežne arhive potpuno originalnog, 100% recenziranog sadržaja. Svaki član pregledava najmanje jedan član Medicinskoga savjetodavnog odbora prije objave. Kako bi mukotrpno osigurali da su sve informacije točne i pouzdane, zdravlje kralježnice zaslužuje prepoznatljivost kao jedno od najboljih obrazovnih tijela za zdravlje mišića i kostiju, zbog čega je web mjesto naš izbor za edukaciju o ergonomiji..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me