THCSververs: Kako još uvijek utječu dječji san i znatiželjna priroda osnivača Odluke web hostinga o današnjim odlukama

TL; DR: Razgovarajući s osnivačem THCServers Catalin Florica, ustanovili smo da je hosting tvrtka sa sjedištem u Europi sve što web radoznali krajnji korisnik želi: usluga koju su izgradili namjenski i ponosni štreberi hostinga. Osnivač i izvršni direktor dijeli njegovu osobnu priču i vidimo kako je žeđ za tehnološkim znanjima potaknula pokretanje tvrtke u namjeri izgradnje pristupačne, pouzdane platforme koju podržava ugledan i ljubazan tim.

Čak iu doba “dial-up”, osnivač THCServers Catalin Florica čeznuo je za istraživanjem tada novog internetskog svijeta i razumijevanjem svega i svega što je povezano sa tehnologijom. “Često sam preskakao školu i majka me dolazila doći iz lokalnog internetskog kafića”, rekao je on našem timu. “Dan i noć sanjao sam o formulama i jednadžbama – o tome kako će mi pomoći ostvariti moj najveći cilj” do tada: imati vlastiti internetski stroj! “

“Sjećam se kako sam dobio svoje prvo računalo: stari prašnjavi Pentium – roditelji su mi obećali da ću, ako pobijedim na Državnoj olimpijadi iz matematike, dobiti svoje prvo računalo”, dodao je Catalin, “i dječak, bio sam odlučan u tome. ”

THCServers moto: Za Geeks, By Geeks

THCServers je obitelj samoproglašenih štrebera koji imaju zajedničke tehničke interese i zajednički cilj: osigurati povjerenje klijenata.

Izuzetno je uspio – od posjedovanja vlastitog Pentiuma do kasnijeg posjedovanja vlastite hosting kompanije. Catalinovi snovi postali su stvarnost kada su on i sveučilišni prijatelj osnovali THCServers 2013. godine. Izgrađen s naglaskom na razmjeni informacija i stvaranju zajednice u kojoj se pojedinci mogu međusobno podržavati u kreativnim nastojanjima na webu, THCServers želi pogoditi slatko mjesto između pouzdanosti i pristupačnost za hosting kupaca.

Kad je glavni direktor web-domaćina upravljao znatiželjom, korisnici imaju veliko iskustvo

Nakon godina pronalaženja bilo kakvih tehnoloških podataka koje je mogao, Catalin je osnovao posao u kojem mu strast za otkrivanjem nove tehnologije omogućuje osnaživanje drugih. “Imao sam mnogo prijatelja zainteresiranih za ovo područje, ali osjećao sam da nijedan nije strastven kao i ja”, izjavio je.

Rekao nam je da je princip osnivanja THCServera pogon na razmjenu informacija, tako da je THCServers više od domaćina weba. To je “zajednica koja se međusobno podržava.”

Otkrili smo da je zajednica konglomeracija znatiželjno-znatiželjnih, softverski sklonih i pobožnih. Ponosni su kao društvo formirani “za štremove, od štrebera”, a to je mantra koja ima težinu u svijetu hostinga.

Dođite po hosting, ostanite za pomoć posvećenoj obitelji

Catalin je napomenuo da većina THCServer-ovih kupaca dolazi „samo na hosting“, ali ostaju za prijateljsku podršku. Ovaj tim ne probija samo sat, nije pakleno udario kvotu ulaznica i ne brkaju brojeve računa s kupcima.

“Volimo razgovarati s našim kupcima”, rekao je Catalin. “Trebamo vremena da shvatimo njihove probleme i riješimo ih što više možemo.” Izvršni direktor i osnivač nazivaju svoje zaposlenike “posvećenim prijateljima”, s puno iskustva na njihovim poljima, i vidno su ponosni na posao koji obavljaju za svoje klijente..

“Smatramo se obitelji”, toplo je rekao Catalin. “Imamo fleksibilan program, radimo prekovremeno jer volimo održavati jedni druge, prevaramo se kad trebamo i priuštimo si pizzu kad glad štrajkuje u uredu!”

Stavljajući kvalitetu ispred količine, THCServers zamišljeno raste

Naglašavajući kvalitetu nad uzgojem radi rasta, čitav THCServers tim sastoji se od Catalina i suosnivača Mihnea, četvero ljudi iz podrške, dva SysAdmina koji se bave dev-om i povremenim SEO pothvatom, još jednim stalnim administratorom sustava i web dizajnerom.

Oni su od početka pokretani operacijama, pri čemu su sredstva dolazila iz Catalinovog džepa – kao i sredstva njegovih prijatelja i obitelji. Skromni izvršni direktor i osnivač rekli su nam da je “svaki cent bio promišljeno potrošen.”

Fotografije novih poslužitelja THCServers

THCServers vjeruje u “promišljeno” širenje – tako da su jako uzbuđeni zbog svoje neposredne kupnje datacentra!

Kako je tim napredovao s velikom pažnjom, bilo je puno uzbuđenja oko nadolazeće kupnje vlastitog centra podataka – za koju s ponosom izvještavamo da je na putu.!

“Svi smo željni pokrenuti vlastiti centar podataka – dječji koraci – i proširiti tim”, rekao je Catalin. “Već smo u procesu nabave opreme i rušenja nekih zidova.” Rukovoditelji THCServera vjeruju da je ovo sljedeći najbolji korak u brizi o potrebama klijenata.

Radoznali o webu? THCSverver mogu vam pomoći da započnete

Catalinova znatiželja za Internet potiče iz djetinjstva. “Kupio sam sve časopise koji imaju bilo kakve veze s tehnologijom, zurio sam i gotovo zapamtio svaki članak, zamišljao sam budućnost i koliko bi to mogla biti velika”, rekao nam je prisjećajući se radoznale naravi koja ga je inspirirala za pokretanje vlastitog hostinga društvo.

Ako dijelite Catalinovu znatiželju ili ako ne želite imati nikakve veze sa tehnologijom, ali želite vjerovati da će se o vašoj web stranici brinuti oni koji vole tehničke stvari, THCServers tim bi bio ponosan što je partner s vama u vašoj tvrtki. putovanje web-zgradom.

Catalin je svoj ured nazvao prostorom slobodne volje, a tamo gdje samoproglašeni štremovi mogu slobodno istraživati, događaju se predivne stvari za korisničku bazu njihove tvrtke. THCServers je sagrađen „za štrebere, od strane majstora“ tvrtka i tim koji teži pomoći drugima – bilo da uzimaju naučnike ili njeguju nove odnose s kupcima – da razviju njihove interese na Internetu..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me