ULAZNO U budućnost: Zašto su BIOSTAR matične ploče naš izbor za igrače koji se žele natjecati sa super punjenim i modernim računalima

TL; DR: Inovator kada je u pitanju dizajn i proizvodnja vrhunskih i moćan matičnih ploča, BIOSTAR se može pohvaliti dugačkim popisom postignuća. Tvrtka je prva uključila ugrađeno LED osvjetljenje i USB 3.1 Type C, zajedno s kupcima mogućnost izmjene napona i frekvencija GPU-a i memorije video kartice. Uvijek želeći uravnotežiti performanse sa šarmom i cjenovnim učinkom, nedavno je dobitnik nagrade Developers ‘Choice postao prvi brend koji je opremio svoju matičnu ploču RACING s blistavim LED svjetlima – pružajući igračima način da dodatno prilagode svoj način izrađen od nule.

Godinama, prema direktoru marketinga BIOSTAR-a Kevin Cheng, većina računalnih igara brinula je samo o performansama – kako mogu iskoristiti prednost?

Kako su igre postale sve više uobičajene, prednosti su postale sve blaže. Igrači su često završavali s istim konfiguracijama i opremom radne površine. U potrazi za ponovnim pronalaženjem poteškoća u odnosu na konkurente, igrači se sve više okreću vlastitim uređajima i prepunjenim BIOSTAR matičnim pločama..

Već više od 30 godina tvrtka je uvela nove integracije i tehnologije koje guraju izvedbu do novih visina. RACING-ova tvrtka, dobitnici nagrade Developers ‘Choice, odlikuje se vrhunskim LED svjetlosnim trakama koje korisnici mogu prilagoditi tako da njihova osobnost zasja.

“Svaki igrač želi imati svoje jedinstveno računalo”, rekao je Kevin. „S toliko mnogo izbora na tržištu, želimo pomoći korisnicima da naprave računala koja odgovaraju njihovom individualnom stilu. Svojim računalnim računalima mogu se više zabaviti i uživati ​​u stvarnom iskustvu toga što rade sami. “

RACING matične ploče povećavaju performanse i zvuk sa LED stilom

Kevin inženjeri trebali su redizajnirati čitav izgled ploče kako bi integrirali LED svjetla, prema Kevinu. RACING matične ploče obično imaju tri neovisne zone osvjetljenja: jednu u području zvuka i dva zaglavlja 5050 koji korisnicima omogućavaju dodavanje boje u hladnjak, memoriju i druge lokacije.

Kupci mogu birati između 10 unaprijed postavljenih opcija za boju, trepereće intervale i svjetlinu ili koristiti BIOSTAR-ov vlastiti softver, VIVID LED DJ, za otključavanje još više opcija.

“Veliki je izazov bio kako integrirati ove nove elemente u matičnu ploču, a istovremeno je učiniti vrlo elegantnom”, rekao je Kevin. “Možete napraviti matičnu ploču po vlastitom stilu i promijeniti je u bilo koju boju koja želite odgovarati vašem raspoloženju ili bilo kojem stilu koji želite svaki dan.”

Slike matičnih ploča BIOSTAR RACING sa LED osvjetljenjem

BIOSTAR je izuzeo velike prednosti na trendu “uradi sam”, omogućavajući korisnicima prilagođavanje LED osvjetljenja.

Koordinirani svjetlosni efekti pojačavaju audio-sisteme tvrtke Hi-Fi, koji uključuju višeslojnu ispisanu upravljačku ploču i dvostruko pojačalo za stvaranje do 120 decibela vrijednih zvuka.

“Mi integriramo našu Hi-Fi tehnologiju u svaku matičnu ploču s igrama, a koristimo vrlo napredni kondenzator da bismo igračima ponudili najbolje audio iskustvo”, rekao je Kevin.

Ipak, neizostavno test dobre matične ploče počiva na performansama koje pruža korisnicima. Najvjerniji igrači i igrači će overklokirati svoje uređaje ili konfigurirati hardverske komponente za rad brže od izvorno certificiranog.

Opasni proces stvara dodatnu toplinu i zahtijeva više električne energije, što može dovesti do nestabilnosti ili potpunog neuspjeha.

Da bi umanjio rizik, BIOSTAR je stvorio dodirni zaslon GT Touch koji računalu omogućuje pokretanje u Sport i ECO modovima. Kevin način rada automatski povećava performanse za oko 20%, dok ECO način optimizira potrošnju energije.

“To vam pomaže da imate vrlo stabilne, vrlo visoke performanse”, rekao je. “Izuzetno je jednostavno, a svatko može koristiti funkciju. Naši korisnici mogu imati vrlo moderan, izvanredan, jednostavan i zabavan doživljaj. “

Inovativni rashladni sustavi i materijali dodaju trajnost

Sa svim naprednim značajkama na RACING matičnim pločama, Kevin je rekao da je BIOSTAR uložio puno resursa u razvoj visoko učinkovitih komponenata za upravljanje toplinom na cijelom uređaju kako bi povećao stabilnost i izdržljivost.

Primjerice, upotrebom ferita umjesto željeznog prigušnice, BIOSTAR može povećati kapacitet matične ploče i smanjiti gubitak jezgre za 25%.

I / O oklop, koji često prikazuje zaštitni znak crno-bijele provjere, zlatni ili LED naglasak RACING linije, štiti ploču i elektroničke komponente od statičkog elektriciteta i prašine.

Možda najvažnije, BIOSTAR koristi hladnjake velikih dimenzija da bi zaštitio svaku komponentu koja je kritična za rad. No, na pravi način BIOSTAR-a, Kevin je rekao kako je tim pronašao način kako stilizirati hladnjake pomoću LED-a.

Slike BIOSTAR obožavatelja i I / O oklopa

Uključivanjem LED svjetala u ventilatore ili dodavanjem šarenih I / O oklopa, BIOSTAR korisnicima daje stil i trajnost.

“Htjeli smo učiniti hladnjak lijepim, ali to je vrlo velik izazov, s obzirom na to da će LED-ovi proizvoditi toplinu i učiniti komponentu toliko težom”, rekao je. Umjesto toga, tvrtka je kreirala i instalirala tehnologiju koja je razdvojila hladnjak i LED funkcije – korisnici mogu uživati ​​u svjetlosnim efektima dok hlade temperaturu hladnjaka. “LED uopće neće utjecati na performanse hladnjaka.”

Konačno, BIOSTAR je razvio prvi industrijski sustav hlađenja za najnoviji format solid-state pogona. M.2 SSD-ovi, koji zamjenjuju mSATA standard, koriste izgled i priključke PCI Express Mini Card. Fleksibilne fizičke specifikacije uređaja za pohranu i naprednije značajke povezivanja nude prednost u odnosu na tradicionalne SSD-ove.

“Sve ove stvari obično povećavaju troškove na matičnoj ploči, ali mi naglašavamo spajanje novih tehnologija s isplativim materijalima”, rekao je Kevin. „Aluminij, na primjer, može pružiti vrlo dobre performanse kada je u pitanju distribucija topline, ali također nam pomaže da osiguramo vrlo konkurentne cijene. Potrošimo puno vremena i novca da pronađemo dobre materijale i nacrte. “

Također od BIOSTAR-a: Profesionalne matične ploče kripto-rudnika

Uz sveobuhvatnu liniju matičnih ploča Intel i AMD optimiziranih za rudanje kriptovaluta, BIOSTAR se udružio s etOS-om kako bi stvorio plug-and mine rješenje za kupce nove u lovu na ZCash, Monero, Ethereum i druge novčiće izbačene iz grafičkih procesorskih jedinica.

Ploče BIOSTAR TB250-BTC PRO podržavaju do 12 GPU-a – opet prvo u industriji – i tvrtka procjenjuje da 1-u-5 rudarski sustavi koriste svoje matične ploče.

“Želimo da rudari mogu lako pronaći rješenje”, rekao je. “Naporno radimo u industriji kripto-rudarstva od početne faze razvoja Bitcoina, 2012. godine. Kao profesionalni brend za kripto-rudarske proizvode, BIOSTAR je spreman pružiti najbolje iskustvo za kupce širom svijeta.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me