Upravljanje više platformi u oblaku pomoću Cloud Application Manager ™ – Kako CenturyLink upravljanim uslugama olakšava glavobolju u infrastrukturi

TL; DR: CenturyLink koristi IT outsourcing i administraciju u oblaku kako bi olakšao složenost upravljanja IT infrastrukturom i pomogao poduzećima u isporuci aplikacija kroz više oblaka. Tvrtkove upravljane IT usluge tvrtkama pružaju poboljšanu sigurnost, usmjeravanje migracije i pojednostavljenje popisa dobavljača s kojima rade. Primjenjujući CenturyLinkov Cloud Application Manager, poduzeća uživaju poboljšano i pojednostavljeno upravljanje oblačnim okruženjima, što štedi novac i omogućuje timovima da se manje fokusiraju na IT pitanja – a nula na poslovne ciljeve..

Leonteq je bio pred izazovom. Neovisni davatelj usluga za investicijska rješenja imao je ograničenja zbog ovisnosti o infrastrukturnim zahtjevima i bila im je potrebna platforma koja je agitična prema pružatelju infrastrukture. Na taj način Leonteq je mogao pokrenuti bilo koji novi set aplikacija bez brige o ovisnostima.

Pored toga, tvrtka se također trebala pozabaviti konfiguracijskim i sigurnosnim zahtjevima, koji su uključivali ispravan način pohrane lozinki, dohvaćanja certifikata i konfiguriranja virtualnih računala (VM-ova). U to je vrijeme Leonteq koristio čitav niz aplikacija razvijenih u različitim programskim jezicima i raspoređenih u različite vrste okruženja. Tvrtka je težila rješenju koje bi se moglo uvesti u vlastiti centar podataka.

CenturyLink logotip

CenturyLink pomaže poduzećima u implementaciji strategija više oblaka putem IT savjetovanja i upravljanja aplikacijama u oblaku.

Srećom, CenturyLink je dao odgovor u Cloud Application Manageru, platformi namijenjenoj za rješavanje upravo takvih problema. Nakon partnerstva sa CenturyLink, Leonteqovi timovi na različitim zemljopisnim lokacijama uživali su u trenutnoj razmjeni i suradnji na različitim aplikacijama, bez obzira na infrastrukturne zahtjeve. Tvrtka je također počela koristiti alate treće strane za isporuku sveobuhvatnijeg rješenja za implementaciju, upravljanje i trajne sigurnosne potrebe.

Budući da je Cloud Application Manager omogućio Leontequ da poboljša procese razvoja softvera, razvojni timovi sada mogu koordinirati s inženjerima proizvoda kako bi spakirali okvire skripti aplikacija i osigurali da su zajedničke usluge dostupne u GIT-ovu skladištu tvrtke.

Ovaj sveobuhvatan pristup upravljanju oblakom, zajedno s visokom podrškom tima Cloud Application Manager-a, zato se toliko tvrtki okreće CenturyLink-u kako bi pomoglo u određivanju najboljih rješenja za administraciju složenih aplikacija i okruženja.

Prednosti CenturyLink – ušteda vremena, novca i IT resursa za timove

CenturyLink nudi sveobuhvatne i fleksibilne informatičke usluge kojima se omogućuje da se tvrtke usredotoče na svoje misije, a ne na složenost održavanja informatičke infrastrukture. Tvrtka djeluje kao izvor s jednim ključem, ključ u ruke s krajnjom potporom. CenturyLink također nudi kupcima tim posvećenih profesionalaca koji “napreduju u složenosti informatike”.

Brannan Matherson, direktor upravljanja proizvodima u CenturyLink-u, rekao nam je da su se CenturyLinkove upravljane usluge nedavno razvile kako bi zadovoljile potrebe poduzeća koja se suočavaju s modernim IT izazovima..

“Sada možemo pružiti oblačni metodološki pristup aplikacijama i infrastrukturi”, rekao je. “Tu mislim da imamo neku priliku jer danas imamo veliku jezgru kupaca.”

Grafički prikaz IT usluga koje upravlja CenturyLink

Usluge kojima upravlja CenturyLink omogućavaju da se poduzeća usredotoče na poslovne ciljeve, a ne na održavanje informatičke infrastrukture.

Prema Brannanu, novi pristup omogućuje CenturyLink-u pružanje softvera i automatizacije kako bi kupci mogli upravljati aplikacijama i infrastrukturom u više okruženja. Ovi kupci mogu se registrirati CenturyLink za upravljanje tim uslugama za njih.

Brannan je naveo tri pogodnosti koje tvrtke uživaju kad prebacuju IT resurse u CenturyLink. Prvo, tvrtka omogućuje kupcima da pojednostave liniju dobavljača i pružatelja usluga. To je zato što CenturyLink djeluje kao “sve na jednom mjestu” za upravljanje oblakom.

To ne znači da tvrtka prisiljava ljude na prihvaćanje određenih vrsta usluga. Brannan je brzo istaknuo da CenturyLink nudi ogromnu fleksibilnost u dopuštanju klijentima da odaberu vlastita rješenja.

Brannan je poboljšanje sigurnosti naveo kao još jednu prednost upravljanih usluga. Stručnjaci CenturyLink-a nude smjernice o sigurnosnim standardima i najboljim praksama, kako bi kupci mogli biti bezbrižni znajući da su njihovi sustavi zatvoreni.

Konačno, CenturyLink nudi smjernice tvrtkama tijekom životnog ciklusa njihovih aplikacija i infrastrukture. To uključuje pružanje timovima korisnih savjeta o migracijama, poput DevOps transformacijskih projekata ili rođenih u oblaku vrsta radnog opterećenja i usluga koje je potrebno izgraditi i arhitektirati u oblačnom okruženju.

Usluge krojenja upravitelja aplikacija u oblaku prema stručnosti kupaca

Mnoge su organizacije otkrile potrebu za upravljanjem više okruženja u oblaku. Također moraju uskladiti svoje aplikacije s odgovarajućom vrstom oblačne platforme. CenturyLinkov Cloud Application Manager rješenje je upravljanja u više oblaka koje nudi mnoštvo značajki i prednosti.

Fotografija razvojnog tima oblaka CenturyLink

CenturyLinkov tim za razvoj oblaka pomaže tvrtkama da isporučuju aplikacije u više oblaka.

Surađujući s CenturyLink-om, tvrtke mogu poboljšati upravljanje i razmjera oblaka. Usluge kojima se upravlja upravlja imaju efekt uštede vremena, resursa i samim tim novca u oblačnim implementacijama. A pouzdanost CenturyLink omogućava klijentima da se usredotoče na svoje poslovanje bez brige o IT infrastrukturi.

Isporuka softvera za automatizaciju za organizacije koje rade u oblaku

Brannan je naveo specifične vrste kupaca koje CenturyLink vidi kao dio svog ciljanog tržišta – prvo što su tvrtke s tehničkim timom stručnjaka koji rade u oblaku. Zainteresirani su za iseljavanje iz podatkovnog centra i javno okruženje u oblaku.

Za njih, rekao je Brannan, sve je u isporuci softvera i automatizacije.

CenturyLink nudi ovim kupcima niz usluga koji im pomažu u pružanju aplikacija potrebnih za njihovo poslovanje. Na taj način mogu se nadograditi na tehnologiju u koju su već uložili.

Brannan je također napomenuo kako upravljanje višestrukim oblakom znači da CenturyLink prihvaća platforme trećih strana. Tvrtka to čini tako da kupci nisu primorani koristiti samo CenturyLink tehnologiju ili njezin centar podataka. Umjesto toga, mogu koristiti Microsoft Azure ili Amazon Web Services, a CenturyLink će ponuditi sredstva za bolje upravljanje tim investicijama.

Upravljane usluge Pomoć Novice korisnici oblaka migriraju i orkestriraju

Brannan je također rekao da se njegov tim bavi tvrtkama nisu koji oblači pamet, ali žele se preseliti u oblak. Kupci koji se uklapaju u taj profil ne znaju puno o Microsoft Azure ili AWS-u, ali traže upravljane usluge ili partnera za outsourcing za IT.

Za te vrste poslovanja CenturyLink je izgradio internu stručnost. Profesionalci koji su certificirani stručnjaci na platformama Microsoft Azure i AWS mogu razgovarati s kupcima o upravljanju radnim opterećenjima i osiguravanju u tim okruženjima..

Vlasnici tvrtki zainteresirani za smanjene IT troškove također su ključni dio CenturyLink-ovog ciljanog tržišta. Tvrtkov Cloud Application Manager pomaže kupcima da steknu bolji uvid u to koji su resursi predviđeni, koliko koštaju, koliko se koriste i kako tvrtke mogu preusmjeriti i optimizirati svoje okruženje..

Brannan je napomenuo kako IT trgovine ponekad imaju problema s kapacitetima i prekoračenja troškova jer nisu pravilno planirali svoju infrastrukturu. Često se događa da IT „elementi“ upotrebljavaju IT resurse kršeći pravila tvrtke.

Cloud Application Manager omogućuje tvrtkama kreiranje IT politika, centraliziranje upravljanja informacijskim resursima i nadzor korištenja resursa. Uz to, platforma nudi sigurnosne smjernice koje je Brannan nazvao dijelom „holističkog rješenja“ CenturyLink nudi kupcima.

Kretanje naprijed: brze nadogradnje, sigurnost i više upravljanih usluga

Prema Brannanu, CenturyLink koristi “DevOps” pristup koji uključuje brzi isporuku, model kontinuirane integracije. Međutim, sigurno je pojačao shvaćanje da kupca ništa ne nameće. Tvrtke koje koriste CenturyLink usluge imaju mogućnost odlučivanja kada i kako implementirati ažuriranja, zakrpe i usluge koje žele u svoje okruženje..

Nastavljajući, Brannan je rekao da CenturyLink napreduje sve više i više u pogledu upravljanih usluga. Kazao nam je da će tvrtka izgraditi „širok opseg” rješenja oko vrsta aplikacija koje kupci grade.

Brannan je također rekao da se CenturyLink integrira u sigurnosna rješenja. Ovo će donijeti veći duševni mir kupcima koji su zabrinuti zbog prijetnji sigurnosti podataka.

Nesumnjivo, posvećenost sigurnosti jedan je od razloga zašto je Leonteq privučen upraviteljem aplikacija u oblaku CenturyLink i ističe zašto se toliko poduzeća obraća kompaniji kako bi olakšala glavobolju poslovanja u oblaku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me