Vaša ulaznica za Los Angeles: HostingCon udružuje snage s Data Center World-om za 2017. za umrežavanje, učenje i masovnu izložbenu dvoranu

TL; DR: Naša godišnja migracija u HostingCon Global je na nama. Ove godine krećemo u Los Angeles gdje ćemo se sastati s liderima u industriji i timovima koji stoje iza novih tehnologija u industriji hostinga, oblaka i pružatelja usluga. Kao bonus, HostingCon i Data Center World održavaju se pod istim krovom 2017. godine, okupljajući stručnjake iz datacentera, pružatelje usluga hostinga, dobavljače hardvera i softvera i ostale tijekom četiri dana umrežavanja i učenja. Čitajte dalje kako biste naučili kako prisustvovati i zašto biste trebali ići.

Od samog početka HostingCon zna kako napraviti dojam. Moje prve godine pohađanja konferencije o pružanju usluga u oblaku i usluga proveden sam u susret najvećim imenima u industriji.

Prvi sam dan morao razgovarati s glavnim direktorima, osnivačima i predsjednicima InMotion hostinga, SiteGround-a, A2 hostinga i Media Temple-a. To neprocjenjivo vrijeme licem u lice postavilo je temelj za velika prijateljstva i ponovljene prilike za svaki od naših brandova.

Ove godine, dok se tim HostingAdvice priprema zaputiti zapadno do Los Angelesa, nekoliko naših omiljenih domaćina otvara nam svoja vrata i nudi obilazak njihovih datacentrova iz LA-a – posebno relevantno jer se HostingCon događa u isto vrijeme i na kojem su glavni konferencija za profesionalce u centrima podataka.

Data Center World i HostingCon zajedno rade na predstavljanju najinovativnijih proizvoda, obrazovnih resursa i dobro zastupljenih mrežnih događaja u industriji hostinga i datacentera. Iz naših prijatelja iz ekipe HostingCon dobili smo insajdersku mericu o tome kako prisustvovati.

Registrirajte se za prisustvovanje HostingCon-u

Vaš itinerar: Kako pohađati HostingCon Global 2017

Zapadno, ho! HostingCon dodiruje kongresni centar u Los Angelesu od 3. do 6. travnja događanjima, sesijama i proširenom izložbenom dvoranom koja će zasigurno impresionirati.

Konferencija se ponosi time što je nepristran i neutralan forum za donositelje odluka i vođe u industriji kako bi naučili o novim proizvodima, trendovima i idejama.

Dan otvaranja HostingCon-a uključuje detaljne radionice, novu sesiju brzih umrežavanja i uvijek zabavni show. Drugi dan započinje edukativne sesije i prikazuje se glavnim govorom. Ostatak konferencije poželjet ćete potrošiti na prezentacijama, izložbenom dvoranom i WHIR umrežavanjem.

Aranžmani za putovanja mogu se organizirati kroz tri hotela domaćina, a polaznici mogu pronaći popuste na avionske karte, najam automobila i šatlove do zračne luke..

Hosting zadovoljava hardver: 2 konferencije dijele resurse i mreže

HostingCon i Data Center World i dalje će djelovati kao odvojeni događaji, ali surađivali su na izložbenom dijelu i glavnom govorniku, prema Mark Britton, direktor marketinga za Penton, matičnu organizaciju za oba događaja.

Polaznici HostingCon-a razgovaraju u izložbenom dijelu

HostingCon i Data Center World pružit će polaznicima puno šansi za umrežavanje i učenje.

“Kako se sve više organizacija opredjeljuje da neke ili sve njihove potrebe za hostingom daju kao mjera za uštedu troškova, spajanje profesionalaca iz datacentera s pružateljima usluga hostinga i oblaka, MSP-ovima, VAR-ovima i dobavljačima hardvera i softvera izgleda kao prirodni napredak”, rekao je , “Važnije je nego ikad važnije da ove dvije industrije dijele i dođu do međusobnog razumijevanja o međusobnom djelovanju datacentra od dizajna do izvođenja.”

Glavni govornik: od najpoželjnijeg hakera FBI-ja do vrhunskog savjetnika za sigurnost

Kevin Mitnick, nazvan najpoznatijim svjetskim hakerom u svijetu, 4. travnja dostavit će glavnu adresu HostingCon i Data Center World..

Portret Kevina Mitnicka i umrežavanje

Kevin Mitnick će se obratiti glavnom govoru o sigurnosti i kako zaštititi organizacije od eksplozija.

Nakon što je ušao u FBI-ovu listu najtraženijih zbog provale u 40 velikih tvrtki, Kevin sada radi kao sigurnosni savjetnik i koristi svoje vještine za otkrivanje IT slabosti klijenata..

“Kevin je fascinantan pojedinac za koji mislim da će HostingCon i Data Center World zaista uživati ​​sa saslušanjem”, rekao je Andy Grider, marketing marketinga HostingCon-a..

Saznajte više o najnovijim vijestima, idejama i trendovima u obrazovnim postavkama

Obrazovne sesije zauzimaju većinu programa HostingCon-a, s više od 40 prezentacija raspoređenih u tri smjera učenja: izgradnja poslovanja, strategije i tehnologije i trendova.

Svjetski polaznici HostingCon-a ili Data Center-a bit će omogućeni da uhvate do dvije edukativne sesije s druge konferencije, rekao je Andy. Spomenuo je i mini stazu koja će pokrivati ​​internetsku sigurnost.

Kolosalna izložbena dvorana izlaže tvrtke novim kupcima i tehnologijama

Možda najveća buza koja okružuje HostingCon ove godine je ogromna izložbena dvorana koja čeka. Kombinacija sa Data Center World udvostručit će veličinu izložbenog prostora i pružit će mjesto za međusobnu interakciju dviju srodnih industrija.

Tlocrt izložbene dvorane i fotografija ljudi koji prolaze izložbenom dvoranom

Sudionici će moći pristupiti na obje strane izložbene dvorane kako bi upoznali nove proizvode i ideje.

“Menadžeri datacentra bez sumnje će imati koristi od razgovora s pružateljima usluga hostinga, koji su potencijalni kupci datacentera”, rekla je direktorica prodaje Allison Heather. “Isto tako, za hosting tvrtke u HostingConu, izložbena dvorana Data Center World ponudit će im ideje o učinkovitijem vođenju datacentra.”

Mreža, učenje i rast: Stvorite partnerstva i povećajte svoj uspjeh

Tri godine nakon mog prvog HostingCona, manje sam zvjezdana – ali ne manje uzbuđen što vidim i čujem čelnike i donositelje odluka u industriji hostinga. Bilo da se tim HostingAdvice upoznaje s novim ljudima, saznaje li novu inovaciju ili se kampirate uz kavu, voljeli bismo razgovarati.

Registrirajte se za prisustvovanje HostingCon-u

Andy je željan da polaznici žive i iskuse moto HostingCon mreže, uči i raste. Kako se rast može postići profesionalnim razvojem ili novim poslovnim odnosima, moto svima znači nešto drugačije.

“Polaznici se mogu umrežiti s drugim polaznicima i izlagačima kako bi otkrili nove mogućnosti partnerstva ili jednostavno podijelili najbolje prakse i savjete jedni s drugima”, rekao je. „Polaznici će naučiti odlazeći na predavanja. Sretni smo ako polaznici uspijevaju otići s nekim novim idejama i uvidima ili pronađu rješenje za izazov s kojim se suočavaju. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me