Вашият билет до Лос Анджелис: HostingCon се присъединява към Data Center World през 2017 г. за създаване на мрежи, обучение и масивна изложбена зала

TL; DR: Нашата годишна миграция към HostingCon Global е върху нас. Тази година се отправяме към Лос Анджелис, за да се срещнем с лидерите в индустрията и екипите, които стоят зад новите технологии в индустрията на хостинг, облак и доставчици на услуги. Като бонус през 2017 г. HostingCon и Data Center World се случват под един покрив, като обединяват специалисти в центровете за обработка на данни, хостинг доставчици, доставчици на хардуер и софтуер и други за четири дни работа в мрежа и обучение. Прочетете, за да научите как да присъствате и защо трябва да отидете.

Още от самото начало HostingCon знае как да направи впечатление. Първата ми година, която присъствах на конференцията за доставчици на облаци и доставчици на услуги, бях прекарана в среща с най-големите имена в бранша.

Само през първия ден трябваше да говоря с изпълнителни директори, основатели и президенти на хостинг InMotion, SiteGround, A2 хостинг и Media Temple. Това безценно време лице в лице постави основата на страхотни приятелства и многократни възможности за всяка от съответните ни марки.

Тази година, докато екипът на HostingAdvice се подготвя да се насочи на запад към Лос Анджелис, няколко от любимите ни домакини отварят вратите си към нас и предлагат обиколки на техните центрове за данни от Лос Анджелис – особено уместно, тъй като HostingCon се случва едновременно и на мястото като основното конференция за професионалисти в центъра за данни.

Data Center World и HostingCon работят заедно, за да покажат най-иновативните продукти, образователни ресурси и добре представени мрежови събития в хостинг и центровете за обработка на данни. Имаме вътрешна лъжичка за това как да присъстваме, направо от нашите приятели от екипа на HostingCon.

Регистрирайте се, за да присъствате на хостингкон

Вашият маршрут: Как да присъствам на HostingCon Global 2017

На запад, хо! HostingCon засегна в Конгресния център в Лос Анджелис от 3 до 6 април със събития, сесии и разширена изложбена зала, която със сигурност ще впечатли.

Конференцията се гордее с това, че е безпристрастен и неутрален за доставчиците форум за лицата, вземащи решения и лидерите в индустрията, за да се запознаят с нови продукти, тенденции и идеи.

Денят на отваряне на HostingCon включва задълбочени семинари, нова сесия за скоростна мрежа и винаги забавното шоу игри. Ден втори стартира образователните сесии и включва основната реч. Ще искате да прекарате остатъка от конференцията на презентации, изложбена зала и WHIR мрежово събитие.

Уговорките за пътуване могат да бъдат направени чрез три хостващи хотела, а посетителите могат да намерят отстъпки за самолетни билети, коли под наем и совалки до летището.

Хостингът отговаря на хардуера: 2 конференции споделят ресурси и мрежи

HostingCon и Data Center World все още ще работят като отделни събития, но си сътрудничат на изложбената зала и основен лектор, според Марк Бритън, директор на маркетинга за Penton, родителската организация и за двете събития.

Участниците в HostingCon разговарят в изложбена зала

HostingCon и Data Center World ще дадат на участниците много шансове да се свържат и да учат.

„Тъй като все повече организации избират да възлагат някои или всички свои хостинг нужди като мярка за спестяване на разходи, присъединяването на специалисти от центрове за обработка на данни с доставчици на хостинг и облаци, MSP, VARs и доставчици на хардуер и софтуер изглежда като естествен прогрес“, каза той , „По-важно е от всякога тези две индустрии да споделят и да постигнат взаимно разбиране за взаимодействието на центровете за данни от проектирането до изпълнението.“

Основен говорител: От най-търсения хакер на ФБР до топ консултант по сигурността

Кевин Митник, наречен най-известния хакер в света, ще изнесе основния адрес на HostingCon и Data Center World на 4 април.

Портрет на Кевин Митник и мрежова сесия

Кевин Митник ще даде основния адрес относно сигурността и как да защити организациите от подвизи.

Веднъж попаднал в списъка на най-желаните от ФБР за хакване в 40 големи компании, сега Кевин работи като консултант по сигурността и използва уменията си, за да открие ИТ слабостите на клиентите..

„Кевин е завладяващ индивид, който смятам, че HostingCon и Data Center World наистина ще се радват да чуят”, заяви маркетинг мениджърът на HostingCon Andy Grider.

Научете за най-новите новини, идеи и тенденции в образователните настройки

Образователните сесии заемат основната част от програмата на HostingCon, като над 40 презентации са разпределени в три учебни маршрута: изграждане на бизнес, стратегия и технологии и тенденции.

Участниците в HostingCon или Data Center World ще имат право да хващат до две образователни сесии от другата конференция, каза Анди. Той спомена и мини-писта, която ще покрива интернет сигурността.

Колосална изложбена зала излага компаниите на нови клиенти и технологии

Може би най-голямата бръмча около HostingCon тази година е огромната изложбена зала, която ви очаква. Комбинирането с Data Center World ще утрои размера на шоурума и ще осигури място за взаимодействие на две свързани индустрии.

План на експозиционната зала и снимка на хората, които минават през изложбена зала

Участниците ще имат достъп до двете страни на изложбената зала, за да се запознаят с нови продукти и идеи.

„Мениджърите на центрове за данни няма съмнение да се възползват от разговори с хостинг доставчици, които са потенциални клиенти в центъра за данни“, казва мениджърът по продажбите Алисън Хедър. „По същия начин за хостинг компаниите в HostingCon, изложбената зала Data Center World ще им предложи идеи за по-ефективно управление на център за данни.“

Мрежа, учене и растеж: Създайте партньорства и увеличете своя успех

Три години след първия ми HostingCon, аз съм малко по-малко звезден удар, но не по-малко развълнуван да видя и да чуя от лидерите и ръководителите на хостинг индустрията. Независимо дали екипът на HostingAdvice се среща с нови хора, научава се за нова иновация или е към къмпинг в близост до кафето, бихме искали да си поговорим.

Регистрирайте се, за да присъствате на хостингкон

Анди е нетърпелив от присъстващите да живеят и да изживеят мотото на HostingCon на Network, Learn and Grow. Тъй като растежът може да бъде постигнат чрез професионално развитие или нови бизнес отношения, мотото означава нещо различно за всеки.

„Участниците могат да се свържат с други участници и изложители, за да открият нови възможности за партньорство или просто да споделят най-добрите практики и съвети един с друг“, каза той. „Участниците ще се научат да ходят на образователните сесии. Щастливи сме, ако присъстващите успеят да се отдалечат с някои нови идеи и прозрения или да намерят решение на предизвикателство, пред което са изправени. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me