Vođe Invpsusa primjenjuju 15 godina stručnosti u industriji na VPS platformi koja samo kombinira performanse i pristupačnost

TL; DR: Odlučivši se usredotočiti se na visoko performansno središte web hosting spektra, Invpsus se bavi platformom koja je samo VPS, a koju pokreće moderna infrastruktura sa solid-state pogonima. Tim koji stoji iza mladog branda oslanja se na dugogodišnje iskustvo u industriji sestrinskih tvrtki prilikom pružanja odgovarajuće korisničke podrške. Šef podrške Dmitriy Reznichenko nedavno nam je pružio uvid u jedinstveni pristup tvrtke virtualiziranim poslužiteljima, kao i cijeli asortiman proizvoda i značajki koji omogućuju kupcima Invpsusa da lako mijenjaju.

Virtualni privatni poslužitelji imaju širok spektar upotrebe, posebno u poslovnom svijetu. Zahvaljujući pristupačnim i namjenskim računalnim resursima, VPS postaje sve popularniji među klijentima koji traže moćno i ekonomično rješenje za host podataka i pokretanje kritičnih aplikacija.

VPS hosting je atraktivna opcija od početka do sredine 2000-ih, a često služi kao most za povezivanje uspješnih dijeljenih hosting računa s gornjim ešalonom namjenskih poslužitelja. Umjesto da VPS promatraju kao rješenje između, Invpsus uslugu daje kao potpis – i jedini – proizvod.

Novi pothvat tvrtke koja stoji iza Hostony i FastNext, Invpsus je pokrenuo 2014. godine radi kombiniranja moćne, uspješne infrastrukture s podrškom visokog kalibra i cijenama koje VPS hosting čine dostupnijim vlasnicima web lokacija. Korisnici Invpsusa mogu uživati ​​u trenutnoj ponudi, SSD pohrani, KVM virtualizaciji i nekoliko mjesečnih ili satnih opcija naplate.

„Mi strastujemo u vezi s hostingom, hardverom i oblakom“, rekao je šef službe Dmitriy Reznichenko. „Iskreno, volimo ono što radimo. To za nas nije samo posao; Uživamo u tome što smo najbolji u onome što radimo. “

Novi fokus na VPS proizvodima širom svijeta

Dok Hostony i FastNext slijede šire modele poslovanja kao tržišni modaliteti koji se temelje na performansama, matična tvrtka Internet i softverske usluge odlučila je s Invpsusom krenuti u drugom smjeru..

“U 2014. godini odlučili smo stvoriti novi projekt koji je imao za cilj biti drugačiji od Hostony i FastNext”, rekao je Dmitriy. “Željeli smo projekt koji bi posebno bio usmjeren na prodaju samo VPS poslužitelja.”

Slika datacentra u Zürichu

Invpsus čuva svoju fizičku infrastrukturu u centrima podataka u Kijevu, Krakovu i Amsterdamu.

Pojačani zahtjevi tržišta za moćnim cloud poslužiteljima, kao i smanjena prodaja dijeljenih hostinga, potaknuli su inspiraciju za fokusiranje na skalabilne virtualne poslužitelje. Tim je koristio naučene lekcije pomoću Hostony i FastNext za brzo uspostavljanje Invpsusa kao pouzdane opcije za virtualne poslužitelje.

„Iznimno smo ponosni što su nas brojni kupci odabrali kao pouzdanog pružatelja usluga koji će se nositi sa svim njihovim potrebama za hostingom već duži niz godina,“ izjavio je šef podrške Dmitriy Reznichenko. “Glavna lekcija je da, biti na vrhu hosting hostinga, cijena nije uvijek jedina stvar. Važnije su kvaliteta i pouzdanost poslužitelja, kao i ljubaznost i korisnička podrška. “

Vrhunske performanse i sigurnost s high-end poslužiteljima

Odlukom da se specijalizira, Invpsus će se suočiti s izazovom pružanja dobro zaokruženog proizvoda, postižući osjetljivu ravnotežu između troškova, jednostavnosti uporabe, performansi i pouzdanosti.

“Znamo da većina klijenata bira ili jeftine poslužitelje ili stabilne i snažne poslužitelje”, rekao je Dmitriy. „Uspjeli smo istovremeno kombinirati stabilnost, izvanrednu podršku i pristupačne cijene.“

Za održavanje tako visokih performansi uz zadržavanje cijena niskim, poslužitelji se isporučuju s klijentovim izborom operativnih sustava temeljenih na Linuxu, uključujući Ubuntu, Debian ili CentOS. Dodatne značajke uključuju:

  • Fleksibilni planovi cijena: Invpsus nudi pet računalnih konfiguracija na mjesečnoj ili satnoj stopi. Najskuplji paket tvrtke nudi 100 GB SSD-a za pohranu, četiri virtualna CPU-a i 6TB propusnosti za 20 USD mjesečno.
  • Brz i moćan podatkovni centar: Sve virtualne poslužitelje pokreću osmojezgreni procesori, suvišni SSD i 10GE mrežni uspon.
  • Pogodno i jednostavno postavljanje: Kupci mogu birati između Parallels Plesk, ISPLite i cPanel / WHM za upravljačku ploču, a virtualni poslužitelji dostupni su u roku od nekoliko sekundi od narudžbe.
  • Napredna sigurnost i nadzor: Sigurnosno osoblje dostupno je na licu mjesta 24/7 i mora se pridržavati sigurnosnog sustava na 7 razina koji zahtijeva provjeru biometrijskim podacima. Datacenter je također opremljen ogradama protiv penjanja, kao i zaštitom od probijanja tunela.
  • Prilagodljivi dodaci: Korisnici mogu nadopuniti zadane pakete s drugim proizvodima, uključujući neograničene domene i CloudFlare DNS zaštitu. Pomoću CloudFlare web stranice su zaštićene od DDoS-a i drugih napada.

Uz pružanje visokokvalitetnih poslužitelja, Invpsus također prebacuje web stranice kupaca s prethodnih domaćina bez dodatnih troškova. Invpsus tada pruža snažnu korisničku podršku, uz redovite izrade sigurnosnih kopija i sigurnu RAID pohranu.

“Naši virtualni poslužitelji s virtualizacijom KVM dizajnirani su tako da odgovore na visoku razinu sigurnosti i performansi”, rekao je Dmitriy. “Svakog dana nakon ponoći kopiramo sve podatke s vašeg VPS-a na zasebnu rezervnu particiju koja se pohranjuje 7 dana.”

Specijalizirajući se za udovoljavanje trajnim zahtjevima kupaca i tržišta

Iako je Invpsus najnoviji pothvat Internet i softverske usluge, tvrtka već ispunjava važnu potrebu među domaćinima kupcima, vlasnicima web lokacija i rastućim tvrtkama.

“Naši tipični kupci su blogeri, webmasteri, umjetnički studiji, programeri i različite javne organizacije”, rekao je Dmitriy. “Uz Invpsus, uobičajeni zajednički hosting nije bio najbolje rješenje za mnoge kupce, a VPS poslužitelji bili su pod velikom potražnjom.”

Grafički prikaz cijene Invpsusa

Invpsus uravnotežuje snažnu infrastrukturu s fleksibilnim planovima plaćanja koji se naplaćuju mjesečno ili po satu.

Kako klijenti rastu i prilagođavaju se promjenjivom tržištu, potreban im je bolji hardver i više prostora za pohranu. Invpsus uključuje povratne informacije korisnika u VPS-ov model tvrtke kako bi se osiguralo da jednostavni postupci skaliranja udovolje potrebama klijenata.

“Redovito preispitujemo povratne informacije o našoj tvrtki, a ako neke od značajki koje spominju kupci izazivaju veliko zanimanje, pokušavamo ih implementirati u naše hosting pakete”, kazao je Dmitriy. “Uvijek se trudimo da kupcima ponudimo proizvode sa najnovijim tehnologijama.”

Invpsus tim planira otvoriti nove centre podataka i dodati nadogradnju mreže za dostavu sadržaja kako bi proširio svoje usluge dalje širom Europe. CDN će pomoći u pojednostavljivanju stvaranja i isporuke sadržaja putem web predmemorije i specijaliziranog prostora za pohranu, što rezultira poboljšanim vremenima učitavanja slika, videa i drugih medija.

„Nije nam teško isporučiti stabilne poslužitelje s povoljnim cijenama i vrhunski tim za podršku“, rekao je Dmitriy. „Naš tim uvijek daje sve od sebe da u bilo kojoj situaciji pomogne bilo kojem kupcu.“

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me