Zalijepi: Aplikacija Clipboard Manager daje korisnicima Mac-a i multitaskerima sve alate potrebne za organiziranje isječaka koda, veza i drugih podataka

TL; DR: Lijepljenje za macOS i iOS djeluje kao vremenski stroj za vaš međuspremnik. Aplikacija sadrži sve što ste pokušali kopirati i organizirati je za buduću upotrebu – nema više gubitka važnih teksta, slika ili drugih informacija. Aplikacija s dobro ocjenom stvorena je kako bi maksimizirala učinkovitost radnog tijeka korisnika i nastavlja paziti na druge moderne, korisne značajke koje Mac korisnici očekuju. Pristupa jednostavnim prečacem na tipkovnici, aplikacija Paste je spremna da pomogne programerima, piscima i drugim snažnim korisnicima da uštede vrijeme i glavobolje prilikom napornog rada..

Kopiranje i lijepljenje jedna je od prvih radnji uvedenih u moderne operativne sustave i jedna od prvih prečica na tipkovnici koju mladi korisnici računala nauče. A, ipak, učinjeno je vrlo malo za inovaciju zapovjedništva izvan njegove rane funkcionalnosti.

Jednom kad kopirate isječak koda ili adresu e-pošte, paranoja koja se kreće postavlja se odmah na zalijepljivanje podataka na odredište zbog straha da ne izgubi trag željenih podataka i da mora kopati po beskrajnim karticama ili dokumentima preglednika kako bi ponovo otkrili činjenični sadržaj.

Kako bi proširili svoju moć zalijepi za kopiranje, korisnici se moraju osloniti na razne aplikacije ili uslužne programe – i mnogi se okreću Paste-u. Moderna aplikacija samo za Mac kombinira zapanjujuće, lagano korisničko sučelje s pojednostavljenim pločama koje sakupljaju i pohranjuju sve kopirane stavke za upotrebu kad god ste spremni.

Držeći sve svoje podatke nadohvat ruke, Paste omogućuje korisnicima Maca svih oblika i veličina za maksimalnu učinkovitost i minimiziranje pritisaka tipki. A postojalo je stotine tisuća anketa i pregleda u kojima su korisnici opisali Paste lako korisničko iskustvo i uštedu vremena.

“Zalijepi se čvrsto integrira u bilo koji tijek rada i dopunjava stari stari međuspremnik neograničenog kapaciteta na svim uređajima”, rekao je predstavnik Paste. “Jednom kada počnete koristiti Paste, ona postaje važan dio vašeg svakodnevnog tijeka rada.”

Korisničke značajke pohranjuju i organiziraju važne informacije

Paste se redovito uspoređuje s drugom sveprisutnom korisničkom Mac aplikacijom – Time Machine. Jednostavnost ugrađenog softvera za izradu sigurnosnih kopija, automatizirane sigurnosne kopije datoteka, pohrane i restauracije ono je što je predviđao razvojni tim za Paste.

“Rekao bih da se sve značajke Paste međusobno nadopunjuju i sve služe istoj svrsi: olakšati dovršavanje svakodnevnih zadataka”, rekao je predstavnik paste. “Nazivamo zalijepi osobni vremenski uređaj u međuspremnik.”

Snimak ekrana zalijepljenih pločica

Zalijepi ploče s pločicama nude pregled najčešće kopiranih i zalijepljenih predmeta koji se najčešće pregledavaju.

Zalijepi se integrira s macOS-om radeći slično kao i Mission Control – aplikacija se može konfigurirati za učitavanje kad je računalo uključeno, a korisnici mogu intuitivnim pritiskom tipke pristupiti sloju Paste stila u stilu ladice..

Tamo Paste prikazuje nedavno kopirane stavke, bilo da je tekst s adrese e-pošte, formatirani odjeljak Wordova dokumenta ili slika – vizualni prikazi znače da korisnici mogu brzo pronaći ono što im treba.

Neograničena povijest aplikacije omogućuje korisnicima pohranjivanje svega što su kopirali i zalijepili, a inteligentna funkcija pretraživanja pomaže im u otkrivanju izgubljenih veza, recepata, telefonskih brojeva i drugih informacija. S druge strane, često korišteni predmeti mogu se skupiti u vidno prikazanim pločama za lak pristup.

Sigurno pohranjujte i dijelite samo ono što želite preko uređaja

Dizajneri i programeri predstavljaju najveći skup korisnika Paste, a veliki broj pisaca, stručnjaka za korisničku podršku, pravnika i drugih profesionalaca oslanja se na aplikaciju za povećanje produktivnosti.

“Postoji mnogo različitih načina na koji možete koristiti paste”, rekao je predstavnik Paste. “Dizajnirano je da bude univerzalno i fleksibilno. No, vjerujem da je glavna korist produktivnost. Ljepljenje samo čini vaš tijek rada učinkovitijim. “

Zbog povremeno osjetljivih i poslovnih kritičnih informacija koje korisnici Paste rješavaju, aplikacija slijedi sve Apple-ove sigurnosne standarde. Korisnici također mogu postaviti fleksibilna pravila koja isključuju određene programe za pohranu podataka u Paste.

Lijepljenje logotipa s rasporedima uređaja

Uvođenjem Paste za iOS korisnici mogu sigurno sinkronizirati podatke na više uređaja.

“Paste ne koristi nijednu treću ili čak našu vlastitu uslugu za pohranu vaših podataka”, rekao je predstavnik Paste. “Sve se pohranjuje na lokalni pogon i u vaš osobni iCloud pogon ako omogućite tu značajku koja koristi enkripciju od kraja do kraja.”

Neobvezna iCloud pohrana posebno je korisna korisnicima koji možda žele uvesti Paste na više uređaja. Integrirajući se u osobnu pohranu u oblaku, aplikacija Paste pruža mogućnost korisnicima da sinkroniziraju međuspremnike i ploče s drugim računalima Mac, iPhone i iPad.

“Ako je uključena iCloud sinkronizacija, svi vaši podaci sigurno su pohranjeni i u iCloudu”, rekao je predstavnik Paste. “Ako ste svoje podatke izgubili lokalno, uvijek ih možete vratiti iz iClouda, čak i na drugom uređaju.”

Paste također dobro igra Universal Clipboard predstavljen u iOS 10 i macOS Sierra. Aplikacija Paste za iOS stigla je u App Store početkom 2018. godine, hvalila se 467 sati rada i 379 poboljšanja ispod napajanja.

Pojednostavljeno korisničko iskustvo i bolja produktivnost intuitivnog sučelja

Uz aplikacije usmjerene na produktivnost kao što su upravitelji međuspremnika, ljepota i uspjeh često se nalaze u jednostavnosti. Ove aplikacije korisnicima pružaju samo one osnovne potrepštine koje su im potrebne za optimizaciju postupka i izbjegavanje nepotrebnih gumba ili komponenti.

Taj pristup je ono što Paste tim skeptično gleda na mnoge potencijalne nove kutove razvoja.

“Izuzetno smo izbirljivi kada govorimo o novim značajkama”, rekao je predstavnik paste. “Cilj nam je Paste učiniti što jednostavnijim za upotrebu, tako da moramo mnogo puta dnevno reći ne”.

Uravnotežavanje brze, lagane baze podataka s vizualnim korisničkim sučeljem koje se tako dobro integrira s onim što Mac korisnici očekuju od svog operativnog sustava znači da su nametnuta ograničenja ekipi Paste usklađena s povratnim informacijama koje dobivaju od kupaca putem anketa, pregleda i podrške razgovori.

“Naši su korisnici naš glavni izvor inspiracije”, rekao je predstavnik paste. “Mnogo ih slušamo jer su oni ti na kojima gradimo Paste. Naš razvojni fokus je korisničko iskustvo i relatabilnost jer se Paste koristi milion puta dnevno. On svoj posao mora obavljati brzo i jednostavno. “

Zainteresirani korisnici mogu preuzeti besplatnu probnu inačicu Paste s web stranice aplikacije ili nadograditi na Pro verziju za 14,99 USD. Aplikacija je dostupna i u App Storeu i putem Setappa.

Preuzmite besplatno probno razdoblje Paste »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me