Alpha Net: Παροχή ποιοτικής φιλοξενίας και υπηρεσιών τομέα σε επιχειρήσεις στο Μπαγκλαντές και πέρα ​​από κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο

TL; Δρ: Η Alpha Net κυκλοφόρησε μόλις λίγους μήνες μετά την άφιξη του ιδρυτή της, από το μεταπτυχιακό σχολείο, στο Ορλάντο το 2001. Η εταιρεία διαθέτει την υποδομή της, η οποία επιτρέπει στο προσωπικό να αναπτύξει εξατομικευμένες διαδικτυακές λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών. Μέσω της μελλοντικής επέκτασης στην Αφρική και των σχέσεων με παρόχους φιλοξενίας παγκοσμίως, η Alpha Net παρέχει στους πελάτες μια συνεχώς αυξανόμενη ροή πόρων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο Αμπού Σουφιαν Χιντντέρ γοητεύτηκε από το STEM από τις μέρες του στο γυμνάσιο της επιστήμης. Ενώ άλλα παιδιά συνθέτουν ένα ηφαίστειο μαγειρικής σόδας και το λένε μέρα, το καινοτόμο πνεύμα του Άμπου τον οδήγησε να επιδείξει την επινοητικότητα του μέσω έργων που έλαβαν πολλά εθνικά βραβεία στο Μπαγκλαντές.

Ήταν περίπου την ίδια στιγμή που ίδρυσε ένα Junior Science Club που λειτουργούσε σε πολλές σχολικές περιοχές του Μπαγκλαντές. Μέσω αυτού του συλλόγου, ο Αμπού μπόρεσε να συνδεθεί με άλλους νέους λάτρεις της επιστήμης που θα τον βοηθούσαν να δημιουργήσει την πλέον ακμάζουσα εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, Alpha Net, το 2001.

Headshot του λογότυπου Abu Sufian Haider και Alpha Net

Ο ιδρυτής Abu Sufian Haider μας γέμισε με την τεράστια εμπειρία και τις ευρείες υπηρεσίες διαδικτύου της Alpha Net.

Αλλά η εφευρετική σειρά του Abu δεν τελείωσε με το Alpha Net. Εκτός από την ίδρυση της εταιρείας, συνεχίζει να είναι απασχολημένος με πολλά επιτυχημένα έργα, συμπεριλαμβανομένου ενός διαδικτυακού βιβλιοπωλείου. έναν κατάλογο σχολών πολεμικών τεχνών · και ένα εθνικό αρχείο βιβλίων, συγγραφέων και εκδοτών στο Μπαγκλαντές. Το 2016, διορίστηκε από την Endeavour Insight για να συμμετάσχει σε μια μελέτη για το Bill & Το Ίδρυμα Melinda Gates ως ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες στη Ντάκα, την πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές.

Σήμερα, ο Abu διοχετεύει τον εσωτερικό του εφευρέτη για να εξελίξει το Alpha Net σε έναν ακόμη πιο ισχυρό πάροχο υψηλής ποιότητας φιλοξενίας και υπηρεσιών τομέα. Η εταιρεία, η οποία διαθέτει κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Μπαγκλαντές, εξυπηρετεί σήμερα χιλιάδες άτομα και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε όλο τον κόσμο. Η εταιρική υποδομή επιτρέπει στην Alpha Net να δημιουργεί εξατομικευμένες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να συμβαδίζουν με τον πελάτη, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών μεταπωλητή λευκής ετικέτας. Με σχέδια για επέκταση στην Αφρική και συνεργασίες με παρόχους σε όλο τον κόσμο, ο Αμπού δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την καινοτομία σύντομα.

Εξατομικευμένες λύσεις μέσω υποδομής που ανήκει στην εταιρεία

Η Alpha Net διαθέτει την υποδομή της, η οποία καθιστά δυνατή την προσαρμογή λύσεων με βάση τις ατομικές ανάγκες. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Ορλάντο, όπου μετακόμισε ο Αμπού αφού ολοκλήρωσε το πτυχίο του και το μεταπτυχιακό του στην ηλεκτρονική από ένα πανεπιστήμιο της Ινδίας. Το γραφείο του Ορλάντο της εταιρείας φιλοξενίας βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό κέντρο δεδομένων Tier 4, αν και η εταιρεία διαθέτει επίσης δευτερεύουσα εγκατάσταση στο Ντάλας.

Ο Abu μας είπε ότι οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στις ΗΠΑ διαθέτουν σχέδια «κτίριο εντός κτιρίου». Αυτό σημαίνει ότι υπερηφανεύονται για αυξημένη προστασία από τα στοιχεία, πλεονάζουσα ισχύ, πολλαπλούς παρόχους υπηρεσιών δικτύου, περιττή ψύξη και καταστολή πυρκαγιάς, και τα κέντρα λειτουργίας δικτύου στελεχώνουν 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Κέντρο δεδομένων και κεντρικά γραφεία της Alpha Net στο Ορλάντο

Τα κεντρικά γραφεία της Alpha Net βρίσκονται στο Ορλάντο δίπλα στο κέντρο δεδομένων Tier 4 της εταιρείας.

Η Alpha Net διατηρεί επίσης υποδομή διακομιστών στο Μπαγκλαντές και στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είπε ο Abu, επιτρέπει στην εταιρεία να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Από την αρχή, η αποστολή του Άμπου ήταν να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υποστήριξης σε μια βιομηχανία γνωστή για το αντίθετο.

«Ιδρύσαμε την Alpha Net αφού παρατηρήσαμε ότι η βιομηχανία είχε έλλειψη υποστήριξης», είπε. «Ένα από τα πράγματα που μας κάνουν μοναδικούς είναι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες στις απαιτήσεις των πελατών και να έχουμε μια ισχυρή ομάδα υποστήριξης που βελτιώνουμε προληπτικά όλη την ώρα “

Μια γκάμα υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύσσονται σε βήμα με τον πελάτη

Ως ολοκληρωμένος πάροχος λύσεων ιστού, ο στόχος της Alpha Net είναι να δημιουργήσει τη μέγιστη αξία για τις επιχειρήσεις καθώς αναπτύσσονται. «Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας», είπε ο Αμπού. «Καθώς μεγαλώνουν, μεγαλώνουμε μαζί τους.»

Αυτό ξεκινά με την πρώτη εγγραφή τομέα της εταιρείας. Ένα αξέχαστο όνομα τομέα είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη αρχή και το Alpha Net βοήθησε χιλιάδες πελάτες να εγγραφούν και να ενεργοποιήσουν τα ονόματα τομέα τους πριν αρπαχτούν από κάποιον άλλο.

Οι υπηρεσίες τομέα της εταιρείας παρέχουν πλήρη έλεγχο μέσω ασφαλούς πρόσβασης σε εργαλεία διαχείρισης που επιτρέπουν στους πελάτες να αλλάζουν τις ρυθμίσεις DNS, να προωθούν τομείς, να ενημερώνουν τις πληροφορίες καταχωρητή και να αποτρέπουν την κλοπή τομέα.

Εικονίδια που απεικονίζουν τη σειρά υπηρεσιών της Alpha Net

Με λύσεις που κυμαίνονται από φιλοξενία έως σχεδιασμό ιστοσελίδων, το Alpha Net είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα; Οι πελάτες που επιλέγουν να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό τους μέσω του Alpha Net λαμβάνουν έκπτωση στις τιμές εγγραφής, όπως και εκείνοι που αγοράζουν προπληρωμένα πακέτα μαζικής εγγραφής τομέα. Χρειάζεστε ένα χέρι με την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας; Η ομάδα της Alpha Net είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα ιστότοπου προσαρμοσμένα σε μια σειρά βιομηχανιών.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας της εταιρείας, – οι οποίες κυμαίνονται από κοινά σχέδια φιλοξενίας έως αποκλειστικούς διακομιστές – είναι αρκετά ολοκληρωμένες για να εξυπηρετούν άτομα και εταιρείες όλων των μεγεθών σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης. Τα ειδικά πακέτα διακομιστών της εταιρείας, για παράδειγμα, διατίθενται σε μια ποικιλία γεύσεων με διαχειριζόμενες και μη διαχειριζόμενες επιλογές για διακομιστές Windows και Linux.

«Αν μετακινηθούν από κοινόχρηστη φιλοξενία σε εικονικούς διακομιστές, το ρυθμίζουμε για αυτούς. εάν απαιτούν πολλούς εικονικούς διακομιστές σε μία τοποθεσία, μπορούμε να τους παρέχουμε αυτό », είπε ο Abu. “Εάν απαιτούν πολλούς διακομιστές σε πολλές τοποθεσίες ή ενοποίηση με το δημόσιο σύννεφο, μπορούμε να το κάνουμε και περιστασιακά μεταβαίνουν σε αποκλειστικούς διακομιστές.”

Φιλοξενία μεταπωλητών λευκής ετικέτας με δωρεάν επιλογές εκπαίδευσης

Ο Abu είπε ότι η Alpha Net στοχεύει στο να διευκολύνει τους σχεδιαστές ιστοσελίδων και εταιρείες τεχνολογίας στο Μπαγκλαντές να μεταπωλούν υποδομή φιλοξενίας συσκευασμένες με επιλογές εγγραφής τομέα και δωρεάν πιστοποιητικά SSL. Ο Abu είπε ότι η υπηρεσία επιτρέπει σε αυτές τις επιχειρήσεις να προσθέσουν στα χαρτοφυλάκια προϊόντων τους, να αναπτύξουν αξιοπιστία και να προσελκύσουν την προσοχή νέων πελατών.

Οι πελάτες που επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους πλήρη υποδομή φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορούν να στραφούν στη λύση Managed VPS της Alpha Net, που προορίζεται για εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων που παρέχουν φιλοξενία σε πελάτες στο Μπαγκλαντές. Η υπηρεσία περιλαμβάνει έναν αποκλειστικό διακομιστή ιστού και πρόσβαση στους κύριους και δευτερεύοντες διακομιστές DNS της Alpha Net, καθώς και απεριόριστους λογαριασμούς email και έναν πίνακα ελέγχου που βασίζεται στον Ιστό.

Τα σχέδια διαφέρουν ανάλογα με τα όρια πόρων, αλλά υποστηρίζουν απεριόριστους λογαριασμούς πελατών. Μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδος πέντε ημερών είναι διαθέσιμη για όσους θέλουν να κάνουν την υπηρεσία για ένα γύρισμα πριν κάνουν οποιεσδήποτε δεσμεύσεις.

Το προσωπικό του Alpha Net

Το προσωπικό υποστήριξης της Alpha Net προσπαθεί να δημιουργήσει προσαρμοσμένες εμπειρίες προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες.

Το Alpha Net επιτρέπει επίσης στους χρήστες να γίνουν πάροχοι εγγραφής τομέα μέσω των λογαριασμών μεταπωλητή τομέα. Η εταιρεία προσφέρει τρία πακέτα μεταπωλητών τομέα: Ένα πακέτο εκκίνησης με πέντε τομείς, ένα προηγμένο πακέτο με 15 τομείς και ένα εταιρικό πακέτο με 25 τομείς. Αυτές οι επιλογές μειώνουν το κόστος εγγραφής και ανανέωσης, ενώ επιτρέπουν στους μεταπωλητές να παρέχουν μια καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Όπως και με τις λύσεις φιλοξενίας μεταπωλητών της εταιρείας, το Πρόγραμμα μεταπωλητών τομέα της Alpha Net μπορεί να φέρει επωνυμία με το εμπορικό όνομα και το λογότυπο οποιασδήποτε εταιρείας για τη δημιουργία αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης πελατών.

Συνεργασίες με τοπικούς παρόχους για αύξηση της υπηρεσίας παγκοσμίως

Τώρα που η Alpha Net έχει εδραιωθεί στην εγχώρια αγορά, ο Abu προσπαθεί να επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά του, με σχέδια επέκτασης στην Αφρική στο εγγύς μέλλον. Η κίνηση μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί κερδοφόρα: Σύμφωνα με μια έκθεση του Αυγούστου 2018 σχετικά με τις υποδομές cloud στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η αγορά προβλέπεται να αυξηθεί από 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια (σε δολάρια ΗΠΑ) τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Πρωτοβουλίες από κυβερνήσεις και εταιρείες για την προώθηση αναδυόμενων τεχνολογιών, όπως το cloud και τα analytics, αναμένεται να ωθήσουν τις υπηρεσίες υποδομής cloud της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής», δήλωσαν οι συγγραφείς της μελέτης..

Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να διευκολύνει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο να αξιοποιήσουν τις λύσεις της. “Ξεκινάμε συνεργασίες με οντότητες σε άλλες χώρες που θα παρέχουν υποστήριξη σε περιφερειακές γλώσσες και προσαρμοσμένες τιμές σε τοπικό νόμισμα”, δήλωσε ο Abu.

Για τον Abu, ο οποίος έχει ήδη περάσει από τη διαχείριση επιστημονικών εκθέσεων σε μια επιτυχημένη εταιρεία φιλοξενίας στο Μπαγκλαντές, η μετάβαση φαίνεται να είναι το επόμενο λογικό βήμα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me