Ανακαλύπτοντας τη δημιουργία περιεχομένου: Το Articoolo βοηθά τους εμπόρους να σταματήσουν να χάνουν χρόνο δημιουργώντας μοναδικά άρθρα που δημιουργούνται από αλγόριθμο

TL; Δρ: Αντί να παραδίδουν προτροπές γραφής σε μια ομάδα συγγραφέων, οι χρήστες του Articoolo εμπλέκουν την τεχνητή νοημοσύνη της εφαρμογής για να δημιουργήσουν μοναδικό περιεχόμενο κάτω από αυστηρές προθεσμίες. Οι εταιρείες σχεδιασμού, οι έμποροι και άλλοι μπορούν να παράγουν οικονομικά αποδοτικά, προσαρμοσμένα άρθρα σε ένα κλάσμα του χρόνου που συνήθως σχετίζεται με τη δημιουργία περιεχομένου. Η ομάδα των μαθηματικών, των επιστημόνων των υπολογιστών και των ειδικών γραφής της Articoolo συνδυάζει αυτοματοποίηση εξοικονόμησης χρόνου με την απόχρωση των συμφραζομένων, τη δημιουργικότητα και την ανθρώπινη αφή που απαιτούνται για την παραγωγή σημαντικών φράσεων που απεικονίζουν και ενισχύουν τα μηνύματα επωνυμίας των πελατών της.

Τι κάνει έναν καλό συγγραφέα; Σύμφωνα με τον αλγόριθμο πίσω από τη δημιουργία περιεχομένου της Articoolo, «Ένας σπουδαίος συγγραφέας είναι αξιοσημείωτος».

Ακόμα σε έκδοση beta, το Articoolo στοχεύει να βοηθήσει τους επιχειρηματίες, τα γραφεία σχεδιασμού και τους εμπόρους να επιταχύνουν το χρόνο στην αγορά παρέχοντας προσαρμοσμένο περιεχόμενο που δημιουργήθηκε ως απάντηση σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Αντί να επενδύουν άφθονο χρόνο και χρήμα σε συντακτικές ομάδες και διαδικασίες, οι πελάτες της Articoolo μπορούν να λάβουν ένα άρθρο 500 λέξεων σε μόλις ένα ή δύο λεπτά.

«Πολλοί συγγραφείς χτυπούν δημοσίευση… αλλά λίγοι κυριαρχούν σε όλη την προσοχή», συνεχίζει το άρθρο 569 λέξεων του Articoolo για εμάς. «Υπάρχει κάτι για αυτούς που είναι μοναδικό. Η φωνή και το στυλ τους είναι αδύνατο να αναπαραχθούν. Είναι παραγωγικοί και φαίνεται να εμφανίζονται στη ροή σας παντού, όλη την ώρα. “

Το Articoolo συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη και τον αυτοματισμό με το ανθρώπινο άγγιγμα που απαιτείται για τη δημιουργικότητα και τον εντοπισμό της απόχρωσης, προσδιορίζοντας το λεπτό περιβάλλον και το συναίσθημα μαζί με σημαντικές λέξεις-κλειδιά κατά την αναζήτηση σχετικών πόρων για την ανακατασκευή μηνυμάτων για πελάτες.

«Για να πετύχετε την επιτυχία, πρέπει να μιλήσετε», έγραψε η τεχνητή νοημοσύνη του Articoolo. «Πρέπει να είσαι ορατός. Πρέπει να είσαι αξιοθαύμαστος. “

Εξισορρόπηση του αυτοματισμού και της αποτελεσματικότητας με την ανθρώπινη αφή και τη δημιουργικότητα

Τα στελέχη της Articoolo έχουν καλλιεργήσει μια διαφορετική ομάδα επιστημόνων υπολογιστών, μαθηματικών, συγγραφέων και εμπειρογνωμόνων μάρκετινγκ για να δημιουργήσουν μια αυτοματοποιημένη εφαρμογή για τη διαδικασία γραφής υψηλής αφής, σύμφωνα με τον επικεφαλής μάρκετινγκ Ben Green.

«Αν και ο καθένας μας έχει διαφορετικό υπόβαθρο, όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο αυτοματισμός αναλαμβάνει τη δημιουργία περιεχομένου, όπως έχει κάνει σε τόσα πολλά άλλα πεδία», είπε. “Δεν μπορέσαμε να βρούμε μια αξιοπρεπή λύση, οπότε αποφασίσαμε να αναπτύξουμε μια.”

Στιγμιότυπο οθόνης του Articoolo

Η Articoolo ερευνά και δημιουργεί περιεχόμενο που ταιριάζει σε συγκεκριμένα θέματα και λέξεις-κλειδιά των χρηστών.

Μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης στους βασικούς αλγόριθμους της υπηρεσίας, το Ισραηλινό ξεκίνημα ξεκίνησε στα μέσα του 2016. Το Articoolo χρησιμοποιεί έρευνα που βασίζεται σε λέξεις-κλειδιά για να επικεντρωθεί στο μάρκετινγκ περιεχομένου και στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Αυτή η προσέγγιση το ξεχωρίζει από άλλους δημιουργούς κειμένου που χρησιμοποιούν αυτοματισμούς και πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης για την ανάπτυξη ειδήσεων.

Το Articoolo στοχεύει στην αντικατάσταση της αρχικής διαδικασίας δημιουργίας κειμένου παρέχοντας ομολογουμένως τραχύ περιεχόμενο που συνήθως απαιτεί επεξεργασία. Η ομάδα ανέπτυξε τους αλγορίθμους της για να ανιχνεύσει το περιβάλλον και το συναίσθημα, αλλά αφήνει στους χρήστες να σταθεροποιήσουν τα μηνύματά τους.

«Καταλαβαίνουμε τη σημασία της ανθρώπινης αφής», είπε ο Μπεν. «Βεβαιωθούμε ότι οι χρήστες μας κατανοούν ότι τους παρέχουμε μόνο ένα σημείο εκκίνησης. Μπορούν να εξοικονομήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου δημιουργίας, αλλά αναμένεται να διαβάσουν το άρθρο προκειμένου να το διορθώσουν και να προσθέσουν τη δική τους άποψη. “

Από τίτλο σε κείμενο: Το Articoolo απευθύνεται σε κάθε μέρος της δημιουργίας περιεχομένου

Αν και το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Articoolo έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια για να συμπεριλάβει τη δημιουργία τίτλων, περιλήψεις και επανεγγραφές, η εταιρεία επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη δημιουργία καθαρού περιεχομένου.

«Προσπαθήσαμε να αναλύσουμε το σύνολο των αναγκών των δημιουργών περιεχομένου και να τους παρέχουμε μια πλήρη λύση που υποστηρίζεται από μια ποικιλία εργαλείων», δήλωσε ο Μπεν. «Πιστεύω ακόμα ότι το κύριο εργαλείο μας, ο συγγραφέας του άρθρου, είναι το πιο ισχυρό και χρήσιμο».

Εκτός από μια προσθήκη WordPress και υπηρεσίες API που επανασυσκευάζουν τις βασικές υπηρεσίες της εταιρείας, άλλα παραδοτέα Articoolo περιλαμβάνουν:

  • Το άρθρο ξαναγράφει όπου οι πελάτες μπορούν να εισαγάγουν έως και 500 λέξεις.
  • Δημιουργία τίτλου είτε από μια διεύθυνση URL που υποβάλλεται από χρήστη είτε από ένα κείμενο.
  • Περιλήψεις άρθρου που αποστάζουν περιεχόμενο σε 20 προτάσεις ή λιγότερο.
  • Αναζητήσεις εικόνων που προτείνουν σχετικές εικόνες με βάση ένα URL ή περιεχόμενο.
  • Μικρός βοηθός του συγγραφέα προσφέρει ιδέες και εικόνες που σχετίζονται με λέξεις-κλειδιά που υποβάλλονται από χρήστη.
  • Προσφορές αναζητήσεων προσδιορίστε την πηγή των προσφορών που χρησιμοποιούνται σε άρθρα πελατών.

Με τον δημιουργό του άρθρου, οι χρήστες εισάγουν απλώς δύο έως πέντε λέξεις για ένα θέμα και μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν από μια ποικιλία προτεινόμενων θεμάτων, να αποφασίσουν το τραχύ μήκος του άρθρου και να εναλλάξουν μεταξύ των επιλογών για «καλύτερη αναγνωσιμότητα» ή «βελτιωμένη μοναδικότητα».

Μετά από ένα ή δύο λεπτά, το Articoolo παρέχει μια προεπισκόπηση του άρθρου με όλες εκτός από μερικές προτάσεις να θολώνονται. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν να αγοράσουν το πλήρες κείμενο για περίπου $ 1. Τα πακέτα συνδρομών και οι μαζικές τιμές επιτρέπουν στους πελάτες να λαμβάνουν έως και 250 άρθρα ανά μήνα.

Διδασκαλία αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης σχετικά με το πλαίσιο και τις αποχρώσεις

Με την εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης στις διαδικασίες συγγραφής και σύνταξης, ο Μπεν είπε ότι το κύριο πλεονέκτημα που προσφέρει η Articoolo στους πελάτες είναι να μειώσει δραματικά τον απαιτούμενο χρόνο για την παραγωγή ελκυστικού και ενημερωτικού περιεχομένου.

«Όταν γράφετε ένα άρθρο, ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας για να βρείτε ιδέες, να βρείτε σχετικές πληροφορίες και να δημιουργήσετε την ιστορία σας», είπε ο Μπεν. “Ο αλγόριθμός μας το κάνει όλα αυτά σε δευτερόλεπτα, οπότε σας μένει μόνο η διόρθωση και η ολοκλήρωση του άρθρου σας.”

Όταν ένας χρήστης εισάγει το θέμα του για τη δημιουργία άρθρων, ο αλγόριθμος Articoolo εργάζεται για να αναλύσει και να κατανοήσει το πλαίσιο αυτών των λέξεων-κλειδιών. Για παράδειγμα, το Articoolo εντοπίζει τη διαφορά μεταξύ της Apple, της παγκόσμιας εταιρείας τεχνολογίας και του μήλου, του φρούτου.

Μόλις ο αλγόριθμος καθορίσει ένα πλαίσιο αναφοράς γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα, αναζητά σχετικούς πόρους και περιεχόμενο που περιβάλλει τις λέξεις-κλειδιά. Οι σκεπτικιστές με έντονα μάτια μπορούν συχνά να βρουν τις αρχικές πηγές με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google, αν και η εταιρεία υπόσχεται μοναδικά άρθρα χωρίς λογοκλοπή. Στη συνέχεια, η Articoolo ανακατασκευάζει τις διάφορες πληροφορίες και τα συναισθήματα σε ένα συνεκτικό κομμάτι κειμένου που ξαναγράφεται και αναλύεται για αναγνωσιμότητα μέσω μιας μηχανής επεξεργασίας φυσικής γλώσσας.

«Ο αλγόριθμός μας μιμούσε τον ανθρώπινο εγκέφαλο όταν του ζητήθηκε να γράψει ένα άρθρο», είπε ο Μπεν. «Χρησιμοποιώντας την αναγνώριση λέξεων-κλειδιών, κατανοεί το πλαίσιο του θέματος και βρίσκει πόρους. Και, κάνοντας σημασιολογική ανάλυση, κατασκευάζει ένα νέο άρθρο. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, ξαναγράφει το κείμενο για να το κάνει μοναδικό. Η όλη διαδικασία διαρκεί μόνο ένα λεπτό. “

Τοποθεσίες πελατών και ανατροφοδότηση Drive Articoolo Βελτιώσεις

Όπως με τις πλατφόρμες που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην τεχνητή νοημοσύνη και τον αυτοματισμό, ο αλγόριθμος της Articoolo συνεχώς τροποποιείται και ενημερώνεται για να προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών και να βελτιώνει τις γλωσσικές του δεξιότητες, δήλωσε ο Ben.

«Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τις ανθρώπινες δεξιότητες γραφής και πιθανότατα δεν θα το κάνει ποτέ, αλλά θέλουμε να βοηθήσουμε τους συγγραφείς να κάνουν τη δουλειά τους πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά παρέχοντας μια εξαιρετική λύση», δήλωσε ο Μπεν.

Η ομάδα κυκλοφόρησε πρόσφατα το Articoolo στα Ισπανικά, Γαλλικά και Γερμανικά, μαζί με Κινέζικα και Ιαπωνικά. Το 70% των πελατών της εταιρείας προέρχονται από την Ασία, δήλωσε ο Μπεν, προσθέτοντας ότι η εταιρεία πιστεύει ότι η Κίνα κατέχει το μεγαλύτερο δυναμικό ανάπτυξης της εταιρείας.

«Είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο μέρος του αγγλικού περιεχομένου που δημοσιεύεται σήμερα στον Ιστό δημιουργείται σε μέρη όπως η Ινδία και το Πακιστάν από αυτοαπασχολούμενους συγγραφείς περιεχομένου», είπε. «Θέλουμε να ενδυναμώσουμε αυτούς τους ανθρώπους παρέχοντάς τους εξαιρετικά εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου με πολύ χαμηλό κόστος.»

Εκτός από τη βελτίωση της τεχνολογίας καθώς εξελίσσεται ο τομέας της τεχνητής νοημοσύνης, η Articoolo αναζητά τακτικά πληροφορίες από διάφορους πελάτες σχετικά με το πώς μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία της. Η εταιρεία πραγματοποιεί επί του παρόντος μερικές πιλοτικές δοκιμές με επιχειρηματικούς πελάτες για να αποκτήσουν τη συμβολή τους.

«Λαμβάνουμε πολλά πολύτιμα σχόλια από τους πελάτες μας και προσπαθούμε να σχεδιάσουμε τις λύσεις μας σύμφωνα με τις ανάγκες τους», δήλωσε ο Μπεν. “Η ομάδα προϊόντων μας περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες περιεχομένου, επομένως κατανοούμε αυτόν τον κλάδο και γνωρίζουμε τι χρειάζεται.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me