Ο ιδρυτής Christian Genco στο Fileinbox: Ένα εύχρηστο εργαλείο για την ενσωμάτωση φορμών φόρτωσης αρχείων στον ιστότοπό σας χωρίς δεξιότητες κωδικοποίησης

TL; Δρ: Το Fileinbox, ένα απλό εργαλείο για την ενσωμάτωση φορμών φόρτωσης σε ιστότοπους, βοηθά τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να μοιράζονται αρχεία γρήγορα και εύκολα. Η υπηρεσία επιτρέπει σε μια σειρά χρηστών, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων και λογιστών, να λαμβάνουν έγγραφα, φωτογραφίες και βίντεο από πελάτες χωρίς ενοχλητικές απαιτήσεις σύνδεσης. Με σχέδια για καλύτερη ενοποίηση με το WordPress και το Squarespace στα έργα, το Fileinbox στοχεύει να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.

Όταν ο ιδρυτής Christian Genco αναπτύσσει νέες δυνατότητες για την υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων, στρέφεται σε μια απλή δοκιμή litmus για χρηστικότητα: Θα μπορούσε η μητέρα του να πλοηγηθεί στην τεχνολογία; Και, αν ναι, η διαδικασία θα ήταν όσο το δυνατόν ανώδυνη?

«Η μαμά μου δεν είναι ισχυρή στην τεχνολογία, γι ‘αυτό λαμβάνω υπόψη τις ανάγκες της σε κάθε σχεδιαστική απόφαση που λαμβάνω», είπε ο Christian. “Η ευκολία χρήσης με οδηγεί γιατί είναι ο παράγοντας που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά για μη τεχνικούς χρήστες.”

Με αυτήν την προσέγγιση, η Christian διασφαλίζει ότι το εργαλείο, το οποίο μετονομάστηκε πρόσφατα από το DBinbox στο Fileinbox, θα παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να λαμβάνουν μεταφορτώσεις εγγράφων, φωτογραφιών και βίντεο από τους πελάτες τους.

Λογότυπο Christian Genco και Fileinbox

Ο ιδρυτής Christian Genco μας έδωσε την ουσία για την εξέλιξη του Fileinbox.

Ο Christian, μια καινοτόμος ψυχή που δεν φοβάται να πειραματιστεί σε τεχνολογικά έργα, δεν προσπαθούσε να οικοδομήσει μια επιχείρηση όταν ξεκίνησε το προϊόν στο κολέγιο – απλά προσπαθούσε να ικανοποιήσει μια προσωπική ανάγκη.

«Αυτό συνέβη εντελώς κατά λάθος», είπε. «Έψαχνα έναν τρόπο να στείλω ανώνυμα αρχεία για μια τάξη στατιστικών κατά τη διάρκεια σπουδών μου στο εξωτερικό, και δεδομένου ότι χρησιμοποιούσα το Dropbox εκείνη τη στιγμή, χάκαρα μαζί μια φόρμα μεταφόρτωσης, ώστε να μπορώ να στείλω αρχεία στον Dropbox».

Ο Christian μοιράστηκε γενναιόδωρα έναν σύνδεσμο προς την υπηρεσία σε ένα φόρουμ Dropbox, όπου απογειώθηκε αμέσως. Σήμερα, το Fileinbox έχει εξελιχθεί σε ένα εργαλείο για την ενσωμάτωση φορμών φόρτωσης σε οποιονδήποτε ιστότοπο, βοηθώντας τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να μοιράζονται εύκολα αρχεία.

Η λύση βοηθά τους δικηγόρους, τους λογιστές και άλλους επαγγελματίες να λαμβάνουν ψηφιακό περιεχόμενο από πελάτες χωρίς επαχθείς απαιτήσεις σύνδεσης. Τώρα, με σχέδια για βελτιωμένες ενοποιήσεις με δημοφιλές λογισμικό CMS και δημιουργίας τοποθεσιών, το Fileinbox συνεχίζει να απλοποιεί την εμπειρία των πελατών.

Σκοπεύοντας μια σταδιοδρομία ονείρου

Ο Christian ήταν ακόμα στο σχολείο καθώς η βάση των θαυμαστών του για αφοσιωμένους χρήστες συνέχισε να αυξάνεται. Όσο έκπληκτος ήταν ότι το εργαλείο απολάμβανε τόσο γρήγορη υιοθέτηση, ο νεαρός μαθητής έπρεπε να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση των σπουδών του. Έτσι κράτησε τον διακομιστή σε σύνδεση και έστρεψε την προσοχή του αλλού.

Λίγα χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το κολέγιο με πτυχίο στην πληροφορική και φιλοδοξίες να αποκτήσει περαιτέρω εκπαίδευση στον ιατρικό τομέα. Πρώτον, ωστόσο, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να πάρει ένα χρόνο για να δημιουργήσει ένα ξεκίνημα στον ιατρικό χώρο.

Όπως κάνουν συχνά οι νέες επιχειρήσεις, η λειτουργία γρήγορα ξεπεράστηκε και ο Christian βρέθηκε σχεδόν με ένα ολόκληρο έτος ελεύθερου χρόνου. Εκείνη την εποχή, ήταν πρόθυμος να πειραματιστεί με τη Stripe, την διαδικτυακή πλατφόρμα επεξεργασίας πληρωμών για επιχειρήσεις Διαδικτύου.

Γραφικά που απεικονίζουν το rebranding του Fileinbox

Το Fileinbox, παλαιότερα γνωστό ως DBinbox, έχει εξελιχθεί από ένα εργαλείο που βασίζεται σε Dropbox για να εξυπηρετήσει μια σειρά από περιπτώσεις χρήσης.

«Εκείνο το σημείο, είχα περίπου δώδεκα μικρά δευτερεύοντα έργα, αλλά ήμουν περίεργος για το πώς λειτούργησε το Stripe API», είπε. “Και ποιος καλύτερος τρόπος να εξασκηθείτε χρησιμοποιώντας το Stripe από το να δημιουργείτε έσοδα από το DBinbox (τώρα Fileinbox);”

Αρχικά, χρεώνει τις ίδιες χρεώσεις με το Dropbox που χρεώθηκε εκείνη τη στιγμή – 30 $ ετησίως για ένα βασικό πρόγραμμα και 100 $ για ένα premium πρόγραμμα. «Σκέφτηκα, εντάξει, ελπίζω ότι σε μια εβδομάδα θα εγγραφώ ένα άτομο, ώστε να μπορώ να δοκιμάσω αν μπορώ να χρεώσω τις πιστωτικές κάρτες των χρηστών χρησιμοποιώντας το Stripe», είπε. «Την πρώτη μέρα, είχα 10 άτομα να εγγραφούν στο πρόγραμμα των 30 $ ετησίως, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν απλώς ένα τρελό. Την επόμενη μέρα, συνέβη ξανά. “

Και συνέχισε να συμβαίνει. Πριν το γνώριζε ο Christian, έβγαζε περισσότερα από αρκετά επαναλαμβανόμενα έσοδα για να καλύψει έναν ετήσιο μισθό. «Ήμουν 22 ετών και ένιωθα σαν να αποχώρησα», είπε. «Ήμουν απλώς τρομοκρατημένος – είχα φτιάξει αυτό το μηχάνημα που βγάζει χρήματα και δεν ήθελα να το αγγίξω και να το σπάσω».

Εξυπηρέτηση εστιασμένης βάσης χρηστών, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων και λογιστών

Η εμπιστοσύνη του Christian αυξήθηκε με συνεχή επιτυχία και άφθονη θετική ανατροφοδότηση. Σήμερα, επικεντρώνεται στην επιχειρηματική πλευρά του Fileinbox. “Καταλαβαίνω πολύ περισσότερα για τα άτομα που το χρησιμοποιούν και τις τιμές που πρέπει να χρεώνομαι – 30 $ ετησίως ήταν πολύ χαμηλά για αυτό που παρείχα και οι άνθρωποι δεν θα εμπιστεύονταν μια τόσο χαμηλή τιμή”, είπε.

Επικεντρώνεται επίσης στην καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών που πιστεύει ότι αξιοποιεί στο έπακρο το Fileinbox, όπως δικηγόρους, λογιστές, στελέχη δανείων και άλλους επαγγελματίες. Καθορίζοντας ένα κοινό, ο Κρίστιαν είπε ότι μπορεί να σχεδιάσει μια πιο εστιασμένη πορεία προς τα εμπρός.

«Νωρίτερα, κολυμπούσα σε άντληση όπου, αν εφάρμοζα όλα όσα ήθελαν όλοι, θα ήταν σαν το Microsoft Word – το οποίο κάνει τα πάντα, αλλά κάνει τα πάντα άσχημα», είπε. “Ξεκινώντας με ένα κοινό καθιστά πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε μια συγκεντρωτική θήκη χρήσης.”

Εάν οι κριτικές πελατών είναι οποιαδήποτε ένδειξη, η υπηρεσία φαίνεται να είναι επιτυχία. «Αγαπάμε το Fileinbox – δεν έχετε ιδέα πόσο υπέροχο ήταν για την επιχείρησή μας», δήλωσε η Marie και ο Rick Elmendorf από το Caliber Home Loans. “Δεν χρειάζεται πλέον να εντοπίζουμε συνημμένα email και φαξ, και ό, τι κάνει ο πελάτης στο τέλος του είναι πολύ απλό – είναι πολύ πιο απλοποιημένο από οτιδήποτε είχαμε ποτέ.”

Αυτόματη οργάνωση και καμία απαίτηση σύνδεσης

Το Fileinbox διατίθεται προς το παρόν σε τρία πακέτα: Basic, Pro και Business. Η βασική, η πιο οικονομική λύση, επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν 300 megabyte ανά αρχείο και 10 gigabytes το μήνα. ενώ το πρόγραμμα Pro επιτρέπει ένα gigabyte ανά αρχείο και συνολικά 999 gigabyte το μήνα.

Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι το πιο δύσκολο από όλα, συμπεριλαμβανομένων όλων των δυνατοτήτων του προγράμματος Pro καθώς και προσαρμοσμένα θέματα για την ενσωματωμένη φόρμα μεταφόρτωσης, τη δυνατότητα οργάνωσης αρχείων σε υποφακέλους, υποστήριξη κατά προτεραιότητα, κοινή χρήση φακέλων και ειδοποιήσεις μεταφόρτωσης.

Στιγμιότυπο οθόνης φόρμας μεταφόρτωσης

Η φόρμα μεταφόρτωσης του Fileinbox είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Και, παρόλο που το εργαλείο είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη. «Το πράγμα που ακούω ξανά και ξανά είναι ότι το Fileinbox είναι τόσο ανόητα εύκολο στη χρήση», είπε. “Πείτε σε όλους τους πελάτες σας να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας και να κάνετε κλικ στο κουμπί” μεταφόρτωση εγγράφων “. Μεταφέρουν και αποθέτουν το αρχείο, εμφανίζεται ακριβώς πού πρέπει να πάει και είναι εξαιρετικά ασφαλές. “

Όσον αφορά τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη, η ζεστή προσωπικότητα του Christian τον καθιστά φυσικό στη δημιουργία σχολίων από τους πελάτες. «Ήταν πολύ εύκολο για μένα να καταλάβω τα πιθανά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω επειδή οι άνθρωποι θα φτάσουν και θα μου πουν», είπε. «Και μου αρέσει να τους μιλάω!»

Για τον Christian, τον μοναδικό προγραμματιστή του έργου, το πρόβλημα δεν είναι η εύρεση ιδεών για ανάπτυξη – το θέτει σε προτεραιότητα. Προς το παρόν, σχεδιάζει να προσαρμόσει την πλατφόρμα γύρω από το κοινό-στόχο των δικηγόρων, των λογιστών και των στελεχών δανείων του Fileinbox.

Στο Pipeline: Ενσωματώσεις με WordPress και Squarespace

Ο Christian προσθέτει αργά στο προσωπικό του καθώς το Fileinbox συνεχίζει να μεγαλώνει. Μέχρι στιγμής, έχει προσλάβει εργολάβο και αρχίζει να συνεργάζεται με τον Brian Casel της Audience Ops, μια υπηρεσία blogging μάρκετινγκ περιεχομένου.

Από την πλευρά της τεχνολογίας – που είναι κοντά και αγαπητή στην καρδιά της Christian – η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε ενοποιήσεις με διάφορους παρόχους τρίτων. «Εργάζομαι αυτήν τη στιγμή σε μια ενσωμάτωση με το Google Drive. μετά από αυτό θα είναι το Box και το OneDrive », είπε. “Στη συνέχεια, θα επικεντρωθώ στο να διευκολύνω τους χρήστες να ενσωματώσουν το Fileinbox σε ιστότοπους WordPress και Squarespace.”

Μετά από αυτό, ο Christian είπε ότι είναι πρόθυμος να δημιουργήσει μια βάση γνώσεων και να δημιουργήσει βίντεο για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους πελάτες να πλοηγηθούν στο εργαλείο. Όπως και το ίδιο το Fileinbox, είναι σωστό στοίχημα ότι αυτά τα αντικείμενα θα γραφτούν σε μια γλώσσα που οι μη τεχνικοί χρήστες όπως η μητέρα του μπορούν να καταλάβουν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me