Περιήγηση χωρίς όρια: Το Maxthon προσφέρει απρόσκοπτη απόδοση και συγχρονισμό σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ή συσκευή

TL; Δρ: Σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα, ενδέχεται να εργαστούμε σε πολλούς διαφορετικούς τύπους τεχνολογίας – είτε πρόκειται για tablet, τηλέφωνο ή υπολογιστή – με την ανάγκη να περιηγηθούμε μεταξύ των διαφορετικών συστημάτων τους. Το Maxthon Cloud Browser προσφέρει απρόσκοπτη συμβατότητα και συγχρονισμό cloud για να κάνει κάθε τεχνολογική μετάβαση λίγο πιο απλή. Ο Τζεφ Τσεν, Διευθύνων Σύμβουλος της Maxthon, περιγράφει το πρόγραμμα περιήγησης Cloud ως “δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κινούνται χωρίς κόπο μεταξύ των συσκευών τους, χωρίς διακοπή στην εμπειρία περιήγησής τους”. Συνδυάζοντας τη συμβατότητα, το Cloud και μια πλήρη γκάμα λειτουργιών του προγράμματος περιήγησης – συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου AdBlock – το Maxthon προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα εγγενή προγράμματα περιήγησης και έναν εύκολο τρόπο βελτιστοποίησης της ζωής σας σε πολλές συσκευές.

Υπάρχει ένα αναπόφευκτο ποσό: Έχετε επτά καρτέλες για να ερευνήσετε τις επιλογές για την επόμενη μεγάλη αγορά σας, όταν η δύναμη – και ο υπολογιστής σας – πεθάνουν ανεπιφύλακτα. Για μια στιγμή, είστε σοκαρισμένοι. Τι συνέβη μόλις τώρα?

Η απελπισία μπαίνει έχουν χαθεί όλα. Τρεις μακρές, εξαντλητικές ώρες έρευνας, ακολουθώντας τον σύνδεσμο μετά τον σύνδεσμο για να φτάσετε τελικά στις σωστές πληροφορίες και τώρα τι; Σίγουρα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο τηλέφωνό σας, αλλά πώς μπορείτε να βρείτε ξανά αυτήν την ανάρτηση φόρουμ; Δεν ξέρετε πώς φτάσατε στην πρώτη θέση! Όλα χάνονται σίγουρα…

Ή μήπως είναι? Εάν χρησιμοποιείτε το MX4, το πρόγραμμα περιήγησης Maxthon Cloud, μπορείτε να αναπνέετε ανακουφίζοντας και να συνεχίσετε την εργασία σας, ακριβώς από εκεί που σταματήσατε, ανεξάρτητα από την τεχνολογία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Είστε ένα από τα εκατομμύρια ανθρώπων κάθε μήνα που βασίζονται στη συμβατότητα και τον συγχρονισμό cloud της Maxthon για να σας απαλλάξουν από τους περιορισμούς του υλικού και του λογισμικού σας.

«Με κάθε πλατφόρμα αλληλοσυνδεδεμένη μέσω του κινητήρα C4 Cloud, οι πληροφορίες [ρέουν] απρόσκοπτα από συσκευή σε συσκευή», δήλωσε ο Jeff Chen, Διευθύνων Σύμβουλος της Maxthon.

Στην παράδοση Maxthon, το MX4 σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες της κοινότητάς του και βελτιώνεται συνεχώς και υποστηρίζεται με τη βοήθεια αυτής της κοινότητας. Η Maxthon κατασκευάζει προγράμματα περιήγησης ιστού με την ίδια φιλοσοφία για πάνω από 20 χρόνια, ξεκινώντας από το MyIE το 2002. «Το Maxthon ήταν ένα φαινόμενο εκκίνησης», σύμφωνα με τον ιστότοπο. «Η εταιρεία αναπτύχθηκε επειδή άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δοκίμασαν τα προϊόντα της και τα αγαπούσαν».

Το MX4 δείχνει σίγουρα τα αποτελέσματα αυτών των 2 και πλέον δεκαετιών εμπειρογνωμοσύνης στο πρόγραμμα περιήγησης και της συμμετοχής της κοινότητας, προσφέροντας όχι μόνο απρόσκοπτη συμβατότητα, αλλά πλήρη λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένων ανταγωνιστικών ταχυτήτων και ενσωματωμένου AdBlock. Όλα σχετικά με το Maxthon έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν και να βελτιώσουν την πλήρη εμπειρία περιήγησής σας.

Από το Desktop στο D-Train, το πρόγραμμα περιήγησης Maxthon Cloud λειτουργεί όπου κι αν κάνετε

Στον κόσμο της τεχνολογίας πολλαπλών συσκευών, πολλαπλών πλατφορμών, που αλλάζει συνεχώς, γίνεται σχεδόν μια εργασία πλήρους απασχόλησης απλώς συμβαδίζοντας με τις πιο πρόσφατες και καλύτερες – ειδικά όταν κάθε νέο λειτουργικό σύστημα φαίνεται να αισθάνεται την ανάγκη να φαίνεται τόσο διαφορετικό από ο διαγωνισμός όσο το δυνατόν περισσότερο. Πρέπει να μάθετε και να θυμάστε, πολλά σύνολα μενού και συντομεύσεων μπορούν να κάνουν μια ανώμαλη μετάβαση.

Στο πιο βασικό του, το Maxthon Cloud προσφέρει τη δυνατότητα απλοποίησης της ζωής σας στον ιστό και χρήσης ενός μόνο προγράμματος περιήγησης σε κάθε συσκευή, εξαλείφοντας την ανάγκη εναλλαγής προγραμμάτων περιήγησης κάθε φορά που αλλάζετε τεχνολογία. Φυσικά, το MX4 είναι κάτι περισσότερο από ένα μονοπάτι για σταθερή αισθητική.

Απολαύστε την ανεξαρτησία πλατφόρμας και συσκευής

Ένας από τους κύριους στόχους του προϊόντος Maxthon Cloud ήταν να δώσει στον χρήστη πλήρη ανεξαρτησία από τους τεχνολογικούς περιορισμούς. Το πρόγραμμα περιήγησης Maxthon Cloud προσφέρει απρόσκοπτες μεταβάσεις μεταξύ πλατφορμών και συσκευών – όταν η τροφοδοσία αφαιρεί την επιφάνεια εργασίας της Apple, μεταβείτε στο tablet Microsoft ή στο τηλέφωνο Android και συνεχίστε την περιήγησή σας με ελάχιστη διακοπή.

Στιγμιότυπο οθόνης του Maxthon Browser Home

Το Maxthon Cloud Browser λειτουργεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα που χρειάζεστε, σε οποιαδήποτε συσκευή σας ανήκει.

Το πρόγραμμα περιήγησης MX4 περιλαμβάνει επίσης δύο διαφορετικούς κινητήρες απόδοσης – το IE’s Trident και το Webkit, από Safari και Chrome – επιτρέποντας ακόμη πιο προηγμένη συμβατότητα. Οι ιστότοποι θα αποδίδονται πάντα στα καλύτερά τους, ανεξάρτητα από το περιβάλλον του προγράμματος περιήγησης για το οποίο έχουν βελτιστοποιηθεί.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια καθώς μετακινείτε από συσκευή σε συσκευή. Το Maxthon προσφέρει συνολική κρυπτογράφηση για τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων κωδικών πρόσβασης και ιστορικού. Έχουν επίσης ιδιωτική περιήγηση και δυνατότητα απενεργοποίησης της παρακολούθησης.

Για πολλούς εργαζόμενους που πρέπει να συνδεθούν σε πολλούς λογαριασμούς για τον ίδιο ιστότοπο, το Maxthon επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν πολλές συνεδρίες. Μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο με όσα περισσότερα αναγνωριστικά απαιτείται.

Οι επιλογές προσαρμογής αφθονούν. Οι επιτραπέζιοι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το Κέντρο επέκτασης για μια επιλογή επεκτάσεων για ψυχαγωγία, πληροφορίες και κοινωνικά μέσα. Μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν διάφορες λειτουργίες ανάγνωσης στα διάφορα προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης νυχτερινής λειτουργίας για περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.

Πρόγραμμα περιήγησης στον ουρανό: Χρήση του Cloud για ομαλές μεταβάσεις

Ένα μεγάλο μέρος του Maxthon Cloud Browser είναι, φυσικά, το Cloud. Το MX4 εκμεταλλεύεται πλήρως το cloud storage για να κάνει τα πάντα προσβάσιμα, σε όλες τις συσκευές σας, με λίγα μόνο κλικ, μέσω της υπηρεσίας Maxthon Passport.

Μόλις συνδεθείτε στο προσωπικό σας διαβατήριο, μπορείτε να συγχρονίσετε όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης, των σελιδοδεικτών, των λήψεων, του ιστορικού αναζήτησης και ακόμη και των καρτελών σας. Κάθε βήμα αυτής της περίπλοκης διαδρομής που πήρατε για να φτάσετε στη σελίδα που χρειάζεστε μπορεί να αποθηκευτεί στο Cloud, δίνοντάς σας έναν πλήρη χάρτη του ερευνητικού σας ταξιδιού.

Μπορούν επίσης να αποθηκευτούν περισσότερα από τα ερωτήματά σας. Με τη λειτουργία Magic Fill, μπορείτε να “αποθηκεύσετε και να συγχρονίσετε με ασφάλεια τις συνδέσεις, τους κωδικούς πρόσβασης και άλλες πληροφορίες συμπλήρωσης φορμών σε πολλές διαφορετικές συσκευές”. Ποτέ μην περνάτε από την ταλαιπωρία του “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;” επαναφέρετε τη διαδικασία ξανά. Μην ανησυχείτε ούτε για την ασφάλεια. “Το σύστημα ασφαλείας τριπλής απειλής προστατεύει τις πληροφορίες σας κρυπτογραφώντας έτσι ώστε κανείς να μην έχει πρόσβαση χωρίς τα προσωπικά σας στοιχεία σύνδεσης Maxthon Passport.”

Γραφικό Maxthon Cloud Push

Το Maxthon Cloud Push σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε εικόνες, βίντεο, κείμενο και χάρτες.

Για συγχρονισμό σημειώσεων, υπάρχει το SkyNote. Προσβάσιμο από το πλευρικό μενού στην έκδοση Windows του προγράμματος περιήγησης, το SkyNote σάς επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε, να αποθηκεύετε και να συγχρονίζετε σημειώσεις σε όλες τις συσκευές. Είτε δημιουργείτε μια λίστα παντοπωλείων είτε θέλετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τελευταίας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας, θα έχετε πρόσβαση σε αυτήν οπουδήποτε τη χρειάζεστε. Το SkyNote ενημερώνει άμεσα το αντίγραφο του Cloud σας όταν κάνετε μια αλλαγή, επομένως βλέπετε πάντα την πιο ενημερωμένη έκδοση.

Για οτιδήποτε άλλο, υπάρχει το Cloud Push. «Η ομαλή αποστολή πολυμέσων σε όλες τις συσκευές σας, είναι πλέον δυνατή με μερικά μόνο κλικ», σύμφωνα με τον ιστότοπο, περιγράφοντας τη δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εικόνες, βίντεο, κείμενο και χάρτες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Passport και μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στον τρόπο απρόσκοπτης κοινοποίησης μέσω email, SMS ή Cloud.

«Το καλύτερο είναι», εξηγεί ο Maxthon, «εάν μοιράζεστε μέσω email ή γραπτού μηνύματος, οι πληροφορίες γίνονται προσβάσιμες απευθείας από την πηγή.» Ακόμα κι αν η κοόρτη σας δεν διαθέτει Maxthon, μπορεί να δει τις κοινόχρηστες πληροφορίες.

Ενσωματωμένο AdBlock και επιλογές για ταχύτητα

Όταν είστε ένας καινοτόμος προγραμματιστής προγράμματος περιήγησης ιστού που βλέπει μια εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνολογία αποκλεισμού διαφημίσεων που εισβάλλει στην αγορά, τι κάνετε; Εάν είστε έξυπνοι, το ενσωματώνετε στη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησής σας.

Ο Maxthon είδε την επιτυχία της επέκτασης AdBlock, άκουσε τα σχόλια της κοινότητας και συνειδητοποίησε ότι η ενσωμάτωση του AdBlock στο πρόγραμμα περιήγησης Maxthon Cloud θα το πήγε στο επόμενο επίπεδο – και δεν θα μπορούσαν να ήταν πιο σωστά. Ακριβώς έξω από την πύλη, μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς τον κάδο απορριμμάτων διαφημίσεων να εμποδίζει τη διαδρομή σας. Όχι μόνο το ενσωματωμένο AdBlock του Maxthon απαλλάσσει αυτές τις ενοχλητικές διαφημίσεις πλευρικής γραμμής, εξαλείφει επίσης τα πανό που διεισδύουν σε ολόκληρο το φόντο σας.

Τι άλλο ζήτησε η κοινότητά τους; Ταχύτητα. “Το 80% των χρηστών λένε ότι η ταχύτητα είναι το # 1 κριτήριο λήψης αποφάσεων και ότι είναι πρόθυμοι να παραιτηθούν από τις δυνατότητες για να πάρουν περισσότερα από αυτά”, δήλωσε ο Jeff.

Η Maxthon άκουσε, εφαρμόζοντας τεχνολογία απόδοσης και βελτιστοποίησης για να δημιουργήσει «αστραπιαία ταχύτητα» στο πρόγραμμα περιήγησης Maxthon Cloud. Οι δοκιμές συγκριτικής αξιολόγησης αποκάλυψαν ότι βρέθηκε ένα απόσπασμα του αρχικού προγράμματος περιήγησης cloud, Maxthon Nitro, το οποίο εκτελεί 80% γρηγορότερα από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή, με χρόνους φόρτωσης 40ms όταν ζεστάθηκε η προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης.

MX5: Ρίξτε μια ματιά στο μέλλον της περιήγησης

Την επόμενη φορά που θα έρθει μια καταιγίδα, πολεμήστε την με το Cloud – το Maxthon Cloud Browser, δηλαδή. Ένα από τα πιο όμορφα προγράμματα περιήγησης που πιθανώς δεν έχετε ακούσει ποτέ, το MX4 αποδεικνύει ότι η εμπειρία δημιουργεί εκπληκτικά αποτελέσματα. Πράγματι, το μέλλον της περιήγησης στο Web φαίνεται σίγουρα λαμπερό – αλλά, σύμφωνα με τον Maxthon, μπορεί να μην μοιάζει πολύ με την περιήγηση στον ιστό.

Λογότυπο Maxthon

«Το παραδοσιακό πρόγραμμα περιήγησης πεθαίνει», εξήγησε ο Τζεφ. «Τα προγράμματα περιήγησης στο Web έχουν ως επί το πλείστον οριστεί ως απλά εργαλεία παρουσίασης. αλλά λέμε, «Γεια, περίμενε, ένα πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από αυτό».

Το Maxthon στοχεύει να μετατρέψει το απλό πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε κέντρο διαχείρισης ζωής, ενσωματώνοντας προσωπικές πληροφορίες, ασφάλεια, email και περιεχόμενο πολυμέσων σε μια ενιαία πλατφόρμα. Το όραμά τους ζωντανεύει στο MX5, την τελευταία εξέλιξη της περιήγησης, η οποία περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια λήψη σελιδοδεικτών και ένα σύστημα αλληλογραφίας για τον σύγχρονο κόσμο.

Συνδυάστε το σελιδοδείκτη με τη λήψη σημειώσεων, προσθέστε χώρο αποθήκευσης στο cloud και αποκτήστε το Infobox, την καρδιά του νέου προγράμματος περιήγησης. «Το Infobox είναι, στην ουσία, ένα προσωπικό διαδικτυακό κέντρο πληροφοριών», σύμφωνα με τον ιστότοπο. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν και να αποθηκεύσουν όχι μόνο σελιδοδείκτες στον ίδιο τον ιστότοπο, αλλά και περιεχόμενο από τους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, στιγμιότυπων οθόνης ή ακόμη και προσωπικών σημειώσεων.

Ο Maxthon επαναπροσδιορίζει ακόμη και email, με τη δυνατότητα UUMail. «Σήμερα, τα περισσότερα άτομα έχουν πολλούς λογαριασμούς email, δύσκολο να διαχειριστούν, να δημιουργήσουν πολλά ανεπιθύμητα μηνύματα και είναι ευάλωτοι σε χάκερ». Το UUMail του MX5 σκοπεύει να κατακτήσει το πρόβλημα των δύσκολων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δίνοντας στους χρήστες έναν διαχειριστή γραμματοκιβωτίου από τον οποίο μπορούν να ελέγχουν πολλούς λογαριασμούς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me