Το Mixpanel βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν με τις εφαρμογές τους – Παροχή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο για την ενεργοποίηση των δεδομένων

TL; Δρ: Το Mixpanel δεν είναι νέο στον χώρο αναλυτικών στοιχείων που βασίζεται σε εκδηλώσεις – στην πραγματικότητα, το πρωτοστάτησαν. Η Mixpanel ώθησε τη βιομηχανία προς τα εμπρός, δίνοντας στις επιχειρήσεις νέους τρόπους για να δουν πώς οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τις μάρκες τους. Η πλατφόρμα ανάλυσής τους παρέχει σε εταιρείες περισσότερα από απλά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις προβολές σελίδας και την επισκεψιμότητα. Λειτουργίες, όπως παρακολούθηση συμβάντων, αναδρομικές διοχετεύσεις και εργαλεία διατήρησης κοινού, δίνουν στις επιχειρήσεις μια ματιά σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες κινούνται μέσω εφαρμογών. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες να λαμβάνουν αποφασιστικές αποφάσεις βάσει δεδομένων που επηρεάζουν θετικά την εμπειρία χρήστη και τα ποσοστά μετατροπής. Η πλατφόρμα του Mixpanel διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή, καθιστώντας την προσβάσιμη σε χρήστες σε οποιοδήποτε επίπεδο τεχνικής πολυπλοκότητας.

Δεν είναι μυστικό ότι η εστίαση στην εμπειρία των χρηστών έχει γίνει μια τάση στο σύγχρονο μάρκετινγκ. Όπως σημείωσε πρόσφατη μελέτη B2C, η αφοσίωση στην επωνυμία, η αξιοπιστία και η πιθανότητα επιστροφής καταναλωτών σε μια εφαρμογή ή ιστότοπο εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την ευκολία χρήσης, τη σαφήνεια, την εμφάνιση και τις συνολικές εντυπώσεις των αλληλεπιδράσεων σε σημεία επαφής επωνυμίας.

Για να βελτιώσουν τα ποσοστά μετατροπής και διατήρησης, οι επιχειρήσεις πρέπει να κατανοήσουν την εμπειρία των πελατών αξιολογώντας τους παράγοντες που οδηγούν σε διακοπές και πού ταξιδεύουν οι πελάτες τους. Τα απλά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις προβολές σελίδας και την επισκεψιμότητα δεν είναι πραγματικά αρκετά για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να γνωρίσουν τους πελάτες τους και να τους διατηρήσουν, αλλά η εμβάθυνση σε ουσιαστικά δεδομένα για να επιτευχθεί αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο έργο για πολλούς.

Εισαγάγετε το Mixpanel, μια προσιτή πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων που είναι προσβάσιμη σε χρήστες σε οποιοδήποτε επίπεδο τεχνικής πολυπλοκότητας. Το Mixpanel προχωρά πέρα ​​από το παραδοσιακό μοντέλο ανάλυσης, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των ταξιδιών των πελατών παρακολουθώντας συμβάντα κατά μήκος των διαδρομών τους. Στην πραγματικότητα, η Mixpanel πρωτοστάτησε σε αυτήν την προσέγγιση που επιτρέπει στους χρήστες να συλλέγουν δεδομένα που μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις και τους συνολικούς επιχειρηματικούς στόχους.

Το λογότυπο Nihar Bhupalam και το λογότυπο Mixpanel

Ο Nihar Bhupalam, υπεύθυνος προϊόντων της Mixpanel, βοηθά τις εταιρείες να γνωρίζουν τους πελάτες τους με αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο.

«Βοηθώντας τους πελάτες να καθορίσουν τις στρατηγικές ανάλυσής τους και να κατανοήσουν βασικούς επιχειρηματικούς στόχους είναι ο στόχος», δήλωσε ο Nihar Bhupalam, υπεύθυνος προϊόντων της Mixpanel. “Λέμε στους πελάτες μας να ξεκινήσουν με τους στόχους και τις μετρήσεις που πιστεύουν ότι είναι σημαντικές και συλλέγουν πληροφορίες και πιθανές αλλαγές προς αυτήν την κατεύθυνση από τα δεδομένα που παρέχει η Mixpanel.”

Η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως αναδρομικές διοχετεύσεις και εργαλεία διατήρησης κοινού, που διευκολύνουν τους χρήστες να συλλέγουν, να ερμηνεύουν και να αναπτύσσουν τις πληροφορίες τους. Αυτό, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες δοκιμών A / B, τοποθετεί τη Mixpanel για να πραγματοποιήσει την αποστολή τους να βοηθήσει τον κόσμο να μάθει από τα δεδομένα του.

Μια προσιτή πλατφόρμα Analytics καθιστά τα δεδομένα ενεργά για οποιονδήποτε χρήστη

Από την αρχή, ο στόχος της Mixpanel ήταν να δημιουργήσει προϊόντα για χρήστες διαφορετικών συνόλων δεξιοτήτων και να διευκολύνει την απόκτηση βαθιών πληροφοριών για πολύπλοκα δεδομένα. Η Mixpanel αναγνώρισε ότι οι εργαζόμενοι σε θέσεις τεχνολογικού προσανατολισμού δεν ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την πλατφόρμα ανάλυσης, οπότε το δημιούργησαν για να είναι προσβάσιμο σε οποιονδήποτε, από ομάδες πληροφορικής και προγραμματιστές έως εμπόρους, ηγέτες προϊόντων και ομάδες αναλυτικών στοιχείων.

“Στο τέλος της ημέρας, εάν δεν παρέχουμε πληροφορίες για τους πελάτες μας, η αξία μας χάνεται”, δήλωσε ο Nihar. “Κάναμε πολύ εύκολο για τους πελάτες να κατανοήσουν τι συμβαίνει στις εφαρμογές τους, ποιες βασικές πληροφορίες μπορούν να συλλέξουν και πώς μπορούν να βελτιώσουν τα προϊόντα τους με την πάροδο του χρόνου, με τον πρωταρχικό στόχο να κάνουν αυτά τα δεδομένα ενεργά.”

Στιγμιότυπο οθόνης της διεπαφής χρήστη Mixpanel σε σύγκριση με γραμμές κώδικα

Ο παλιός τρόπος και ο τρόπος Mixpanel – η διεπαφή χρήστη της πλατφόρμας είναι προσβάσιμη σε χρήστες σε οποιοδήποτε επίπεδο τεχνικής πολυπλοκότητας.

Η Mixpanel ανέπτυξε ένα εξελιγμένο, αλλά προσβάσιμο εργαλείο ανάλυσης που θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε όλα τα τμήματα χωρίς να συντρίψει εργαζόμενους που δεν γνωρίζουν την τεχνολογία. Οι επιστήμονες και οι αναλυτές δεδομένων μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να εμβαθύνουν τα δεδομένα χρησιμοποιώντας το πρότυπο ανάλυσης JQL (JavaScript Query Language). Ωστόσο, η διαισθητική διεπαφή και η ικανότητά της να δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα αναφορών και πληροφοριών που μπορούν να ωφελήσουν όσους έχουν την μεγαλύτερη ικανότητα σε μια εταιρεία.

«Όταν σκεφτόμαστε το βασικό προϊόν μας, προσπαθούμε να καλύψουμε τη λειτουργικότητα για να διασφαλίσουμε ότι οποιοσδήποτε τύπος χρήστη μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες», δήλωσε ο Nihar. “Επιτρέποντας στην πλήρη εταιρεία να έχει ορατότητα σε ό, τι συμβαίνει στα δεδομένα τους – στις εφαρμογές τους – μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει για να οδηγήσει σε λειτουργίες εργασίας.”

3 Αξιοσημείωτα εργαλεία μετρήστε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με την εφαρμογή σας

Το Mixpanel προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και εργαλεία που λειτουργούν αρμονικά για να κάνουν τα συλλεγόμενα δεδομένα ενεργά. Οι επιχειρήσεις μπορούν να κατανοήσουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στις εφαρμογές τους και πώς αλληλεπιδρούν οι πελάτες εντός των διαφορετικών σημείων επαφής.

«Βρήκαμε ότι ο πραγματικός χρόνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για το προϊόν μας, επειδή οι άνθρωποι δεν θέλουν να περιμένουν τις γνώσεις τους – και δεν θα έπρεπε», δήλωσε ο Nihar. “Με το προϊόν μας, μπορείτε να κατανοήσετε γρήγορα βασικά γεγονότα και να λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων με βάση αυτά που αποκαλύπτετε.”

Μέσω της τμηματοποίησης, της αναδρομικής διοχέτευσης και των εργαλείων διατήρησης κοινού, το Mixpanel επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν τους πελάτες τους, πού μπορεί να βρίσκονται σε ταξίδια προς τη μετατροπή και γιατί είναι ή δεν επιστρέφουν.

1. Η τμηματοποίηση παρέχει λεπτομερή κατανόηση των δεδομένων

Για να πάρουν τις καλύτερες κρίσεις σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να αναλάβουν ως επιχείρηση, οι εταιρείες πρέπει να ανακαλύψουν τι ενέργειες κάνουν οι πελάτες τους, μας είπε ο Nihar..

«Όταν θέλετε να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει, μπορείτε να δείτε τις μετρήσεις υψηλού επιπέδου σε κάποιο βαθμό», είπε. “Αλλά για να πάρεις επιχειρηματικές αποφάσεις, πρέπει να κατανοήσεις λεπτομερώς αυτά τα δεδομένα – να καταλάβεις τι κάνουν πραγματικά οι πελάτες σου.”

Στιγμιότυπο οθόνης του γραφήματος παρακολούθησης συμβάντων Mixpanel

Παρακολουθώντας τις ενέργειες των πελατών, οι επιχειρήσεις μπορούν να λαμβάνουν κρίσεις βάσει δεδομένων σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της εμπειρίας των χρηστών.

Το εργαλείο τμηματοποίησης του Mixpanel επιτρέπει στους χρήστες να το μετρήσουν εντοπίζοντας και παρακολουθώντας προεπιλεγμένα συμβάντα στο ταξίδι των πελατών. Εάν μια επιχείρηση θέλει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με, για παράδειγμα, μια αγορά, η Mixpanel μπορεί να παρακολουθεί πώς το έκανε ο πελάτης μέσω της διαδικασίας μετατροπής και να παρέχει δεδομένα για διάφορους παράγοντες, όπως τύπος προϊόντος, παραπομπή, συσκευή που χρησιμοποιείται και αξιοποίηση των δεδομένων ρυθμιστεί να υπαγορεύει μελλοντικές επαναλήψεις μιας εφαρμογής.

«Όταν σκέφτεστε για την ιεραρχία δεδομένων μας και πώς συλλέγουμε δεδομένα, μπορείτε να μας στείλετε όσα συμβάντα θέλετε», δήλωσε ο Nihar. “Μπορεί να είναι τόσο λεπτομερής όσο ένα κλικ στο κύριο κουμπί στο υψηλότερο επίπεδο των βασικών μετρήσεών σας.”

2. Οι αναδρομικές διοχετεύσεις παρέχουν άμεση ενημέρωση σχετικά με τις πτώσεις & Μετατροπές

Μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που αντιμετώπισε η Mixpanel για τους πελάτες της ήταν να παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πού οι πελάτες πέφτουν και μετατρέπονται. Οι αναδρομικές διοχετεύσεις επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν αμέσως αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες.

“Αυτό είναι πολύ σημαντικό στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο όπου τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και θέλετε να είστε σε θέση να κινηθείτε γρήγορα για να λάβετε αποφάσεις για το πώς να βελτιώσετε το προϊόν σας”, δήλωσε ο Nihar.

Οι διοχετεύσεις του Mixpanel λειτουργούν αναδρομικά για να μετρήσουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι περνούν από μια σειρά εκδηλώσεων. Οι χρήστες απλά πρέπει να επιλέξουν ένα συμβάν σε μια σειρά και μια αναφορά μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας όλα τα ιστορικά δεδομένα μιας εφαρμογής.

3. Η δυνατότητα διατήρησης κοινού επικοινωνεί γιατί οι χρήστες επιστρέφουν & Αρραβωνιάζω

Η πιο δημοφιλής και ιδιαίτερα χρησιμοποιούμενη λειτουργία στην πλατφόρμα του Mixpanel είναι το εργαλείο διατήρησης κοινού. Όλες οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να μετατρέψουν πελάτες, αλλά, τελικά, ο γενικός στόχος είναι να κρατήσει τους πελάτες να επιστρέφουν για περισσότερες αγορές.

Το εργαλείο διατήρησης κοινού είναι μια άλλη λειτουργία που λειτουργεί για την παρουσίαση δεδομένων που μπορούν να βοηθήσουν στην ενημέρωση της απόφασης μιας επιχείρησης σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των εφαρμογών τους και, με τη σειρά τους, να παρακολουθούν τα ποσοστά διατήρησης για να δουν εάν αυτές οι αλλαγές ήταν αποτελεσματικές.

«Μερικά από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι χρήστες σχετικά με τη βάση χρηστών τους είναι εάν οι χρήστες επιστρέφουν, ποιοι τύποι χρηστών επιστρέφουν και τι τους οδηγεί να επιστρέψουν», δήλωσε ο Nihar. “Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να το καταλάβετε σε άλλο επίπεδο.”

Η δοκιμή A / B επιτρέπει στον κόσμο να μάθει από τα δεδομένα του

Υπάρχει μια συγκεκριμένη επιστήμη για τη διαχείριση και τη γνώση του πώς να χρησιμοποιείτε αυτό που έχετε μάθει από τα δεδομένα που έχετε συλλέξει. Το Mixpanel απλοποιεί αυτή τη διαδικασία για τις επιχειρήσεις προσφέροντας υπηρεσίες δοκιμών A / B.

Οι εταιρείες μπορούν να πειραματιστούν με διαφορετικές παραλλαγές των εφαρμογών τους για να δουν πώς οι χρήστες πλοηγούνται σε αυτές. Και πάλι, το Mixpanel καθιστά τα αποτελέσματα διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο, ώστε οι αλλαγές του αντίκτυπου να είναι αμέσως γνωστές.

Στιγμιότυπο οθόνης της διεπαφής δοκιμών A / B της Mixpanel

Οι υπηρεσίες δοκιμών A / B της Mixpanel επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διεξάγουν εύκολα πειράματα στις εφαρμογές τους για να δουν τι είναι αποτελεσματικό.

«Ένας τρόπος για να αποκτήσετε επιπλέον αξία από τα δεδομένα σας και να αποδείξετε πραγματικά την αιτιότητα είναι να χρησιμοποιήσετε δοκιμές A / B», δήλωσε ο Nihar. «Επιστρέφει στη δήλωση αποστολής μας που επιτρέπει στον κόσμο να μάθει από τα δεδομένα του».

Η διαισθητική διεπαφή χρήστη της πύλης δοκιμών επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται εύκολα κείμενο, να μετακινούν αντικείμενα, να αλλάζουν φόντο, να αλλάζουν χρώματα και να εκτελούν σχεδόν οποιοδήποτε είδος πειράματος. Η Mixpanel δημιούργησε επίσης μια μονάδα Tweaks προγραμματιστή A / B όπου οι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν πιο περίπλοκες αλλαγές συμπεριλαμβάνοντας το “Tweaks” σε μικρά τμήματα κώδικα.

Οι χρήστες συνεχίζουν να στέλνουν το Mixpanel περισσότερες από 5 τρισεκατομμύρια ενέργειες ετησίως

Η εστίαση στην καινοτομία υπήρξε ανέκαθεν βασικό μέρος της φιλοσοφίας του Mixpanel. Ήταν πρώτοι παίκτες στο χώρο αναλυτικών στοιχείων που βασίζονται σε εκδηλώσεις και πραγματικά βοήθησαν να προωθήσουν τη βιομηχανία μπροστά εξετάζοντας πώς να αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπών για τους πελάτες τους, τοποθετώντας την εμπειρία των χρηστών στην πρώτη γραμμή.

Χάρη στην πλατφόρμα τους, οι εταιρείες στέλνουν περισσότερα από 5 τρισεκατομμύρια ενέργειες ετησίως για να μάθουν περισσότερα για τους πελάτες τους. Το Mixpanel δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης της φόρτισης. Ο Nihar μας είπε για μερικά μεγάλα προϊόντα που αναμένεται στις αρχές του 2017, είναι σίγουρο ότι θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στους πελάτες τους και στο τοπίο των αναλυτικών στοιχείων.

«Προσπαθούμε πάντα να καταλάβουμε τι είναι δυνατό στα αναλυτικά στοιχεία και προσπαθούμε να το προωθήσουμε στον κόσμο», είπε. “Είναι πολύ συναρπαστικό.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me