Ενεργοποίηση οθονών παντού: Το Synacor βοηθά τους παρόχους βίντεο, Διαδικτύου και καλωδίων να παρέχουν σχετικό περιεχόμενο και να αυξάνουν την αφοσίωση των χρηστών

TL; Δρ: Βοηθώντας τους χειριστές καλωδίων και βίντεο να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και να επεκτείνουν τις σχέσεις τους με τους συνδρομητές, η Synacor ακολουθεί μια αποστολή να επιτρέπει στους πελάτες να αλληλεπιδρούν καλύτερα με τους καταναλωτές. Η 20χρονη εταιρεία προσφέρει διαχειριζόμενες πύλες, διαφημιστικές λύσεις, πλατφόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνεργασίας, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης ταυτότητας που βασίζονται σε σύννεφο, συνεργαζόμενοι με 120 παρόχους υπηρεσιών, 1.000 εταιρείες διακυβέρνησης, 2.500 επιχειρήσεις και εκατοντάδες εκδότες ιστού σε όλο τον κόσμο. Μέσω του Cloud ID, το Synacor συνδέει απρόσκοπτα τους χρήστες με ζωντανά βίντεο και διαδικτυακό προγραμματισμό σε όλες τις συσκευές.

Φανταστείτε να καθίσετε στον καναπέ μετά από μια κουραστική μέρα δουλειάς, έτοιμος να χαλαρώσετε και τελικά να πάρετε την πρεμιέρα της σεζόν της αγαπημένης σας εκπομπής. Παίρνετε το τηλεχειριστήριο, δείξτε το στην οθόνη – και πρέπει να πληκτρολογήσετε δύο ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης.

Με το TV Everywhere, όπου το κοινό μπορεί να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω εφαρμογών για κινητά, υπηρεσιών που βασίζονται στο Διαδίκτυο και συσκευών όπως το Apple TV, οι θεατές συχνά πρέπει να επιβεβαιώνουν τη συνδρομή τους μέσω καλωδίου και να εισάγουν έναν επιπλέον κωδικό πρόσβασης για να συνδέσουν τη συσκευή στον λογαριασμό τους. Είναι μια απογοητευτική διαδικασία που οδηγεί στους μισούς θεατές να εγκαταλείψουν την αγαπημένη τους εκπομπή λόγω των κουραστικών συνδέσεων.

Απλοποιώντας την εμπειρία σύνδεσης, ωστόσο, η Synacor έχει σημειώσει αύξηση κατά 20% στους θεατές και 80% χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Corporate Marketing and Communications Matthew Wolfrom. Η εταιρεία, πίσω από πολλές επιτυχημένες εμπειρίες βίντεο, διαδικτύου και επικοινωνιών, ενισχύει τις αλληλεπιδράσεις πολλαπλών οθονών και πολλαπλών πλατφορμών μεταξύ παρόχων καλωδιακών συσκευών, κατασκευαστών συσκευών και των λεγεώνων ανεπιθύμητων τηλεοπτικών οπαδών.

«Η παρακολούθηση τηλεόρασης δεν πρέπει να είναι αγώνας», είπε ο Μάθιου. «Κανένας πάροχος τηλεόρασης δεν θέλει να απομακρύνει το κοινό. Αλλά πολύ συχνά, οι συνδρομητές συνδρομητικής τηλεόρασης κάθονται, ενεργοποιούν την επιλεγμένη συσκευή τους και απογοητεύονται απογοητευτικά να έχουν πρόσβαση στην τηλεόρασή τους παντού, επειδή η εμπειρία σύνδεσης είναι πολύ δύσκολη. Αυτό το ενοχλητικό σενάριο συμβαίνει σε καναπέδες, κρεβάτια και έξω από το σπίτι, όπου το κοινό έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο και οθόνη. “

Το Cloud ID διευκολύνει το Logjam σύνδεσης με απλοποιημένο έλεγχο ταυτότητας

Το Synacor, που γιορτάζει δύο δεκαετίες στην επιχείρηση, βοηθά τους χειριστές καλωδίων, τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, τους διαφημιστές και τους εκδότες να προσεγγίσουν τους καταναλωτές με ενδιαφέρον περιεχόμενο. Η εταιρεία παράγει ενημερωτικές αρχικές σελίδες και πύλες, λύσεις email και λύσεις διαχείρισης ταυτότητας. Η Synacor παρέχει επίσης σχετικές διαφημίσεις για τη δημιουργία εσόδων από τις αλληλεπιδράσεις των πελατών και μοιράζεται τα έσοδα με τους πελάτες της.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά προϊόντα του Matthew, ωστόσο, είναι η πλατφόρμα διαχείρισης ταυτότητας που συνδέει τους καταναλωτές και το περιεχόμενο. Το Cloud ID εφαρμόζει τεχνολογία μοναδικής σύνδεσης και υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας που επιτρέπουν στους θεατές να έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακή ψυχαγωγία σε πολλές συσκευές, ενώ επιτρέπουν στους παρόχους βίντεο να διαχειρίζονται τα επίπεδα πρόσβασης και να αποτρέπουν την απάτη.

Εικόνα του Matthew Wolfrom με λογότυπο Synacor και συσκευές που εμφανίζουν εμπειρίες στην τηλεόραση Everywhere

Τα πλούσια σε περιεχόμενο περιβάλλοντα της Synacor ενισχύουν την αφοσίωση των πελατών με τις μάρκες, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Matthew Wolfrom.

«Αυτή είναι μια συναρπαστική περιοχή για εμάς, που δείχνει ανάπτυξη και επαναλαμβανόμενα έσοδα», είπε. «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να παρακολουθούν τηλεόραση σε όλες τις συσκευές τους, αλλά αγωνίζονται να το κάνουν. Το Cloud ID τους προσφέρει μια απλοποιημένη και απρόσκοπτη εμπειρία. “

Με το Cloud ID, οι θεατές μπορούν να ξεκλειδώσουν όλο τον προγραμματισμό τους με ένα κλικ. Η πλατφόρμα λευκής ετικέτας είναι το πρώτο σύστημα εξουσιοδότησης που επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν συνδέσεις κοινωνικών μέσων ή έλεγχο ταυτότητας κατ ‘οίκον, το οποίο βασίζεται σε δεδομένα επιπέδου δικτύου ISP που σχετίζονται με τη διεύθυνση IP του καταναλωτή για την επαλήθευση συνδρομών τηλεόρασης..

«Συγκεντρώνουμε και επιτρέπουμε σε όλους αυτούς τους επιχειρηματικούς κανόνες να παίζουν βίντεο σε κλίμακα για να απαντήσουν στις απαιτήσεις των καταναλωτών», δήλωσε ο Μάθιου. «Οι άνθρωποι θέλουν την εμπειρία να είναι ξεκάθαρη, εύκολη και απρόσκοπτη. Η τεχνολογία δεν πρέπει να είναι υπερβολική. “

Το Single Sign-On ενισχύει την πρόσβαση των χρηστών του Apple TV στο περιεχόμενο

Παρόλο που διαμορφώνετε μια μόνο είσοδο ή SSO, ο έλεγχος ταυτότητας σε ιστότοπους είναι σχετικά απλός, χρησιμοποιώντας ένα διαπιστευτήριο σύνδεσης για πρόσβαση σε ένα συνδεδεμένο δίκτυο περιεχομένου και οι εφαρμογές γίνονται πιο περίπλοκες σε κινητές συσκευές, σύμφωνα με τη Λευκή Βίβλο Synacor. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο κιτ ανάπτυξης λογισμικού, ωστόσο, οι προγραμματιστές μπορούν να διαχειριστούν τις αποχρώσεις SSO που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα. Η λειτουργικότητα Android είναι λίγο πιο περιορισμένη, αλλά η Apple προσφέρει ιδιόκτητη υπηρεσία SSO για Apple TV, iPad, iPhone και iPod Touch.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το τρέχον κύμα συσκευών πολυκαναλικού προγραμματισμού βίντεο που κυκλοφόρησε η Apple σχεδόν όλα λειτουργούν στην πλατφόρμα Cloud ID Advanced Authentication της Synacor για να υποστηρίξουν τη μοναδική είσοδο για iOS και tvOS», δήλωσε ο Μάθιου. «Είναι μια απόδειξη για τον ισχυρό και αξιόπιστο χαρακτήρα της πλατφόρμας Synacor-as-a-Service».

Το Synacor Cloud ID είναι η μοναδική πλατφόρμα ταυτότητας end-to-end της βιομηχανίας που απλοποιεί την εμπειρία σύνδεσης των συνδρομητών οπουδήποτε έχουν πρόσβαση στον προγραμματισμό, πρόσθεσε, είτε οι τελικοί χρήστες βρίσκονται στο σπίτι τους στο δίκτυό τους wifi, σε μια συνδεδεμένη τηλεόραση είτε χρησιμοποιούν μια κινητή συσκευή. Οι χρήστες της Apple SSO θα πρέπει να συνδεθούν μόνο μία φορά σε συσκευές για πρόσβαση σε πιστοποιημένες εφαρμογές. Μόλις ένας χρήστης iPhone, iPad ή Apple TV συνδεθεί σε μια εφαρμογή, ο συνδρομητής θα συνδεθεί αυτόματα σε όλες τις άλλες υποστηριζόμενες εφαρμογές που απαιτούν έλεγχο ταυτότητας από συμμετέχοντες παρόχους.

«Σήμερα, μπορούμε να πιστοποιήσουμε περισσότερα από 95 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ μέσω του Cloud ID», δήλωσε ο Μάθιου.

Εικόνα συσκευών Apple με μοναδική σύνδεση Synacor Cloud ID

Με το Cloud ID, οι χρήστες της Apple μπορούν να απολαύσουν λειτουργίες μεμονωμένης σύνδεσης σε μια ποικιλία συσκευών. “Το τελευταίο πράγμα που θέλουν να κάνουν αυτοί οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών καταναλωτών είναι να διαχειρίζονται όλα τα διαφορετικά θέματα χρέωσης και ενοποίησης σε εκατοντάδες χειριστές και εκατοντάδες συσκευές”. Ο Μάθιου είπε. “Εάν έχετε μια πλατφόρμα που το κάνει αυτό, μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα, το οποίο είναι η δημιουργία περιεχομένου και η παράδοση περιεχομένου ή συσκευών για την προβολή αυτού του περιεχομένου. Δεν χρειάζεται να είστε εταιρεία ελέγχου ταυτότητας λογισμικού.

Περιορισμός κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης χωρίς να θυμώνουν τους πελάτες

Η εταιρεία έρευνας αγοράς Parks Associates εκτιμά ότι το 16% των ευρυζωνικών συνδρομητών χρησιμοποιούν κοινόχρηστα διαπιστευτήρια σύνδεσης για ροή τηλεοπτικού προγραμματισμού με απώλεια 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για παρόχους καλωδιακών. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να ανέλθει στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2021.

«Η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης και ο αντίκτυπός της στη βιομηχανία είναι ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί», δήλωσε ο Μάθιου. «Αντί να ακολουθούμε μια βαριά προσέγγιση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για την επιβολή των επιχειρηματικών κανόνων, μπορούμε να έχουμε σημαντικό αντίκτυπο στην καταπολέμηση της πειρατείας χωρίς να καταστρέψουμε το εμπορικό σήμα».

Η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης έχει νόημα για τον Matthew, ο οποίος βλέπει δύο διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν οι πάροχοι υπηρεσιών, μία από τις οποίες είναι η δρακόντεια απάντηση από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν οι άνθρωποι έκλεψαν καλώδιο.

«Αλλά αυτό πιθανότατα θα απομακρύνει τους ανθρώπους», είπε. “Αυτό θα καταστρέψει το εμπορικό σήμα και ποιος θέλει να δώσει χρήματα σε κάποιον που ενεργεί ως αστυνομικό κράτος;”

Εικόνα των γραφείων Synacor

Με έδρα στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, η Synacor έχει 10 γραφεία στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία.

Αντ ‘αυτού, ο Matthew πρότεινε την εφαρμογή καλύτερων κανόνων για την προστασία των παρόχων καλωδίων. Οι οργανισμοί μπορούν να επιλέξουν να περιορίσουν τον αριθμό των ταυτόχρονων ροών σε κάθε λογαριασμό ή να εισαγάγουν πιο ακριβά σχέδια που καλύπτουν απεριόριστη ροή.

«Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για απεριόριστη ροή», είπε, δείχνοντας τις επιτυχίες της Μουσικής Google, του Netflix και του Spotify. «Εκεί έρχεται η Synacor για να δημιουργήσει και να διατηρήσει αυτούς τους κανόνες, ενώ ικανοποιεί τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των καταναλωτών. Αντιμετωπίζουμε ένα επιχειρηματικό πρόβλημα διατηρώντας παράλληλα την κλίμακα και τις θετικές σχέσεις με τους καταναλωτές. “

Πώς οι ευρυζωνικές συνδέσεις, οι χιλιετίες και οι κινητές συσκευές επηρεάζουν τη ροή βίντεο

Όταν ξεκίνησε το Synacor το 1998, οι ευρυζωνικές συνδέσεις στο Διαδίκτυο μόλις άρχισαν να εμφανίζονται σε σπίτια σε ολόκληρη τη χώρα.

«Δεν ήταν τίποτα σαν σήμερα, όπου έχετε 100Mbps στο σπίτι σας για μια πολύ μικρή τιμή», είπε ο Μάθιου. «Τότε, ο κύριος δίσκος έδινε στους ανθρώπους μια ισχυρή εμπειρία στην επιφάνεια εργασίας όταν συνδέονταν σε αυτήν τη νέα υπηρεσία.»

Τώρα, η επικράτηση smartphone, tablet και ασύρματων συνδέσεων σημαίνει ότι οι πελάτες θέλουν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από πολλές τοποθεσίες και συσκευές. Η παροχή μιας συνεπούς και ενοποιημένης εμπειρίας σε όλες τις συσκευές είναι κρίσιμη για τους οργανισμούς, σύμφωνα με τον Matthew.

Στιγμιότυπα οθόνης συσκευής του Synacor Watch

Η πλατφόρμα ροής βίντεο της Synacor δίνει έμφαση στη χρηστικότητα και την απόδοση σε πολλές συσκευές.

«Το πληρώνετε στο σπίτι σας, αλλά ίσως ταξιδεύετε και θέλετε να παρακολουθήσετε αυτό το περιεχόμενο», είπε. “Θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε απρόσκοπτα. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, είναι πιθανό να εγκαταλείψετε αυτήν την υπηρεσία. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. “

Οι ελλείψεις εσόδων που σχετίζονται με την απώλεια θεατών μπορεί να είναι συγκλονιστικές. Ο Μάθιου είπε ότι οι φορείς εκμετάλλευσης καλωδίων θα μπορούσαν να δουν αύξηση της αγοράς 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προσελκύοντας περισσότερες χιλιετίες πίσω στις συνδρομές.

«Οι χιλιετηρίδες, που θεωρούνται κόπτες κορδονιών και κορδόνια, αντιπροσωπεύουν ένα τεράστιο τμήμα της αγοράς», είπε. “Το να βάζεις κάποιο μικρό ποσοστό στο διαδίκτυο είναι μια τεράστια ευκαιρία, ειδικά αν μπορούν να φτάσουν στο περιεχόμενο όταν θέλουν και πώς το θέλουν.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me