SiteGround VPS Review (2020) – Βαθμολογίες κεντρικού υπολογιστή διακομιστή από ειδικούς

Ψάχνετε για μια κριτική SiteGround VPS που αγγίζει όλες τις γωνίες των κορυφαίων υπηρεσιών του οικοδεσπότη; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Το SiteGround είναι γνωστό ότι παρέχει κορυφαία αξιοπιστία, απόδοση και υποστήριξη στον κλάδο, αλλά πώς ξέρετε ποιο σχέδιο είναι κατάλληλο για εσάς?

Όπως και η Goldilocks, οι πελάτες φιλοξενίας VPS είναι πιο ευχαριστημένοι με τον χώρο διακομιστή που είναι «σωστά». Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι πολύ μικρή και οι αποκλειστικοί διακομιστές είναι πολύ μεγάλοι – αλλά οι επεκτάσιμοι, ευέλικτοι πόροι ενός εικονικού ιδιωτικού διακομιστή είναι η τέλεια εφαρμογή.

Είτε τρώτε κουάκερ, κάθεστε σε καρέκλες ή ξαπλωμένοι σε κρεβάτια, οι τρεις αρκούδες των προγραμμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορούν να σας προσφέρουν έναν τεράστιο αριθμό επιλογών. Ευτυχώς, ένας από τους αγαπημένους μας παρόχους φιλοξενίας, το SiteGround, προσφέρει μια απίστευτα γρήγορη, ρυθμιζόμενη επιλογή cloud VPS που μπορεί να συρρικνωθεί ή να αναπτυχθεί για να καλύψει τις ακριβείς ανάγκες σας. Διαβάστε παρακάτω για την αναθεώρηση των λειτουργιών, των τιμών, της απόδοσης, της αξιοπιστίας και των διαχειριζόμενων υπηρεσιών του προγράμματος.

SiteGround VPS Hosting Review: 4.6 / 5.0 Αξιολόγηση

Το SiteGround άλλαξε από τα παραδοσιακά προγράμματα φιλοξενίας VPS υπέρ των διαμορφώσεων που βασίζονται στο cloud, οι οποίες παρέχουν μεγαλύτερο συνδυασμό ευελιξίας, επεκτασιμότητας και οικονομικής βιωσιμότητας. Παρόλο που οι διακομιστές cloud είναι, από τη φύση τους, εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές, ένα VPS δεν είναι εγγενώς διακομιστής cloud.

Με έναν τυπικό κεντρικό υπολογιστή VPS, λαμβάνετε ένα διαμέρισμα σε έναν διακομιστή που εκτελεί το δικό του λειτουργικό σύστημα και λογισμικό διακομιστή. Η φιλοξενία cloud του SiteGround φτάνει στο επόμενο επίπεδο, παρέχοντας περισσότερο έλεγχο υλικού, μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και πιο ευαίσθητη παροχή.

Τα σχέδια VPS cloud του SiteGround διαχειρίζονται πλήρως, επομένως δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ή να προσαρμόσετε τίποτα στον διακομιστή σας εάν δεν το θέλετε. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν αναβάθμιση εν κινήσει προσθέτοντας περισσότερους επεξεργαστές, αποθηκευτικό χώρο ή μνήμη RAM αμέσως χωρίς διακοπή λειτουργίας. Ο αποθηκευτικός χώρος δεδομένων σας είναι περιττός, όπως όλα τα άλλα στο cloud – εάν ένας σκληρός δίσκος αποτύχει, τα δεδομένα σας εξακολουθούν να είναι ασφαλή και θα είναι προσβάσιμα από άλλους σκληρούς δίσκους στο δίκτυο. Τοποθετήσαμε πρόσφατα το πρόγραμμα φιλοξενίας cloud του SiteGround με τους ρυθμούς του και συγκεντρώσαμε μια πλήρη κριτική, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Δείτε εναλλακτικές λύσεις VPS »

SiteGround “Cloud” VPS Hosting Review: 4.4 / 5.0 Αξιολόγηση

Η εναλλακτική λύση VPS του SiteGround, η φιλοξενία cloud, μπορεί ουσιαστικά να προσομοιώσει έναν αποκλειστικό διακομιστή. Οι μικροί ιστότοποι με σταθερά χαμηλή ή μέτρια επισκεψιμότητα δεν χρειάζονται υπολογιστικούς πόρους ολόκληρου του διακομιστή, αλλά μπορεί να χρειαστούν κάποια βοήθεια για τον χειρισμό των περιστασιακών αιχμών που σχετίζονται με μια νέα καμπάνια μάρκετινγκ ή διάθεση προϊόντων.

Με τη φιλοξενία του SiteGround cloud, οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν περισσότερη ισχύ είτε με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού είτε να κλιμακώσουν αυτόματα το εύρος ζώνης ή τη μνήμη για να διαχειριστούν τη ζήτηση. Όταν τελειώσει η κυκλοφορία, ο ιστότοπος επιστρέφει στις αρχικές διαμορφώσεις του διακομιστή του χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει για έναν ειδικό διακομιστή από μήνα σε μήνα.

Μας αρέσει το πώς το SiteGround βελτιώνει με συνέπεια την τεχνολογία και τις υπηρεσίες του, και τα εξαιρετικά κλιμακούμενα πακέτα φιλοξενίας cloud είναι απλά πολύ καλύτερα παραδείγματα αυτού. Δείτε την κριτική του γκουρού μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε εναλλακτικές λύσεις διακομιστή cloud »

SiteGround “Managed” VPS Hosting Review: 4.4 / 5.0 Αξιολόγηση

Η φιλοξενία cloud του SiteGround διαχειρίζεται πάντα πλήρως, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενημέρωση του λογισμικού διακομιστή. Εάν απαιτούνται αναβαθμίσεις, ενημερώσεις κώδικα ή ενημερώσεις ασφαλείας, οι έμπειροι ειδικοί του SiteGround θα τις φροντίσουν αυτόματα. Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες κάνουν το cloud hosting μια βόλτα στο πάρκο, ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη την τεχνική εμπειρία που απαιτείται για τη σωστή διαμόρφωση, εξισορρόπηση και συντήρηση εικονικών, cloud ή αποκλειστικών διακομιστών.

Το SiteGround, ιδιαίτερα, ταιριάζει πάρα πολύ με τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας προεγκαθιστούν και συντηρούν όλα τα προγράμματα λογισμικού που επιθυμούν οι πελάτες στον διακομιστή τους, μαζί με τον χειρισμό των καθημερινών εργασιών πληροφορικής. Όταν πρέπει να μιλήσετε με κάποιον, το SiteGround προσφέρει απίστευτους τεχνικούς υποστήριξης. κάποιος θα απαντήσει σε ένα εισιτήριο email σε λιγότερο από 10 λεπτά, ενώ όσοι βρίσκονται σε ζωντανή συνομιλία ή πραγματοποιούν μια τηλεφωνική κλήση δεν θα βιώσουν καθυστερημένη μουσική.

Δείτε εναλλακτικές λύσεις φιλοξενίας »

Πώς συγκρίνεται το SiteGround με τους ανταγωνιστές?

Για ορισμένους κατόχους ιστότοπων, το SiteGround προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, απόδοση και υποστήριξη από πολλούς ανταγωνιστές. Λίγοι άλλοι κεντρικοί υπολογιστές περιλαμβάνουν τις μυριάδες δωρεάν υπηρεσίες και πρόσθετα, όπως ένα ειδικό IP και SSL, για οπουδήποτε κοντά στο ίδιο σημείο τιμής.

Εκτιμούμε ότι ο οικοδεσπότης έχει υιοθετήσει μια στάση καινοτομίας σε αντίθεση με τις τυπικές πρακτικές και λογισμικό διαχείρισης διακομιστή. Ως ομάδα, το SiteGround προτιμά να δημιουργεί λύσεις εσωτερικά, οδηγώντας συχνά σε μοναδικές, καινοτόμες τεχνολογίες για την ασφάλεια του διακομιστή, την ταχύτητα και το χρόνο λειτουργίας.

Ωστόσο, θέλουμε να παρουσιάσουμε εναλλακτικές επιλογές. Ο κορυφαίος οικοδεσπότης VPS μας μπορεί να μην είναι ο τέλειος για εσάς, αλλά η σύγκριση του σχεδίου της εταιρείας με την κριτική μας για το SiteGround μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιες λειτουργίες είναι οι πιο σημαντικές. Εκτός από το SiteGround, εδώ είναι ένας άλλος οικοδεσπότης που προτείνουμε:

Σύγκριση άλλων ανταγωνιστών του SiteGround VPS »

Άλλες “Κριτικές VPS” SiteGround ανά χαρακτηριστικό

Συνολικά, η φιλοξενία VPS του SiteGround προσφέρει υψηλής ποιότητας υποδομή με προσιτή τιμή και πολλές ευεργετικές δυνατότητες. Οι διακομιστές SiteGround περιλαμβάνουν τις τελευταίες τεχνολογίες και είναι σε θέση να παρέχουν γρήγορες, αποτελεσματικές λύσεις που αφήνουν άφθονο χώρο για μελλοντική επέκταση και ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικά: 4.9 / 5.0 Αξιολόγηση

Το SiteGround προσφέρει ένα πλήθος δυνατοτήτων (δεν προορίζεται) με τις υπηρεσίες cloud. Έχουμε αγγίξει μερικά οφέλη ήδη στις κριτικές μας, αλλά εδώ είναι μερικά επιπλέον δωρεάν προϊόντα που πρέπει να εκτιμήσουμε:

  • ΠΟΥ & cPanel: Κάθε λογαριασμός cloud περιλαμβάνει έναν πίνακα ελέγχου φιλοξενίας ιστού για να σας παρέχει πλήρη έλεγχο των τομέων, των αρχείων και των προγραμμάτων που αποτελούν τον ιστότοπό σας.
  • Μαλακό: Το αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης παρέχει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών ιστού που μπορούν να προστεθούν στο περιβάλλον φιλοξενίας σας με ένα μόνο κλικ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη και όχι στην εγκατάσταση ή τη διαμόρφωση λογισμικού.
  • MySQL & PostgreSQL: Το SiteGround σας προσφέρει την επιλογή να χρησιμοποιήσετε είτε ένα σύστημα βάσης δεδομένων ανοιχτού κώδικα. Η προσθήκη της επιλογής PostgreSQL δείχνει ότι η εταιρεία δεν θα περιορίσει τις προτιμήσεις των προγραμματιστών.
  • Πέντε εκδόσεις PHP: Επιτρέποντας την ευκαιρία να επιλέξετε από πολλές εκδόσεις της PHP μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα εάν έχετε εφαρμογές ή κώδικα με γνωστές διενέξεις με νεότερες εκδόσεις της PHP.
  • Αποκλειστική διεύθυνση IP: Η κατοχή μιας αποκλειστικής διεύθυνσης είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο στη φιλοξενία cloud του SiteGround. Συχνά, οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν μια επιπλέον χρέωση για το πρόσθετο στοιχείο.
  • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL: Και πάλι, το SiteGround εξοικονομεί χρήματα στους πελάτες συμπεριλαμβάνοντας μια άλλη πρόσθετη υπηρεσία. Τα πιστοποιητικά SSL αυξάνουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία σας, εκτός από την ενίσχυση SEO.
  • τείχος προστασίας iptables: Λίγη επιπλέον ασφάλεια δεν βλάπτει ποτέ και η δυνατότητα διαμόρφωσης της πολιτικής τείχους προστασίας είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Ένα ευέλικτο βοηθητικό πρόγραμμα τείχους προστασίας, το iptables δημιουργείται για το λειτουργικό σύστημα Linux και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τους δικούς σας κανόνες και αλυσίδες.

Ενώ το SiteGround παρέχει έναν τόνο επιλογών φιλικών για προγραμματιστές, όπως η επιλογή μεταξύ του διακομιστή ιστού Apache ή NGINX, εκτιμούμε τη συμπερίληψη μιας δωρεάν εγγραφής ονόματος τομέα και άλλων στοιχείων που θα προσελκύσουν αυτούς που είναι νεότεροι στις υπηρεσίες φιλοξενίας cloud VPS.

Τιμολόγηση: 4.8 / 5.0 Βαθμολογία

Η τιμολόγηση για τη φιλοξενία του SiteGround cloud είναι πολύ λογική και ένας από τους καλύτερους λόγους για να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Τα σχέδια VPS ενδέχεται να ξεκινούν με φθηνότερες τιμές, αλλά εκτιμούμε την πρόσθετη ευελιξία και άλλα προνόμια που προσφέρει το cloud.

Στιγμιότυπο οθόνης από πίνακες τιμών φιλοξενίας cloud στο SiteGround

Το SiteGround προσφέρει μια ποικιλία διαμορφώσεων φιλοξενίας cloud, όλες φορτωμένες με έναν τόνο επιπλέον δυνατοτήτων.

Το SiteGround προσφέρει επίσης στους πελάτες την επιλογή να προσαρμόσουν το πρόγραμμα φιλοξενίας cloud. Χρειάζεστε περισσότερη μνήμη και λιγότερο χώρο στο δίσκο; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιό σας για να ικανοποιήσετε ακριβώς τις ανάγκες σας. Με το εργαλείο “Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο” της εταιρείας, οι πελάτες μπορούν εύκολα να αντιστοιχίσουν τους απαιτούμενους υπολογιστικούς πόρους τους με τους δημοσιονομικούς περιορισμούς τους.

Απόδοση: 4.6 / 5.0 Αξιολόγηση

Με τόσους διακομιστές έτοιμους να αποθηκεύσουν και να φορτώσουν τα δεδομένα ή τις εφαρμογές του ιστότοπού σας, η απόδοση της φιλοξενίας του SiteGround cloud είναι πολύ ανώτερη από πολλές παραδοσιακές εναλλακτικές λύσεις VPS. Τα κατανεμημένα δεδομένα, η επεκτασιμότητα, οι αποκλειστικοί πόροι και κανένα χρόνο διακοπής λειτουργίας προσφέρουν όλες τις φανταστικές προσδοκίες απόδοσης και είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για ιστότοπους με αναμενόμενες αυξήσεις επισκεψιμότητας.

Επιπλέον, η εταιρεία προσαρμόζει προγράμματα προσωρινής αποθήκευσης στο επιλεγμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του πελάτη για περαιτέρω επιτάχυνση και βελτιστοποίηση της φόρτωσης σελίδων. Είτε χρησιμοποιείτε WordPress, Drupal, Joomla ή Magento, το SiteGround διαθέτει τις προσαρμοσμένες λύσεις για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης.

Αξιοπιστία & Υποστήριξη: Αξιολόγηση 5.0 / 5.0

Όσον αφορά την αξιοπιστία, η φιλοξενία cloud είναι πιθανώς η πιο αξιόπιστη διαθέσιμη υπηρεσία φιλοξενίας λόγω των ενσωματωμένων απολύσεων του δικτύου και της διανομής φορτίου, για να μην αναφέρουμε βελτιωμένη ασφάλεια σε σύγκριση με την κοινή φιλοξενία και την παραδοσιακή φιλοξενία VPS.

Στιγμιότυπο οθόνης της φιλοξενίας cloud SiteGround

Με την υποστήριξη πολλών ιδιόκτητων προγραμμάτων, οι ομάδες υποστήριξης του SiteGround θα αντιμετωπίσουν ζητήματα απίστευτα γρήγορα.

Οι υπάλληλοι του SiteGround υπερηφανεύονται για την ταχεία υποστήριξη και η εταιρεία έχει τη φήμη ως ηγέτης της βιομηχανίας σε αυτόν τον τομέα. Οι πράκτορες θα βοηθήσουν ακόμη και σε σφάλματα εφαρμογών και λογισμικού, μια υπηρεσία που δεν προσφέρουν οι περισσότεροι οικοδεσπότες. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει και εφαρμόσει διάφορα ιδιόκτητα προγράμματα για την παρακολούθηση ζητημάτων και αγαπάμε ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν άμεση βοήθεια μέσω ζωντανών συνομιλιών και τηλεφωνικών κλήσεων.

Οι διακομιστές SiteGround λαμβάνουν υψηλές βαθμολογίες για απόδοση και υποστήριξη

Ποια είναι λοιπόν η κατώτατη γραμμή; Το SiteGround cloud hosting προσφέρει εξαιρετική απόδοση, αξιοπιστία και υποστήριξη που φαίνεται να αγαπούν οι πελάτες. Προσωπικά, ασχολούμαι με εταιρείες φιλοξενίας και φιλοξενίας ιστοσελίδων εδώ και πολλά χρόνια και είναι αναζωογονητικό να βρίσκω μια εταιρεία που ενδιαφέρεται πραγματικά για την ικανοποίηση των πελατών και μπορεί να προσφέρει περίπλοκες και εντυπωσιακές εμπειρίες φιλοξενίας που βασίζονται στην τεχνολογία. Από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα, το SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή, τόσο για την τεχνική ικανότητα της εταιρείας όσο και για την παθιασμένη φιλοσοφία υποστήριξης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me